Şimdi Ara

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
19
Favori
59.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ice Cream Sandwich Android 4.0 sürümüne yükseltince ne gibi artılar var sorunlar var yazabilir misiniz en büyük sorun pil mesela bnde 20 saaat bile gitmiyor şarj bi anlatın bakam yükseltenler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskayaa -- 30 Aralık 2012; 1:27:40 >
  • Bugünde gene telefonlara bakmaya gittim yakında beni mağazalara sokmayacaklar.
    Bu telefon çok güzel, müzik sesi harika, fotoğraf çekmesi harika ama ekrandaki solukluk ve menülerdeki takılma düşündürüyor beni.
    Belki 4.1 gelir ama diyorum, belki ilede paramı sokağa atmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mat35 -- 30 Aralık 2012; 9:47:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Bugünde gene telefonlara bakmaya gittim yakında beni mağazalara sokmayacaklar.
    Bu telefon çok güzel, müzik sesi harika, fotoğraf çekmesi harika ama ekrandaki solukkluk ve menülerdeki takılma düşündürüyor beni.
    Belki 4.1 gelir ama diyorum, belki ilede paramı sokağa atmak istemiyorum.

menülerdeki takılma büyük ihtimal genelde hareketli duvar kağıdı olan cosmic flow var o kasıyor,başka telefonlardada kasıyor deniliyor ..ona takılmayın bence,ekran soluklukluğuna bişe diyemicem,solukluk var biraz gerçekten,ciddi bi sorun değil bence..4.1 gelecek evet..
  • 2 günlük telefonu satmaya kadar gider 4.0 kamera kötüleşiyor vifi baglantın kopuyor menüler kötü oluyor +sı yok - si çooooooooook
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami3131

2 günlük telefonu satmaya kadar gider 4.0 kamera kötüleşiyor vifi baglantın kopuyor menüler kötü oluyor +sı yok - si çooooooooook

İşte böyle şeylerde görünce.
  • Bi cevap verecek yokmu? ?? ? ?? ? ?
  • quote:

Bi cevap verecek yokmu? ?? ? ?? ? ?

arkadaşım onarma yaptınmı bilmiyom ama,önce bi rehber medya v.s yedeğini al,sonra fabrika ayarlarına dön sonra pc companion dan onarım yap düzelecektir büyük ihtimalle
  • Tuh keske s3 mini alaydim diyeniniz varmi arkadaslar????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya telefonu dün aldım sarj anasını satim film falan izledim oyun falan oynadım 1 saat boyunca o 1 saat boyunca %25 sarj gitmiş imkansızmı nedir bu? :D
  • beeeee p nin batarya derdi olmsa pixel yoğunluğu oyun şeyi falan s3 ü 2 ye katlar 4 e böler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: arconene

beeeee p nin batarya derdi olmsa pixel yoğunluğu oyun şeyi falan s3 ü 2 ye katlar 4 e böler :D

üzerinde 2.3.7 varken bile telefon menülerde takılıyor birde 4.0 yapınca iyice takılmalar başlıyor neresini övüyorsunuz telefonunuzun açıkca yazın bilgilenelim.
  • xperia p var 3 günlük almak isteyen varsa ulaşsın 24 ay garantili ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35@35

quote:

beeeee p nin batarya derdi olmsa pixel yoğunluğu oyun şeyi falan s3 ü 2 ye katlar 4 e böler :D

üzerinde 2.3.7 varken bile telefon menülerde takılıyor birde 4.0 yapınca iyice takılmalar başlıyor neresini övüyorsunuz telefonunuzun açıkca yazın bilgilenelim.

Şu menüde takılıyor olayı nedir yahu? Bende niye olmuyor? Telefonun tek ama TEK sıkıntısı bataryası. Başka hiçbir sıkıntısı yok. Arkadaşımda s3 var, o ne yapıyorsa aynısını ben de yapıyorum. Sadece ekranı büyük, daha iyi gözüküyor.Başka olayı yok.

• xperia p kullanıcısı olarak bende telefonumdan gayet memnunum. ayrıca bahsedilen takılmalar falan öyle birşeye rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

quote:

quote:

Şu menüde takılıyor olayı nedir yahu? Bende niye olmuyor? Telefonun tek ama TEK sıkıntısı bataryası. Başka hiçbir sıkıntısı yok. Arkadaşımda s3 var, o ne yapıyorsa aynısını ben de yapıyorum. Sadece ekranı büyük, daha iyi gözüküyor.Başka olayı yok.

S3 mini ile ikisini aynı anda karşılaştırın anlayacaksınız, burada S3 mini övmüyorum, ben sony hayranıyım ama menülerdeki takılma bariz ortada ben yeni günceleme gelmesini bekliyorum düzelecek diye, ekranın solukluğuna hiç değinmiyorum bile.

• quote:

bende 2 gün önce xperia p aldım android 4.0.4 güncelledim telefonu kırmak üzereyim kamera kötüleşti menüler kötüleşti internete giremedim geride 2.3.7 ye dönemedim hard format attıgım halde olmadı ne denediysem olmadı kıracam nerdeyse öyle sogudum eski haline nasıl dönebilirim? ???

Bende Xperia P kullanıyorum. Kullanmaya başlayalı 2 ay oldu. Aldığım gün 4.0.4 e yükselttim şikayetçi olduğun sorunların hiçbirini yaşamadım. Tek sorunum şarzı... O da tüm akıllı telefonlarda sorun onun dışında çok da memnunum. Bence sen servise götür orada sorun neymiş hallederler inş..

• quote:

quote:

quote:

quote:

S3 mini ile ikisini aynı anda karşılaştırın anlayacaksınız, burada S3 mini övmüyorum, ben sony hayranıyım ama menülerdeki takılma bariz ortada ben yeni günceleme gelmesini bekliyorum düzelecek diye, ekranın solukluğuna hiç değinmiyorum bile.

Bence bir yazılım onarımı yapın. Hiç takılma yaşamadım şu ana kadar. Ekran soluk mu? Bari bunu demeyin Allah aşkına. Testlerde en iyi çıkan, ödül alan bir cihazdan bahsediyoruz burada.
    Ya sizin telefonunuzda fabrika çıkışlı bir sorun vardı ya da yazılım yüklenirken falan sıkıntı oluştu.

• ankara servisi nerde ilmiyorumki netcell hiç duymadım :S
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence bir yazılım onarımı yapın. Hiç takılma yaşamadım şu ana kadar. Ekran soluk mu? Bari bunu demeyin Allah aşkına. Testlerde en iyi çıkan, ödül alan bir cihazdan bahsediyoruz burada.
    Ya sizin telefonunuzda fabrika çıkışlı bir sorun vardı ya da yazılım yüklenirken falan sıkıntı oluştu.

- Arkadasşım istediğimi derim, neden demeyecekmişim bu konu zevk konusu size mükemmel gelen neden herkese mükemel gelsin.
    - Testleri yapanların görüldüğü kanısındayım yani taraflı (bu her marka için geçerli).
    - Ben almadım onun için bu menü ekranı ile almam (soluk menü ekranı)
    - Ben aldım mı kulanmak isterim root, onarım anlamam cihazı aldımmı senelerce sorunsuz kullanıcaksınız.
    - Gene diyorum ses (müzik sesi), fotoğraf çekmesi çok güzel öma menü rengi ölü rengi gibi soluk (bana göre), menüler kullanışsız (bana göre)
    - Aldım demedim bütün teknomarketlerde hepsini akşama kadar test ediyorum.

- İsteyen istediğini alır, beğenir, eleştirir, zevk konularında baskılama olmaz tek beğeni olsa dünyada tek ürün çkıar, bir marka bile binbir ürün çıkarıyor.

- Sony kötüleme yapmadım evimdede sony ürünleri kullanıyorum, yaklaşık 20 sene önce aldığım ses sistemimi halen kulanıyorum sorunsuz.
    Lütfen zevk olaylarına karışmayalım, herkesin fikri, bakış açısı farklıdır empati kuralım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.