Şimdi Ara

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
19
Favori
59.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarjı bir günü rahat çıkartıyor mu?1305 mAh galiba bu cihazın bataryası.Az değil mi yaw?
  • arkadaşlar 2 gün önce Turkcell'den xperia p aldım tarifeye ek 64 tl ben biraz pahalıya mı aldım
  • Arkadaşlar vatandayım alacağım ama 4.0 güncelleme geldimi buna, eğer geldi ise alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .DeDe.

Arkadaşlar vatandayım alacağım ama 4.0 güncelleme geldimi buna, eğer geldi ise alacağım.

geldi kardeşim. 4.0.4 şu an güncel sürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar android sürümü kaç acaba içince 2.27 ilemi geliyor 4.0 ilemi.

Veya 4.0 yükselten varmı, yükseltilecekmi.

Arkadaşlar bundan haberi olan var bugün bakmaya gideceğim 3 telefondan biri.

Şu an ice cream güncellemesi mevcut hatta 10 gün içinde jellybean alacak Xperia P . Sony çok iyi çalışıyor bu konuda. Gb tarih oldu anlayacağın.

Bu konu pek tutulmadı galiba ilgi alaka yok, dünde gezdiğim mağazalarda alınmaz bir ürün dediler, şaşırdım aman abi alma eve sokma dedi satıcılar.

HTC almamı önerdiler hatta elerinde yokken.

Hocam bu iş zevk meselesi. Sony'nin Bravia,White Magic,Xloud ses teknolojisi benim için vazgeçilmez oldu artık. Kasa çizildi çizilmedi derdinde yok.
    Performans olarak en son MaxPayne ve Gta 3'ü attım, Hatta geçen Templerun'ı yükledim bundan önce bende S II vardı. Görüntü ve performans olarak 1 ghz olmasına rağmen ondan daha iyi.
    Appale manyağı birine sorarsan Apple dan başka cihaz alma dünyanın en iyisi der halbuki değildir. O cihazlardan kat kat üstün cihazlar vardır.
    Sen onlara sorsaydın ,kullandın mı bu cihazı ? Tecrüben var mı yok mu? Konuşmadan boş boş atıp tutuyorlar. Bizim millet her şeyin en iyisini bilir.
    Ben Sony hayranı olmama rağmen eğer bir karşılaştırmada Glaxy S III ve Sony Xperia P varsa, derim ki böyle böyle daha çok performans için S III al.
    Egolarımı tatmin etmek için Sony al demem. Giderim onun müdailinde bir cihaz öneririm İon gibi.
    Doğruya doğru diye bir şey var o açıdan bakmak lazım bence olaya. İnsanlar bunu yapmıyorlar.Senin tercihin senin kararın.
    Herkes şarj sıkıntılı demiş,alakası yok beni 1 gün full internet açık çok rahat idare ediyor. He diyecekler ki oyun oyna da görelim tüm gün gidiyor mu?
    O zaman bende onlara derim ki,aç sende oyun oyna bakalım ne oluyor Telefonun en güzel özelliği şarj aletine taktığından 10 dk sonra atıyorum %5 de ise %30 lara kadar çıkıyor ve çok çabuk şarj ediyor.
    Belki düşük amper kullandılar bataryayı ama ona da çözüm kolaylık üretmiş adamlar. Dediğim gibi tercih senin. Herhangi bir telefonla yan yana koy ,ful HD bir videoda test yap Sony'i her hangi bir cihaz ile.
    Farkı göreceksin. Görüntü ve ses kalitesi olarak. İyi günler.

Nikiniz Experia ama firma elemanı değilsiniz değil mi ?

Birde bu telefonda mini sim olayı varmı aldıgım gün kullanmama olayı olurmu, bendeki sim buna uymaz nerden hemen bulacagım mini simi.

Telefonun içinde android 2 var telefonu alınca kendisimi yükseliyor 4.0 a yoksa bizmi yapıyoruz bu konulardan anlamıyorum da.

4.1 gelecek sanırım, şimdilik 4.1 önemli değilde sadece 4.0 hemen yapabilirmiyiz onu merak ettim.

Elinizdeki sim kart normal boyutlarda bir sim kart ise,her hangi bir telefoncuya girip kırdırabilirsiniz. O konuda problem yaşamazsınız yani.
    Onun dışında ben Sony'nin elemanı değilim. Xperia telefonlara karşı sempatim var özellikle NXT serisine. Ayrıca tabi ki SONY adına.
    Onun dışında bir bağım falan yok yani. Telefonu aldığınızda zaten uyarı verecek güncelleme mevcut diye.
    Wifi üzerinden bir ağa bağlanıp 4.0 yani ice cream'e yükseltebilirsiniz. 10 gün içinde JELLYBEAN gelecek ama zaten. Fakat siz yine de güncellemeyi yapın 4.0 a.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar android sürümü kaç acaba içince 2.27 ilemi geliyor 4.0 ilemi.

Veya 4.0 yükselten varmı, yükseltilecekmi.

Arkadaşlar bundan haberi olan var bugün bakmaya gideceğim 3 telefondan biri.

Şu an ice cream güncellemesi mevcut hatta 10 gün içinde jellybean alacak Xperia P . Sony çok iyi çalışıyor bu konuda. Gb tarih oldu anlayacağın.

Bu konu pek tutulmadı galiba ilgi alaka yok, dünde gezdiğim mağazalarda alınmaz bir ürün dediler, şaşırdım aman abi alma eve sokma dedi satıcılar.

HTC almamı önerdiler hatta elerinde yokken.

Hocam bu iş zevk meselesi. Sony'nin Bravia,White Magic,Xloud ses teknolojisi benim için vazgeçilmez oldu artık. Kasa çizildi çizilmedi derdinde yok.
    Performans olarak en son MaxPayne ve Gta 3'ü attım, Hatta geçen Templerun'ı yükledim bundan önce bende S II vardı. Görüntü ve performans olarak 1 ghz olmasına rağmen ondan daha iyi.
    Appale manyağı birine sorarsan Apple dan başka cihaz alma dünyanın en iyisi der halbuki değildir. O cihazlardan kat kat üstün cihazlar vardır.
    Sen onlara sorsaydın ,kullandın mı bu cihazı ? Tecrüben var mı yok mu? Konuşmadan boş boş atıp tutuyorlar. Bizim millet her şeyin en iyisini bilir.
    Ben Sony hayranı olmama rağmen eğer bir karşılaştırmada Glaxy S III ve Sony Xperia P varsa, derim ki böyle böyle daha çok performans için S III al.
    Egolarımı tatmin etmek için Sony al demem. Giderim onun müdailinde bir cihaz öneririm İon gibi.
    Doğruya doğru diye bir şey var o açıdan bakmak lazım bence olaya. İnsanlar bunu yapmıyorlar.Senin tercihin senin kararın.
    Herkes şarj sıkıntılı demiş,alakası yok beni 1 gün full internet açık çok rahat idare ediyor. He diyecekler ki oyun oyna da görelim tüm gün gidiyor mu?
    O zaman bende onlara derim ki,aç sende oyun oyna bakalım ne oluyor Telefonun en güzel özelliği şarj aletine taktığından 10 dk sonra atıyorum %5 de ise %30 lara kadar çıkıyor ve çok çabuk şarj ediyor.
    Belki düşük amper kullandılar bataryayı ama ona da çözüm kolaylık üretmiş adamlar. Dediğim gibi tercih senin. Herhangi bir telefonla yan yana koy ,ful HD bir videoda test yap Sony'i her hangi bir cihaz ile.
    Farkı göreceksin. Görüntü ve ses kalitesi olarak. İyi günler.

Nikiniz Experia ama firma elemanı değilsiniz değil mi ?

Birde bu telefonda mini sim olayı varmı aldıgım gün kullanmama olayı olurmu, bendeki sim buna uymaz nerden hemen bulacagım mini simi.

Telefonun içinde android 2 var telefonu alınca kendisimi yükseliyor 4.0 a yoksa bizmi yapıyoruz bu konulardan anlamıyorum da.

4.1 gelecek sanırım, şimdilik 4.1 önemli değilde sadece 4.0 hemen yapabilirmiyiz onu merak ettim.

Elinizdeki sim kart normal boyutlarda bir sim kart ise,her hangi bir telefoncuya girip kırdırabilirsiniz. O konuda problem yaşamazsınız yani.
    Onun dışında ben Sony'nin elemanı değilim. Xperia telefonlara karşı sempatim var özellikle NXT serisine. Ayrıca tabi ki SONY adına.
    Onun dışında bir bağım falan yok yani. Telefonu aldığınızda zaten uyarı verecek güncelleme mevcut diye.
    Wifi üzerinden bir ağa bağlanıp 4.0 yani ice cream'e yükseltebilirsiniz. 10 gün içinde JELLYBEAN gelecek ama zaten. Fakat siz yine de güncellemeyi yapın 4.0 a.

• vatanda hafta sonu % 30 indirimle 859 lira gibi bir fiyata gelmişti kaçırdım :/
  • Ben tasarımı hoşuma gittiği için Sony Xperia P'den alt katagorideki yeni çıkan Sony Xperia Miro'yu aldım.Xperia Miro yeni olduğundan sanırım konusu daha yok ve bende arasıra bu konuya bakıyorum.Sony Xperia P çok şık ve güzel bir telefon.Bana enteresan gelen konunun çok yavaş ilerlemesi.
  • S.A.
    Bu Şarz problemi nasıl çözülecek bende alalı 25 günü geçti geceden %100 bırakıyorum sabah aldığımda %75 bide son günlerde 45 sn lik kullanımda bile %3 - % 4 şarz gidiyor acaba servise mi götürsem bataryada sıkıntı mı vardır 2 mesaj yazma ile bile %3 azalma oluyor çok moral bozucu olmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: twenty_six

Ben tasarımı hoşuma gittiği için Sony Xperia P'den alt katagorideki yeni çıkan Sony Xperia Miro'yu aldım.Xperia Miro yeni olduğundan sanırım konusu daha yok ve bende arasıra bu konuya bakıyorum.Sony Xperia P çok şık ve güzel bir telefon.Bana enteresan gelen konunun çok yavaş ilerlemesi.

Benimde korkum bu sokaktaki satıcı bile uzak dur abi diyor ve çoguda beni tanıyor alacagız elimizde kalacak ona yanarım.
  • kismetse bu telefonu alacagiz tercih etmemizin ilk ozellgi sony lerin fotograf kalitesi soyle biraz bakinca kasada iyi ekranda iyi
    terettutlerim ben samsung oullandigim icin yabanciyim. harici kart destegi yok diyor kullanuciya kalan 13 gb yetlyor olsa gerek telefonu pc ile nasil irtbatlandiriyoruz.
    solaya jb gelecek dendi simdi yok acaba bunda ne olur resmi aciklama varmi fotograf kalitesini sormama gerek yok herhalde
    otg destegi varmi yani usb kablo ile harci karti goruyormu
    800-1000 tl araliginda ariyoruz daha baska sony var mi dedik ya sirf foto yuzunden sony ilgi ve cavaplarinizi bekliyorum tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün açıklandı, sony xperia ların jelly bean i alacakları tarihler. Örneğin Sony xperia p için jelly bean tarihi mart sonu deniyordu. Tekrar bulursam konusunu, atarım linkini.

link burada:http://teknobak.com/xperia-larin-jelly-bean-guncellemesi-takvimi-belli-oldu_6_54136?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter#.UNHpA2_tRv4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VAYACONDIOS07 -- 19 Aralık 2012; 18:20:49 >
  • Batarya Konusu İle İlgisi bir bildiği olan yok mu biraz daha beklemek lazım mı yoksa servise mi gönderelim arkadaşlar ne dersiniz su gibi şarj harcıyor hiç bir şey yapmasam da en az %15 gidiyor açık bir uygulamada yok telefon beklemesi %20 diyor bu şebeke durumu mu acaba çünkü yanında üste olan çekim gücü işareti var her ne kadar telefon radyosu olarak anlatsada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mett...

Batarya Konusu İle İlgisi bir bildiği olan yok mu biraz daha beklemek lazım mı yoksa servise mi gönderelim arkadaşlar ne dersiniz su gibi şarj harcıyor hiç bir şey yapmasam da en az %15 gidiyor açık bir uygulamada yok telefon beklemesi %20 diyor bu şebeke durumu mu acaba çünkü yanında üste olan çekim gücü işareti var her ne kadar telefon radyosu olarak anlatsada

3-4 mesaj üstte yazdıklarınız (45 sn lik kullanımda bile %3 - % 4 şarz gidiyor demeniz) bana 25 günü geçmiş bir telefon için normal gelmedi bence servisi arayın.O yazdıklarınızdan özelliklede 45 sn %3-4 şarj gitmesi kullanmaya başladıktan ilk birkaç günde bile bu kadar şarjın birden gitmemesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_TS26 -- 20 Aralık 2012; 3:17:13 >
  • Evet twenty doğru söylüyorsun bide ne dün gece enteresan bir şey oldu her gece %25-%30 şarj yiyen telefon dün gece %3 yedi değişik şeyler oluyor bir kaç gün daha deniyecem de olmazsa senin dediğin gibi servise göndericem baksınlar
  • 3 G ayarlarını nası yaparım telefonu yeni aldım
  • slm arkadaşım rahatsız ediyorum kusura bakma yeni aşdım sony xperia p 3g açıkmı anllıyamıyorum açık olsa çekim günün orda 3g amblemi olur dimi birni ararken video arama die bişey de yok acaba nasıl açabilirim 3 g yi birde birini ararken nasıl video arama yapanilirim görüntülü arama yani yardımcı olursan çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelist

quote:

Orijinalden alıntı: akyıl123

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar acil bi sorum var babam hacıdan Sony Xperia P getirmeyi düşünüyor
    sony nin satışmerkezinden alacak teli
    kutuda made in chine yazıyo normali böylemi bi sıkıntı olmaz dimi bide fiyati 1000 rialmış oda yaklaşık pasaporta işlemsi i.içinde 700 kusur gibi bi para ediyo neden acuz türkiyede 1.100-1.200 arası iken bu telefon neden ucuz kafama takıldı bu işin içinde bi şeylik var gibi geldi sizce alayım mı yoksa türkiyede 700 tllik bi telefon mu alayım sizin tavsiyeniz nedir Sony Xperia P alamazsam 700 tl ye hangi telofon almalıyım sizce acil mesaş atarsanız memnun olurum

Kardeş ben türkiye satış temsilcisinden aldım bendede öyle yazıyor yani bi problem yok :)))) bide bu arada telefon lion pil herkese diyorum telefonu nasıl şarj edeyim bi öneriniz varmı

sağol kardeş bataryası yetersiz diyorlar ama bilmiyorum teli aladım ayın 8-9 gibi elimde olur kırmızı aldım siyah beyazı kalmamış hacılar bitirmiş neyse buda hoş duruyo telde görüntülü konuşma sadece telefonlar arası bilgisayar ile tefon görüntülü görüşme yapamıyo bu nada belirteyim

Bataryası yeterli ilk aldığında bütün gün şarja takman gerek ilk kullanımda 3 le başlıyo sonra o 4-5-6 saat gibi artıyo en geç 1 haftaya bütün gün dayandığını göreceksin normal telefonlarda müzik açıyorsun 3 saat dayanıyo ben bi kere erken uyudum bütün gece kulaklık takılıydı müzikte açık kalmış şarj sabah %50 ydi

yani tam olarak günde 3-4 saat internette dolaşsam 2-3 saat de konuşma yapasam 6 saat falan da mesajlaşsam 1-2 saatde müzik dinlesem bana bir günü çıkarırımı?

İnternet olarak wifi kullanırsan 6 saat dayanır ama 3g internet kullanırsan rahat 1 gün belki 2 gün düşün ben bütün gün dinliyorum gün sonunda şarj %40 :))

slm arkadaşım rahatsız ediyorum kusura bakma yeni aşdım sony xperia p 3g açıkmı anllıyamıyorum açık olsa çekim günün orda 3g amblemi olur dimi birni ararken video arama die bişey de yok acaba nasıl açabilirim 3 g yi birde birini ararken nasıl video arama yapanilirim görüntülü arama yani yardımcı olursan çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: eron06

3 G ayarlarını nası yaparım telefonu yeni aldım

Ayarlar/Diğer/Mobil Şebekeler/Ağ Modu/Yalnızca WCDMA veya WCDMA/GSM Seçeneğinden açabilirsin.Ayrıca Ayarlar/Diğer/Mobil Şebekeler/Veri Etkin (bu ayarlar sony xperia miro'nun (andr. 4.0.4) menüsüne göredir.Sanırım sony xperia p'de de böyledir.

yukarıdaki çekim gücünün orada H yazarsa en yüksek şekilde int. girersiniz
    E yazarsa Edge-konumunuza göre normal hızda yada yavaş girersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_TS26 -- 21 Aralık 2012; 20:39:03 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.