Şimdi Ara

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
19
Favori
59.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S3 miniyi kullandım. Sonra geri gönderdim.Memnun olmadığım için değil. Sadece xperia p yi merak ettim. Yarın elimde olur xperia. Onu da kullandıktan sonra buraya kendi görüşümü yazacağım.
  • Öncelikle herkese merhaba
    Uzun araştırmalardan sonra ben de biraz şüphe ederek Xperia p'yi almıştım.
    Tasarımı ve müthiş parlak ekranına tav olmuştum ki rahatlıkla iyi de almışım diyebilirim.
    İlk başlarda pil gerçekten can sıkıcı şekilde çabuk tükeniyordu.
    Öyleki gece ful dolu bırakırken sabah %75 e iniveriyordu.
    Ancak 3. haftadan sonra pil inanılmaz bir değişime girdi.Bekleme süresi coştu
    Gece ful şarj iken sabaha %99 yani çakılıyor sanki
    Arkadaşımın smg S2 si ile yan yana video açtık ve arkadaşım da şaşırdı
    Xperia nın ekran kalitesine.
    Telefonu almadan önce sakın alma diyen tüm satıcılara şaşırıyorum.
    Almamam için o kadar kötüledikleri telefon bence harika ve almayı düşünen
    kim varsa gözünüz kapalı alın derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

S3 miniyi kullandım. Sonra geri gönderdim.Memnun olmadığım için değil. Sadece xperia p yi merak ettim. Yarın elimde olur xperia. Onu da kullandıktan sonra buraya kendi görüşümü yazacağım.

bugün aldım xperia p yi. Öncelikle şarj konusunda 3g açıkken çok şarj gidiyor her telefonda olduğu gibi. Saat 13 de şarjı yüzde 80 idi. akşam 6 da eve geldim. yüzde 65 kalmıştı. 3g açık değildi. normal telefon olarak kullandım. fotoğraf çektim vb şeyler. şarjı beni idare ediyor yani . s3 mininin malzeme kalitesinden çok daha iyi. metal . ben bu telefonu daha çok beğendim.kamerası da s3 miniden çok daha iyi . bizzat gördüm. bunda karar kıldım kısaca.
  • dizi sitelerinde tam ekran izleyebiliyormusunuz dizileri ? youtube değil dizi siteleri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

dizi sitelerinde tam ekran izleyebiliyormusunuz dizileri ? youtube değil dizi siteleri ?

HTML5 desteği vardır Xperia P de %100 o zaman dizimagdan kesin izleyebilir.Çünkü bende c6-01 var izleyebiliyorum.
  • bende xpriea p var. dizimag daki veya başka dizi sitelerindeki diziler tam ekran olmuyor. bu neden kaynaklanıyor acaba bilgisi olan varmı ? youtube de tam ekran oluyor . bütün tarayıclarda denedim
  • Merhaba arkadaşlar telefonla arama yaptığımda sesim karşi tarafa gidiyor fakat karşi taraftan ses alamıyotum, arama yaparken dıııt diye çalan sesi de duyamıyotum.anck hoparlörü etkinleştirdiğimde sorun yok.daha düne kadar hiç bi sorun yoktu.otobüs yolculuğunda uzun süre kulaklıkla müzik dinledim bunla ilgili bi sorun olabilir mi yoksa yazılımsal mı? Fabrika ayarlarina dönsem düzelir mi? Yardimlarinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehu_53

Merhaba arkadaşlar telefonla arama yaptığımda sesim karşi tarafa gidiyor fakat karşi taraftan ses alamıyotum, arama yaparken dıııt diye çalan sesi de duyamıyotum.anck hoparlörü etkinleştirdiğimde sorun yok.daha düne kadar hiç bi sorun yoktu.otobüs yolculuğunda uzun süre kulaklıkla müzik dinledim bunla ilgili bi sorun olabilir mi yoksa yazılımsal mı? Fabrika ayarlarina dönsem düzelir mi? Yardimlarinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler

Cihazı yeniden başlattınız mı? Olmazsa fabrika ayarlarina donunce duzelir buyuk ihtimal. Kulakligin cikisini cihaz tanımlayamamiş olabilir uzun süre takili kaldiği için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ehu_53

Merhaba arkadaşlar telefonla arama yaptığımda sesim karşi tarafa gidiyor fakat karşi taraftan ses alamıyotum, arama yaparken dıııt diye çalan sesi de duyamıyotum.anck hoparlörü etkinleştirdiğimde sorun yok.daha düne kadar hiç bi sorun yoktu.otobüs yolculuğunda uzun süre kulaklıkla müzik dinledim bunla ilgili bi sorun olabilir mi yoksa yazılımsal mı? Fabrika ayarlarina dönsem düzelir mi? Yardimlarinizi bekliyorum arkadaşlar teşekkürler

Cihazı yeniden başlattınız mı? Olmazsa fabrika ayarlarina donunce duzelir buyuk ihtimal. Kulakligin cikisini cihaz tanımlayamamiş olabilir uzun süre takili kaldiği için.

Kulaklıkla müzik dinleyip müziği kapatmadan kulaklığı çekince böyle bir sorun veriyormuş.Kulaklıgı tekrar takıp normal bi şekilde çıkış yaptım ve düzeldi.İlerle karşılaşirsaniz böyle bi sorunla bilginiz olsun msj için teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aslolandır

Öncelikle herkese merhaba
    Uzun araştırmalardan sonra ben de biraz şüphe ederek Xperia p'yi almıştım.
    Tasarımı ve müthiş parlak ekranına tav olmuştum ki rahatlıkla iyi de almışım diyebilirim.
    İlk başlarda pil gerçekten can sıkıcı şekilde çabuk tükeniyordu.
    Öyleki gece ful dolu bırakırken sabah %75 e iniveriyordu.
    Ancak 3. haftadan sonra pil inanılmaz bir değişime girdi.Bekleme süresi coştu
    Gece ful şarj iken sabaha %99 yani çakılıyor sanki
    Arkadaşımın smg S2 si ile yan yana video açtık ve arkadaşım da şaşırdı
    Xperia nın ekran kalitesine.
    Telefonu almadan önce sakın alma diyen tüm satıcılara şaşırıyorum.
    Almamam için o kadar kötüledikleri telefon bence harika ve almayı düşünen
    kim varsa gözünüz kapalı alın derim...

ben de xperia p kullanıyorum 2 aydır. wifi açık - ekran parlaklığı güç tasarrufu modunda - hattım vodafone - şu an şarzım % 58... sabah şarzdan çıkarmıştım şarz ederken özel bişi yapıomusunuz akşam eve gittiğimde benim ki %40 düşmüş oluyor... ( gün içinde telefon konuşmalarım 2 - 3 saat, mesajlaşmalar 100 tane filandır-internete çok girmiyorum)
    bunun dışında çok memnunum telefonumdan

• 10 gün önce aldım. Çok memnunum.

Pil henüz kendine gelmedi. Mesela sabah 8 de güne başladım. 15:30 da pil tamamen bitti. Telefon yeni olduğu için sürekli elimde, kurcalayıp öğrenmeye çabalıyorum.

Önümüzdeki günlerde biraz daha uzun ömürlü olacağını tahmin ediyorum. Ama yine söylüyorum, çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aywaz

10 gün önce aldım. Çok memnunum.

Pil henüz kendine gelmedi. Mesela sabah 8 de güne başladım. 15:30 da pil tamamen bitti. Telefon yeni olduğu için sürekli elimde, kurcalayıp öğrenmeye çabalıyorum.

Önümüzdeki günlerde biraz daha uzun ömürlü olacağını tahmin ediyorum. Ama yine söylüyorum, çok memnunum.

bende şebeke çubukları çok değişken 1 2 3 2 3 4 diş gibi değişiyorlar . sizlerde de öyle mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aywaz

10 gün önce aldım. Çok memnunum.

bende şebeke çubukları çok değişken 1 2 3 2 3 4 diş gibi değişiyorlar . sizlerde de öyle mi ?

evet bende sık sık değişiyor. Ama telefonun çekmediği alanlara girip çıkıyorum. O sebeple olduğunu tahmin ediyorum..

• xpreia p nin bataryası cıkmıyo diye bişey duydum acaba doğrumu vede 4.1 aldımı ?
  • Bataryası cıkmıyorsa bataryasının ömrü kısalınca nasıl değiştircez ?
  • Arkadaşlar ben cihazı alalı bir hafta oldu şu kadarını söyleyeym pil hariç harika bi telefon samsung nokia ıphone halt etmiş diyebilirm dead tragger gibi bi oyun sorunsuz çalışıyo kamera ses müthiş internet kullanımı çok keyifli dokunmatiği de gayet başarılı ama pil çabuk tükeniyo o da üç dört haftada kendine gelir diyolar ne kadar doğru bilmiyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: İncisöslük

xpreia p nin bataryası cıkmıyo diye bişey duydum acaba doğrumu vede 4.1 aldımı ?

Bataryanın çıkmadığı doğru arka kapak çıkmıyor ve güncelleme aldı

• bataryanın ömrü kısalnca nolcak ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İncisöslük

bataryanın ömrü kısalnca nolcak ya ?

JB güncellemesini mart ayında alacağı söyleniyor ama batarya konusunda bişey diyemeyecm birazda kullanım şartlarına göre değişiyor

• Nie xperia p nin konusu sayfasi az

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.