Şimdi Ara

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
19
Favori
59.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cetesiz

quote:

Orijinalden alıntı: İncisöslük

xpreia p kaç tl ?

bugün 849 liradan aldım

hocam hızlı alda garanti sony nin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

quote:

Orijinalden alıntı: İncisöslük

xpreia p kaç tl ?

bugün 849 liradan aldım

hocam hızlı alda garanti sony nin mi ?

Gold garantili
  • Xperia P yi wifi modem olarak kullanılabiliyor.hatta usb kablo ile bağlantı bilgisayardan yapılıyor.telefonun ayarlarından açtım telefon wifi modem oldu.notebooktan telefonumu görüyorum.bağlan diyorum bağlanıyor.internete notebooktan internete girmiyor.DNS sunucunuz kullanılamıyor olabilir.kablosuyla deniyorum IP hatası veriyor.anlamadım.sony'e mail attım telefonun güncelle diye mesaj atmış.telefonum full güncel.

telefonu modem olarak kullanıp notebook'umda internete giremedim.evet telefon paketimde internet paketim var.

yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerenimo03

Xperia P yi wifi modem olarak kullanılabiliyor.hatta usb kablo ile bağlantı bilgisayardan yapılıyor.telefonun ayarlarından açtım telefon wifi modem oldu.notebooktan telefonumu görüyorum.bağlan diyorum bağlanıyor.internete notebooktan internete girmiyor.DNS sunucunuz kullanılamıyor olabilir.kablosuyla deniyorum IP hatası veriyor.anlamadım.sony'e mail attım telefonun güncelle diye mesaj atmış.telefonum full güncel.

telefonu modem olarak kullanıp notebook'umda internete giremedim.evet telefon paketimde internet paketim var.

yardımlarınızı bekliyorum.

Bilgisayarda denediğimde sorunsuz giriyorum ancak televizyonda denediğimde hata veriyordu. Bağlantı kurulduktan sonra dns ayarlarını değiştirdim,düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet telefonda verilen dns hatasını nasıl düzeltirim nereden ve nasıl gireceğimi belirtebilirimisiniz.telefonu wifi modem yapınca bilgisayarımda xperia p olarak bağlandı görünüyor.ama dns hatasından internete girmiyor.telefondaki mi dns ayarı bilgisayardaki mi?telefonda ise yerini ben bulamadım.Usb kablo ile girince de IP hatası veriyor.telefonumda internet paketi var zaman zaman notebooktan internete girmem gerekiyor bu konu benim için çok önemli.ayar yerini yazarsanız çok sevinrim teşekkürler.
  • Telefon ilk gelince ne yapmalıyım nasıl şarj etmeliyim? Telefon kapalı şekilde full dolana kadar mı ediyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerenimo03

evet telefonda verilen dns hatasını nasıl düzeltirim nereden ve nasıl gireceğimi belirtebilirimisiniz.telefonu wifi modem yapınca bilgisayarımda xperia p olarak bağlandı görünüyor.ama dns hatasından internete girmiyor.telefondaki mi dns ayarı bilgisayardaki mi?telefonda ise yerini ben bulamadım.Usb kablo ile girince de IP hatası veriyor.telefonumda internet paketi var zaman zaman notebooktan internete girmem gerekiyor bu konu benim için çok önemli.ayar yerini yazarsanız çok sevinrim teşekkürler.

Onu telefondan değil bilgisayardan ayarlayacaksınız. Google'a dns değiştirme yazın, denilenleri yapın.

• fakat evimde wifi modemle laptoptan girerken sıkıntı yok.sizin dediğiniz ayarları ben zaten yapmıştım.8.8.8.8 ve 8.8.4.4 google dns ayarı bu ayarlar yapılı.Hatta Lg tv den falan internete çok rahat giriyorum.

meseleyi tam anlatamadım herhalde.Sony Xperi P'yi wifi modem yaparak Laptoptan internete bağlanmak.Laoptoptan Xperia'yı görüyorum bağlandı yazıyor.internete explorere basınca girmiyor.chromedende girmiyor Dns hatası veriyor.bilgisayarın Dns ayarları normal
  • Bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama ekranla ilgili bir soru sormak istiyorum ; diğer telefonlarda ekranda parmak izi olmasın ekran çizilmesin diye parmak izi yapmayan jelatin kullanılıyor.Xperia P'de buna ihtiyacım olur mu ? Çünkü ekranının özellikle çizilmelere karşı iyi olduğunu duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncmasum

Bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama ekranla ilgili bir soru sormak istiyorum ; diğer telefonlarda ekranda parmak izi olmasın ekran çizilmesin diye parmak izi yapmayan jelatin kullanılıyor.Xperia P'de buna ihtiyacım olur mu ? Çünkü ekranının özellikle çizilmelere karşı iyi olduğunu duydum.

her halukarda ekran koruyucu jelatine ihtiyac olur mat veya şeffaf,çünkü direk ekran camı üzerindede bi katman var en azından onun çizilmesi de engellenmiş olur.
  • ony Xperia™ P Android 2,3 sürümü ile taşınabilir WiFi genel alan özelliğini desteklemektedir.
    Wi-Fi taşınabilir genel alan özelliğini kullanarak Xperia P model telefonunuzu mobil Wi-Fi kablosuz erişim noktası olarak kullanabilirsiniz. Taşınabilir dizüstü bilgisayarları, netbooklar ve diğer cep telefon modelleri kablosuz ağ protokolünü kullanarak cep telefonunuzun GSM veri erişimini üzerinden internet uygulamalarını kullanabilir veya mail gönderip alabilirler.

Cep telefonunuzu mobil kablosuz erişim noktası olarak kullanırken başka bir kablosuz erişim noktasına bağlayamazsınız. Telefonunuzu kablosuz bir erişim noktasına bağlarsanız taşınabilir WiFi genel alan özelliği kapatılır. Kablosuz erişiminizden sonra kablosuz erişim noktası haline getirebilmek için tekrar uygulamayı tekrar aktif etmelisiniz. Otomatik olarak kendisi aktif olmaz.

WiFi genel alan özelliğini aktif etmeden önce cep telefonunuzun mobil internet erişiminin açık olduğundan emin olun. Bunun için telefon menüsünden Ayarlar >Kablosuz özelliği ve ağlar>Mobil Ağlar>Veri Etkin seçeneğini aktifleştirmelisiniz.
    WiFi genel alan özelliğini ayarlamak için
    1- Telefonun ana menüsünden > Ayarlar > Kablosuz özelliği ve ağlar > Bağlantı paylaşım ve taşınabilir genel alan özelliği menüsüne gelinmeli
    2- “Taşınabilir WiFi genel alanı” özelliğini işaretleyin. Eğer bu özelliği ilk defa kullanıyorsanız taşınabilir kablosuz erişim özellikleri ayarları yapılmadan aktif edilemez. Bunun için “Taşınabilir WiFi genel alan ayarları” ve sonra “WiFi genel alan yapılandırması” seçeneğine geliniz.
    3- “WiFi genel alan yapılandırmasını seçtiğimizde bir pencere karşımıza çıkacaktır içinde önceden tanımlanmış Ağ SSID bilgisi bulunur.
    Eğer ihtiyaç olursa Ağ SSID ismini değiştirin. Lütfen SSID yayın isminin gizlenme özelliğinin mobil erişim alanlarında olmadığını göz önünde bulundurun. Sonra eğer mobile kablosuz erişim noktasının güvenlik seçeneğinin “Açık” ya da “Şifreli” olma seçeneğini açılır pencereden seçin.
    Eğer şifreli olmasını istiyorsanız WPA2 PSK seçeneğini işaretleyin.
    4- Şifrelenmiş bir kablosuz erişim alanı için şifre atamalısınız. Seçtiğiniz şifreyi “Şifre” alanına yazın. Girdiğiniz şifrenin doğruluğundan emin olmanız için “Şifreyi Göster” seçeneğini işaretleyebilirsiniz. Son olarak “Kaydet” diyerek cep telefonunuzun taşınabilir mobil erişim alanı ayarlarını bitirmiş oluyorsunuz. Telefonunuzun sol üst köşesindeki mavi sembol taşınabilir erişim alanının aktif olduğu anlamına gelir
    5- Şimdi diğer telefon ya da bilgisayarınızın WLAN (Kablosuz Erişim) özelliğini aktif edip bölgenizdeki aktif olan Wi-Fi erişim noktalarını taratın. Mobil erişim noktanız listede görünecektir. Mobil erişim noktanızı seçip belirlemiş olduğunuz şifreyi girip bağlanın
    6- Doğru şifre girildiğinde telefonunuzun WLAN uygulaması IP adreslerini tanımlar ve bağlantı tamamlanır. Bu şekilde bağlanan cep telefonu ya da bilgisayar kablosuz erişim noktası haline getirilen cep telefonunuzun internet erişimini kullanırlar.

Cihazınız hakkında teknik destek için +90 212 473 77 77 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerimiz, servislerimiz ve teknik desteğimiz ile ilgili daha ayrıntılı bilgi içinwww.sonymobile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

• Alarm sesi nasıl değiştiriliyor? Alarmı ayarlıyorum fakat alarm sesi yeri aktif değil neden acaba?

• 2 hafta oldu alalı şu şarj meselesi hariç herşeyden memnunum onu da öğrendim vodafone'un 64kb'lik sim kartları sömürüyormuş şarjı ama malesef vodafone'da 128 kb hat desteği yok sırf bunun için turkcell'e geçenler varmış ben biraz daha bekleyip araştıracağım konuyu
  • Arkadaşlar led bildirim vs için market den light manager yükleyin bir sürü renk varmış bende yeni gördüm işinize yarayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

Arkadaşlar led bildirim vs için market den light manager yükleyin bir sürü renk varmış bende yeni gördüm işinize yarayabilir

hizlial dan aldığınız kutu içerisinden şarj aleti nasıl çıktı? Kulaklık kulakiçi miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

Arkadaşlar led bildirim vs için market den light manager yükleyin bir sürü renk varmış bende yeni gördüm işinize yarayabilir

hizlial dan aldığınız kutu içerisinden şarj aleti nasıl çıktı? Kulaklık kulakiçi miydi?

Şarj yurt dışı fakat yanında dönüştürücü vardı , kulak içi kulaklık, temizleme bezi , ekran koruyucu ve micro hdmi çıkışı çıktı

• Gold paralel ithalat ürünleri satıyormuş diye duydum. Dün gold mağazında neredeyse p alıyorduk ama kulaklıklar eski tipti ve sadece amerikan tipi şarj aleti çıktı. Sizinki büyük şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

Gold paralel ithalat ürünleri satıyormuş diye duydum. Dün gold mağazında neredeyse p alıyorduk ama kulaklıklar eski tipti ve sadece amerikan tipi şarj aleti çıktı. Sizinki büyük şans.

Olabilir doğrudur hızlı al a almadan önce mesaj atmıştım bu konularda ve cevaplandığı gibi çıktı kutu içeriği

• Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum paralel ithalat olarak alacagım bu konuda alıpta sorun yaşayan var mı?Birde modern combat, bia2,dead tregar gibi oyunları kasmadan oynatıyor mu?Normalde motorola razr almayı düşüyordum ama sony vazgeçemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum paralel ithalat olarak alacagım bu konuda alıpta sorun yaşayan var mı?Birde modern combat, bia2,dead tregar gibi oyunları kasmadan oynatıyor mu?Normalde motorola razr almayı düşüyordum ama sony vazgeçemiyorum.

hızlıal.comdan aldım bir sorun çıkmadı.Dead Trigger denedim oynanıyor rahat.Diğer oyunlar için youtube videolarına bakın
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.