Şimdi Ara

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
19
Favori
59.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende aranıza katılmış bulunmaktayım..Xperia P yi yurtdışından getirttim..bana 200 dolara patladı..telefon çok hoş gümüş rengini aldım..kasaya hayran kaldığımı belirteyim...bu arada android sürümü gingerbread..İCS ye güncelleme resmi olarak geldimi nereden bakabilirim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: winamp2

Arkadaşlar bende aranıza katılmış bulunmaktayım..Xperia P yi yurtdışından getirttim..bana 200 dolara patladı..telefon çok hoş gümüş rengini aldım..kasaya hayran kaldığımı belirteyim...bu arada android sürümü gingerbread..İCS ye güncelleme resmi olarak geldimi nereden bakabilirim ??

Hayırlı olsun,yanlış hatırlamıyorsam 8-9. Aylarda gelmişti ICS,sony pc companion pcne yükleyip ordan kontrol edip yükleyen bilirsin,ayrıca internete bağlıysan,bildirim olarakta uyarı gelecektir cihazına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalindam

quote:

Arkadaşlar bende aranıza katılmış bulunmaktayım..Xperia P yi yurtdışından getirttim..bana 200 dolara patladı..telefon çok hoş gümüş rengini aldım..kasaya hayran kaldığımı belirteyim...bu arada android sürümü gingerbread..İCS ye güncelleme resmi olarak geldimi nereden bakabilirim ??

Hayırlı olsun,yanlış hatırlamıyorsam 8-9. Aylarda gelmişti ICS,sony pc companion pcne yükleyip ordan kontrol edip yükleyen bilirsin,ayrıca internete bağlıysan,bildirim olarakta uyarı gelecektir cihazına.

acaba yurtdışından hangi ülkeden aldınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

quote:

quote:

Yurt dışı değil,tr den aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

quote:

quote:

Yurt dışı değil,tr den aldım

yurtdışından getirttim yazmışsınız

• ben yazdım yurtdışından aldığımı :) ..Iraktan aldım
  • arkadaşlar xperia p nin oyunlarına youtubeden baktım da ..nova 3,gta,nfs fln üst düzey oyunları nereden yükleyebilirim ..?
  • beyler bu mcafee yi kullananlar var mı ücretli üyelik istiyor
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu telefonu 2 gün önce aldım. Şebeke çekim gücü haricinde her özelliğinden memnunum.
    Ama şebeke çekim gücünün düşük olması canımı sıkıyor.
    Full olduğunu hiç görmedim. Genelde 1. veya 2. kademede.
    Yalnızca benim telefonda mı bu sıkıntı var, yoksa tüm Sony Xperia P'lerde aynı sorun mu var anlayamadım.
    Operatörüm Turkcell. 3G yerine GSM'i seçtiğimde de çekim gücünde bariz bir artış yok.

Öneriniz var mı? Çekim gücünü artırmak için ne yapabilirim? Yoksa telefonu servise mi götürmeliyim?
  • Merhaba, Xperia p yi dün aldım ve telefonumdan çok memnunum. Ancak açtığım uygulamaları nasıl kapatacağımı bir türlü bulamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siqptare

Merhaba, Xperia p yi dün aldım ve telefonumdan çok memnunum. Ancak açtığım uygulamaları nasıl kapatacağımı bir türlü bulamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

menü tuşuna basılı tut ana ekranda orda çıkan uygulamaları sola kaydırarak kapatabilirsin.
  • Diğer konuda ses çıkmadığı için koruyucu IPG koruyucu ya da silikon kapak tavsiye eden olur diye affınıza sığınarak buraya da yazıyorum.

Sanırım karbon fiber IPG fiber filmi monte eden bir yer yok herkes net üzerinden satıyor.
    Kendim uygulamaya da çekiniyorum su, el becerisi falan tedirgin ediyor.

Silikon kılıf demişler, bu nasıldır ?

http://www.mobilcadde.com/sony-xperia-p-desenli-siyah-silikon-kilif-4205
    kullanan var mı ?

ve bilgisi olan çıkarsa hala karbon fibr IPG uygulaması yapan bir yer varsa satın alabilirim.
    http://www.mobilcadde.com/sony-xperia-p-ipg-yildiz-tozu-carbon-fiber-film-tam-koruma-6630

• Ben piyasadaki en dandik kılıfı ve en dandik ekran koruyucuyu kullanıyorum. Amacımı karşılıyor, çiziklerden koruyor.
    Telefon ile birlikte gelen ekran filmi çok parmak izi gösteriyordu. Ucuza aldığım dandik şeyse hiç parmak izi bırakmıyor. Anca ışığı kırdığınızda belli oluyor parmak izleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum paralel ithalat olarak alacagım bu konuda alıpta sorun yaşayan var mı?Birde modern combat, bia2,dead tregar gibi oyunları kasmadan oynatıyor mu?Normalde motorola razr almayı düşüyordum ama sony vazgeçemiyorum.

Hocam bende arada kaldım P yi 1 ay kullandım iade ettim.Şimdi Razr da var tekrar almakta var.800 TL motorola.Paralel ithalat P de 850
  • ben bu telefondan almak istiyorum bir kısmını nakit bir kısmı kredi kartı şeklinde bana uygun fiyatlı bir yer önerebilir misiniz garantili alacağım..İstanbulda oturuyorum
  • cihazı kullanan arkadaşlar android güncellemeleri ne durumda acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_mafia

cihazı kullanan arkadaşlar android güncellemeleri ne durumda acaba

İlk çeyreği bekleyin dediler bekliyoruz hala Mart'da J modeli falan alacak ama P biraz daha geç alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

Orijinalden alıntı: the_mafia

cihazı kullanan arkadaşlar android güncellemeleri ne durumda acaba

İlk çeyreği bekleyin dediler bekliyoruz hala Mart'da J modeli falan alacak ama P biraz daha geç alabilir.

teşekkürler..
  • Arkadaşlar ben de telefonu aldım Aksaray ilinde oturuyorum fakat aynı anda 1 telefona 2 kişi talip olduk ben 200 bin liralık 4*4 le gelen beyfendiye öncelik tanıdım .Satıcı ona 1000 tlye sattı garantili.Bana da O gidince "anlayışımdan "dolayı "geliş fiyatına "dedi 950 ye bıraktı ama yarın gelecek.Birkaç sorum var aslında yeni telefon sahibi olanların ortak soruları bu yüzden cevaplarsanaız külüp için gayet faydalı olacağını düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim.
    1-) Paralel ithalat olup olmadığını nasıl anlarım?
    2-) İçinden çıkan kulaklık w995'inkinden iyi mi?(Onda dışardan gelen sesi engelleme özelliği vardı)
    3-) Yeni kullananlar için ne önerirsiniz?İlk şarj kaç saat olsun? Hemen güncelleme yapalım mı? Ben bilgisayar üzerinden güncelleme yapacağım telefondan internete girmeyi düşünmüyorum bu mümkün müdür? (SAdece film izlemek için aldım belki bi de kamerasını kullanırım.Bu çözünürlükte bu fitaya "Razr" ve bu vardı tabiki de yıllardır vazgeçilmezim olam Sony'yiseçtim.
    4-) Hangi Program ya da uygulamaları yüklemeyi tavsiye edersiniz?(Kişiden kişiye değişir ama mutlaka olması gerekir diye düşündüğünüz uygulama ve programlar nelerdir?

• yeni kullanıcıyım, eski nokia telefonun hafızasından rehber ve mesajları nasıl aktarabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.