Şimdi Ara

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
672
Cevap
19
Favori
59.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: besmertny

aranıza bugün katılmış bulunmaktayım, telefon elime geçmeden önce baya araştırdım. ilk izlenim olarak gayet memnunum fakat tek bir problemim var oda açık uygulamaları kapatamayışım, task killer indirdim kapatıyorum fakat bir süre sonra bir sürü uygulama tekrar açılıyor. bunu nasıl engellerim bilgisi olan var mı?

Menü tuşuna basılı tuttuğunda o sırada açık olan programları görürsün. Onları sağa sola kaydırarak temizleyebilirsin. Sanırım program geçmişi bu bahsettiğim. Pile bir yararı oluyor mu bilmiyorum ama ben temizlemeye özen gösteriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aywaz

quote:

aranıza bugün katılmış bulunmaktayım, telefon elime geçmeden önce baya araştırdım. ilk izlenim olarak gayet memnunum fakat tek bir problemim var oda açık uygulamaları kapatamayışım, task killer indirdim kapatıyorum fakat bir süre sonra bir sürü uygulama tekrar açılıyor. bunu nasıl engellerim bilgisi olan var mı?

Menü tuşuna basılı tuttuğunda o sırada açık olan programları görürsün. Onları sağa sola kaydırarak temizleyebilirsin. Sanırım program geçmişi bu bahsettiğim. Pile bir yararı oluyor mu bilmiyorum ama ben temizlemeye özen gösteriyorum.

cevabın için sağol, yolunu sanırım buldum. ayarlarda geliştirici seçeneklerinde en aşağıda arka plan işlem sınırı var. arka planda işlem yok seçeneğini seçince problem kalmıyor. yalnız yeni bir problemim var internet ayarını yapamıyorum, mms ve internet ayarları indirilemiyor diye hata veriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aywaz

quote:

cevabın için sağol, yolunu sanırım buldum. ayarlarda geliştirici seçeneklerinde en aşağıda arka plan işlem sınırı var. arka planda işlem yok seçeneğini seçince problem kalmıyor. yalnız yeni bir problemim var internet ayarını yapamıyorum, mms ve internet ayarları indirilemiyor diye hata veriyor

Benim hattım internet kullanımına açıktı. Simkartımı kestirip alete taktığım an itibariyle internet kullanımım başladı (google maps ten yerime baktım zaten). O yüzden, herhangi bir bilgim yok bu konuda.

• hb de 100 tl paraf puan ve hediye çeki ile 669 tl ye geliyor alınmalı mı acaba cok karasız kaldım
  • hepsiburadada 849 tl. alan varmı ordan? garantisi sony türkiye garantilimi? bu kadar ucuza nasıl verebiliyorlar eğer sony türkiye garantiliyse.ilginç doğrusu
  • XPERİA P ŞARJ SORUNU 3G MOBİL ŞEBEKELERİ KAPALI TUTUN SADECE İNTERNETE GİRECEGİNİZ ZAMAN ACIN GİRMEDİGİNİZ ZAMANLARDA GSM MODUNU KULLANIN 1.5 2 GÜN ŞARJI GİDİYO BEN BU ŞEKİLDE KULLANIYORUM. GAYET MEMNUNUM.SİZDE Bİ DENEYİN.3 ARKADASIMDA AYNI SEKİLDE KULLANIYO CİHAZI.
  • quote:

winamp2
    Onbaşı
    6 Şubat 2013; 14:57:44

ben yazdım yurtdışından aldığımı :) ..Iraktan aldım

Kardeş hayırlı olsun. Iraktan hangi şehirden aldın? 200 dolar ordan alış fiyatımı? kargo vs. extra masraf varmı onun üzerinde? birde ordaki paket Türkiyeden farklı sanırım, ordaki paketten neler çıkıyor?
  • Aksaray iletisimde 2 tur garanti mevcut
    Biri NETCELL-BRİGHTSTAR
    Digeriyse paralel ithalat garantili

760 liralık model sorun cıkarır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavuksulupilav

hepsiburadada 849 tl. alan varmı ordan? garantisi sony türkiye garantilimi? bu kadar ucuza nasıl verebiliyorlar eğer sony türkiye garantiliyse.ilginç doğrusu

sony Türkiye garantili değil. ben hepsiburada'dan aldım. 100TL paraf puan ve 100TL hediye çeki verdi. 650TL'ye geldi telefon :)

arkadaşlar telefonun sol üst köşesindeki işaretler ne anlama geliyor. kapatabilir miyim?

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: scylla_40

quote:

hepsiburadada 849 tl. alan varmı ordan? garantisi sony türkiye garantilimi? bu kadar ucuza nasıl verebiliyorlar eğer sony türkiye garantiliyse.ilginç doğrusu

sony Türkiye garantili değil. ben hepsiburada'dan aldım. 100TL paraf puan ve 100TL hediye çeki verdi. 650TL'ye geldi telefon :)

arkadaşlar telefonun sol üst köşesindeki işaretler ne anlama geliyor. kapatabilir miyim?

Yukardan bildirim çubuğunu çekin orda bildirimler olur sağa kaydırdığınızda gider ordan.Onlar bildirim işareti.

• quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

quote:

quote:

Yukardan bildirim çubuğunu çekin orda bildirimler olur sağa kaydırdığınızda gider ordan.Onlar bildirim işareti.

eyvallah. cahillik kötü bişey :)
    o işaretler ne anlama geliyor peki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

10 saat kullandın ve şarj sadece %79a mı indi :S benim şarj çok sıkıntılı 8 9 saat anca yetiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

10 saat kullandın ve şarj sadece %79a mı indi :S benim şarj çok sıkıntılı 8 9 saat anca yetiyor

okuldaydım. 30dk wifi ile nette dolaştım sadece. o yüzdendir.

• telefonda herhangi bir kasma vs yok çok memnunum fakat tek problemim pil. yüzde15 16 kaldı zaman aniden sıfıra inip kapanıyor şarj etmeden açılmıyor. varmı bu problemi yaşayan?
  • Bimeks'te 869 TL. Ama müşteri hizmetlerinden öğrendiğime göre Teledünya garantili cihazlar. Bilginize..
    Sony garantili olanı için Vatan'ı bekleyeceğiz mecburen.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/127037/sony-xperia-p-lt22i-black.aspx#dealers
  • quote:

telefonda herhangi bir kasma vs yok çok memnunum fakat tek problemim pil. yüzde15 16 kaldı zaman aniden sıfıra inip kapanıyor şarj etmeden açılmıyor. varmı bu problemi yaşayan?

xperia sola bölümünü gezerken sola kullanan bi arkadaş benzer bi sorunla karşılaşmış. onunki %49tan sonra aniden kapanıyormuş. sony merkezi aramış, "telefonu kapalı şekilde 4 saat şarj edin düzelir" demişler. ve düzelmiş. sizde bi deneyin hocam. olmadı sony merkezi arayın
  • telefonun gps ini nasıl aktif edecem? yer servisleri>GPS uydularını aktif ettim. fakat sürekli "konumunuz geçici olarak bulunamıyor" tarzı bişeyler söylüyor. neyi yanlış yapıyorum acaba?
  • Arkadaşlar 2 gün önce aldım bu teli ilk aldıgımda fotograf kalitesi önde arkada cam gibiydi.. Hiçbişey yapmadıgım halde 6MP 16:9 çekim modu karıncalı oldu kötüleşti ön kamera berbat oldu dururp dururken neden böyle oluyor cevaplarsanız sevinirim.. sadece gereksiz diye düşündüğüm 2 3 uygulama silmiştim andoid sürümü 4.0.4 olarak geldi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aşil20 -- 8 Mart 2013; 16:58:05 >
  • Ayrıca telefonu bilgisayara bağlıyorum telefona resim müzik atıyorum ama telefondaki resim ve müzikleri pc görmüyor DCMI yeri görmüyo çıldırıcam yaa bunun nedeni nedir ?
  • quote:

telefonun gps ini nasıl aktif edecem? yer servisleri>GPS uydularını aktif ettim. fakat sürekli "konumunuz geçici olarak bulunamıyor" tarzı bişeyler söylüyor. neyi yanlış yapıyorum acaba?

konumunu belirlemek için gpse gerek yok, sanırım forsquare face vs uygulamaları için istiyorsun konum belirleme. bunun için Google'ın yer servisini işaretlemen yeterli
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.