Şimdi Ara

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
19
Favori
59.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 35@35

quote:

Orijinalden alıntı: arconene

beeeee p nin batarya derdi olmsa pixel yoğunluğu oyun şeyi falan s3 ü 2 ye katlar 4 e böler :D

üzerinde 2.3.7 varken bile telefon menülerde takılıyor birde 4.0 yapınca iyice takılmalar başlıyor neresini övüyorsunuz telefonunuzun açıkca yazın bilgilenelim.

Şu menüde takılıyor olayı nedir yahu? Bende niye olmuyor? Telefonun tek ama TEK sıkıntısı bataryası. Başka hiçbir sıkıntısı yok. Arkadaşımda s3 var, o ne yapıyorsa aynısını ben de yapıyorum. Sadece ekranı büyük, daha iyi gözüküyor.Başka olayı yok.

S3 mini ile ikisini aynı anda karşılaştırın anlayacaksınız, burada S3 mini övmüyorum, ben sony hayranıyım ama menülerdeki takılma bariz ortada ben yeni günceleme gelmesini bekliyorum düzelecek diye, ekranın solukluğuna hiç değinmiyorum bile.

Bence bir yazılım onarımı yapın. Hiç takılma yaşamadım şu ana kadar. Ekran soluk mu? Bari bunu demeyin Allah aşkına. Testlerde en iyi çıkan, ödül alan bir cihazdan bahsediyoruz burada.
    Ya sizin telefonunuzda fabrika çıkışlı bir sorun vardı ya da yazılım yüklenirken falan sıkıntı oluştu.

- Arkadasşım istediğimi derim, neden demeyecekmişim bu konu zevk konusu size mükemmel gelen neden herkese mükemel gelsin.
    - Testleri yapanların görüldüğü kanısındayım yani taraflı (bu her marka için geçerli).
    - Ben almadım onun için bu menü ekranı ile almam (soluk menü ekranı)
    - Ben aldım mı kulanmak isterim root, onarım anlamam cihazı aldımmı senelerce sorunsuz kullanıcaksınız.
    - Gene diyorum ses (müzik sesi), fotoğraf çekmesi çok güzel öma menü rengi ölü rengi gibi soluk (bana göre), menüler kullanışsız (bana göre)
    - Aldım demedim bütün teknomarketlerde hepsini akşama kadar test ediyorum.

- İsteyen istediğini alır, beğenir, eleştirir, zevk konularında baskılama olmaz tek beğeni olsa dünyada tek ürün çkıar, bir marka bile binbir ürün çıkarıyor.

- Sony kötüleme yapmadım evimdede sony ürünleri kullanıyorum, yaklaşık 20 sene önce aldığım ses sistemimi halen kulanıyorum sorunsuz.
    Lütfen zevk olaylarına karışmayalım, herkesin fikri, bakış açısı farklıdır empati kuralım.

Ben beğeneceksiniz diye bir şey söylemedim zaten. Almanların testlerine açıkçası güveniyorum.
    Hergün teknoloji marketlerinde test ediyorsanız eğer size şunu söyleyeyim:
    O ürünler günde 100 kere yere düşüyor, millet kurcalıyor, bozuyor. Şahsen kaç kere denk geldim böyle şeylere. Hem de bu telefonu almadan önce. Biran bile tereddüte düşmedim çünkü teşhirdeki ürünleri biliyorum.
    Tekrar söylüyorum; tabiki de beğenmek zorunda değilsiniz.Size kalmış bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu android aleminde adam gibi ufak telefon yok,
    sadece bu sebep ile istemeden iphone5 alacağım galiba,
    Sony bu cihaza neden böyle düşük Pil koyar
    s3 mini desen kalite kötü,
    LG desen çok büyük,
    yahu iphone boyutlarında cihaz yok,
    Motorla alıyım diyorum oda büyük geldi, cihaz kocaman ekran ufak
    sony bu cihaza 1700mh pil koysaydı bambaşka olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdusss

Yahu android aleminde adam gibi ufak telefon yok,
    sadece bu sebep ile istemeden iphone5 alacağım galiba,
    Sony bu cihaza neden böyle düşük Pil koyar
    s3 mini desen kalite kötü,
    LG desen çok büyük,
    yahu iphone boyutlarında cihaz yok,
    Motorla alıyım diyorum oda büyük geldi, cihaz kocaman ekran ufak
    sony bu cihaza 1700mh pil koysaydı bambaşka olurdu

iphone 5 alma gel sana xperia p veriyim 24 ay netcell garantili . 3 günlük telefon
  • arkdaşlar merhaba ben telefonu yeni aldım fabrika ayarlarına sıfırladım sd kartıda sil dedim herşey silindi sıfırken içinde olan resim ve müzikleri yükleyebilcek arkadaş varmı yardımcı olan olursa memnun olurum? bide çektiğiniz resim ve videoları nasıl bilgisayarda görüyosunuz sd kartın içinde yok media go da var onuda bilgisayarda klosöre atamıyosun videoları zaten atamıyosun üstelik cedec desteklemeiği içinde izleyemiyorumda yardımlarınızı bekliyorum iyi alşamlar
  • birde hoparlör sesi derinden buğulu geliyor ,sesi yüksek değil sizdede öylemi? kamerasıda her zaman net fotoğraflar yakalamıyor kamera ayarlarınız nasıl
  • bende bu akşam aldım telefonu . ilk androit telefonum ve çok hoşuma gitti telefon . telefonun en altındaki 3 adet şeffaf tuş var o tuşları kullanınca ekran hafifden titriyor onu nerden kapatabilirim acaba ? Ayarlarda bulamadım kapanmıyormu acaba
  • Xperia p hala guncelleme aliyor mu almiyorsadason guncellemenin performansi yetiyor mu

• Bataryası hariç mükemmel bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1Abrams -- 5 Ocak 2013; 21:46:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatap

Xperia p hala guncelleme aliyor mu almiyorsadason guncellemenin performansi yetiyor mu

Güncelleme alıyor,almaya da devam edecek. Zira, martta Jelly Bean güncellemesini de alacak. NXT serisi olduğu için güncellemeler geliyor.

• Modern Combat 4, Modern
    Combat 3 ve Gangstar Rio City Of
    Saints gibi güncel oyunları çalıştırır mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatap

Xperia p hala guncelleme aliyor mu almiyorsadason guncellemenin performansi yetiyor mu

Güncelleme alıyor,almaya da devam edecek. Zira, martta Jelly Bean güncellemesini de alacak. NXT serisi olduğu için güncellemeler geliyor.

Her turlu oyunu calistirabiliyor mu?

• Selam.

Bu telefon dahalen alınır mı? Çıkalı bir sene olmuş ne dersiniz.
  • arkadaşlar bu telefonun bataryası çıkmıyormuş galiba doğrumudur?

• Yaklaşık 1 ay önce sony xperia p telefon aldım ve yaklaşık 2 hafta sorunsuz bir şekilde kablosuz ağdan evimde internete girdim ancak birden yeni bir sorun ortaya çıktı telefon internete bağlanırken birden ya bağlantı kesildi diyor ya bağlanıp belli bi süre sonra gidiyor yada bağlanıyor ama hiç internete giremiyor.2 hafta önce arkadaşımın evinde kablosuz ağdan bağlanmıştım bu sorun yaratmış olabilirmi modemi resetlersem telefon internete giriyor ama belli bi süre sonra tekrar gidiyor şifrede falan sorun yok modem markam huawei hg521 bilgisayardan internete girebiliyorum lütfen yardım edin kahroluyorum resmen bu arada telefona güncelleme yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer1111 -- 8 Ocak 2013; 22:55:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Çılgın Doğuyor

arkadaşlar bu telefonun bataryası çıkmıyormuş galiba doğrumudur?

Evet doğrudur. Zaten sim kartta sol taraftaki bölmeden microsim olarak takılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: omer1111

Yaklaşık 1 ay önce sony xperia p telefon aldım ve yaklaşık 2 hafta sorunsuz bir şekilde kablosuz ağdan evimde internete girdim ancak birden yeni bir sorun ortaya çıktı telefon internete bağlanırken birden ya bağlantı kesildi diyor ya bağlanıp belli bi süre sonra gidiyor yada bağlanıyor ama hiç internete giremiyor.2 hafta önce arkadaşımın evinde kablosuz ağdan bağlanmıştım bu sorun yaratmış olabilirmi modemi resetlersem telefon internete giriyor ama belli bi süre sonra tekrar gidiyor şifrede falan sorun yok modem markam huawei hg521 bilgisayardan internete girebiliyorum lütfen yardım edin kahroluyorum resmen bu arada telefona güncelleme yapmadım

Ben de Xperia P kullanıyorum. İnternet konusunda da herhangi bi sorun yaşamadım. Heryerden de wifi ile bağlanıyorum. Servise götür internet noktasında bi sorun var sanırım. Sony teknik serviste geri bildirim noktasında da iyidir. Şahsen ben 2 gün sonra servisten hemen geldi telefonum.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.atalayy

quote:

Yaklaşık 1 ay önce sony xperia p telefon aldım ve yaklaşık 2 hafta sorunsuz bir şekilde kablosuz ağdan evimde internete girdim ancak birden yeni bir sorun ortaya çıktı telefon internete bağlanırken birden ya bağlantı kesildi diyor ya bağlanıp belli bi süre sonra gidiyor yada bağlanıyor ama hiç internete giremiyor.2 hafta önce arkadaşımın evinde kablosuz ağdan bağlanmıştım bu sorun yaratmış olabilirmi modemi resetlersem telefon internete giriyor ama belli bi süre sonra tekrar gidiyor şifrede falan sorun yok modem markam huawei hg521 bilgisayardan internete girebiliyorum lütfen yardım edin kahroluyorum resmen bu arada telefona güncelleme yapmadım

Ben de Xperia P kullanıyorum. İnternet konusunda da herhangi bi sorun yaşamadım. Heryerden de wifi ile bağlanıyorum. Servise götür internet noktasında bi sorun var sanırım. Sony teknik serviste geri bildirim noktasında da iyidir. Şahsen ben 2 gün sonra servisten hemen geldi telefonum.

öncelikle ilgin için çok teşekkürler ancak telefonu hepsiburadadan aldım ve bursada yaşıyorum bursadaki bir sony mağazasına gitsem yardımcı olabilirlermi

• Arkadaşlar ben yazdığınız sorunların hiçbirine rastlamadım kamerası biraz kötü geldi şarj zaten tel oyuncak gibi dayanmaması normal geliyor benim sıkıntım bilgisayara baglantı modunda sadece medya modunda bağlanıyor ayarlardan değiştirrmedim varmı bilmiyorum varsa bir yardım telefon üst düzey değil zaten genel anlamda ben çok memnunum sadece bilgisayara bağlandığında bazı dosyaları göremiyorum başka hiç bir sıkıntım yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a.atalayy

quote:

öncelikle ilgin için çok teşekkürler ancak telefonu hepsiburadadan aldım ve bursada yaşıyorum bursadaki bir sony mağazasına gitsem yardımcı olabilirlermi

Rica ederim..sony mağazası ilgilenmeyebilir sony yetkili servis olması lazım. Ben de vatan bilgisayardan aldm..servise göndermem gerekti sony nin yetkili servisine yönlendirdiler daha hızlı dönüş olabilsin diye.bu arada fatura da yanında olmalı..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.