Şimdi Ara

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
19
Favori
59.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kullanıcı bile çıkıp cevap vermiyor.

Anlaşılan fazla Xperia P kullanıcısı yok.

Sanırım insanlar stabil olmadığı için pek yanaşmıyor.
  • sorunuza cevap vereyim o takılma dediğiniz şey benim 20 gündür kullandığım telefonumda hiç olmadı, ne ilk aldığımda ne de şu anda , ne internette nede oyunda takılma diye bir şey ne gördüm nede nasıl bir şey olduğunu biliyorum.Siz bir telefonu mağazada alıp hemen takılıyor diye yorumluyorsunuz.İçinize sinmiyorsa bir sürü markalar var onları niye deneyip kıyaslamıyorsunuz,bence en iyi yöntem budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyexperia

sorunuza cevap vereyim o takılma dediğiniz şey benim 20 gündür kullandığım telefonumda hiç olmadı, ne ilk aldığımda ne de şu anda , ne internette nede oyunda takılma diye bir şey ne gördüm nede nasıl bir şey olduğunu biliyorum.Siz bir telefonu mağazada alıp hemen takılıyor diye yorumluyorsunuz.İçinize sinmiyorsa bir sürü markalar var onları niye deneyip kıyaslamıyorsunuz,bence en iyi yöntem budur.

Yanlış anlamayın cihazı kötülemiyorum aksine bir arkadaşıma alma niyetindeyiz. Tasarımı bir hayli güzel ve donanım da iyi duruyor.

Ancak diğer telefonlara da baktım Xperia P'de menü geçişlerinde takılma çok rahatsız edici. Böyle bir telefonda bu takılmanın oluşu rahatsız edici ki 2 farklı yerde denedim.

Burada esas sorum aldıktan sonra bir update aldınız mı ve bundan sonra bir performans artışı hissettiniz mi?

Çünkü sorun mağazalardaki telefonların update edilmemiş olmasıyla alakası olabilir.

Cevaplarsanız çok sevinirim.

• evet update aldı cihazım.Zaten ilk alıp eve geldim şarzını tamamladıktan sonra sony companion ile bağladığım gibi ICS 4.0.4 e yülselltim cihazı yani güncelleme şu anda TR de mevcut direk yükleyebiliyorsunuz.Ha eski yani üzerinde olan (2.3.7 di yanılmıyorsam) sürümü ile kullanma şansım hiç olmadı yani denemedim bile desem yeridir.Bu yeni sürüm ile çok stabil donma, takılma, resetleme gibi bir sorun hiç yaşamadım.Pil olayına gelince ilk bir kaç gün şarz ancak 1 günü çıkarıyordu ama şu anda çok kurcalamazsam eğer 3 günü bile çıkarıyor rahat rahat ve ben iş gereği çok fazla konuşma yapıyorum ve net e giriyorum.Yani pili kendini zamanla topluyor ve güçleniyor şarz ettikçe,ayrıca li ion değil daha üst seviyede teknoloji kullanılmış.Yani %15 ten %100 e 1 saatte şarz edebiliyor ve istediğiniz an şarza takıp ne kadar dolduğu hiç sorun olmadan çıkarabiliyorsunuz.Ayrıca NOVA 3 yükledim oldukça ağır bir oyundur, hiç takılmadan sıkıntı yaşamadan oynayabildim.Kasa ve ekran olarak ta çok sağlam yapılmış güven veriyor, basit bir çekmeli kılıf ile kullanıyorum hiç bir çizik olmadı.Yani başka ne diyeyim Ram 1 gb çift çekirdekli ve bu telefona JB de verecek Sony bilginiz olsun.

• sadece menu geçişlerine kasılmalar oluyordu ics'de.. şu afilli live wallpaper'i kaldırınca duzeldi.

sony çok guzel yapmış cosmic flow denen şeyi.. onu benim beyne yüklesen bende kasarım :) gb'de iken o afilli şeyle çok kasmıyordu bende. onu da belirtmek isterim :) ama tavsiye ederim, çok çok çok çok çok çok çok memnunum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyexperia

evet update aldı cihazım.Zaten ilk alıp eve geldim şarzını tamamladıktan sonra sony companion ile bağladığım gibi ICS 4.0.4 e yülselltim cihazı yani güncelleme şu anda TR de mevcut direk yükleyebiliyorsunuz.Ha eski yani üzerinde olan (2.3.7 di yanılmıyorsam) sürümü ile kullanma şansım hiç olmadı yani denemedim bile desem yeridir.Bu yeni sürüm ile çok stabil donma, takılma, resetleme gibi bir sorun hiç yaşamadım.Pil olayına gelince ilk bir kaç gün şarz ancak 1 günü çıkarıyordu ama şu anda çok kurcalamazsam eğer 3 günü bile çıkarıyor rahat rahat ve ben iş gereği çok fazla konuşma yapıyorum ve net e giriyorum.Yani pili kendini zamanla topluyor ve güçleniyor şarz ettikçe,ayrıca li ion değil daha üst seviyede teknoloji kullanılmış.Yani %15 ten %100 e 1 saatte şarz edebiliyor ve istediğiniz an şarza takıp ne kadar dolduğu hiç sorun olmadan çıkarabiliyorsunuz.Ayrıca NOVA 3 yükledim oldukça ağır bir oyundur, hiç takılmadan sıkıntı yaşamadan oynayabildim.Kasa ve ekran olarak ta çok sağlam yapılmış güven veriyor, basit bir çekmeli kılıf ile kullanıyorum hiç bir çizik olmadı.Yani başka ne diyeyim Ram 1 gb çift çekirdekli ve bu telefona JB de verecek Sony bilginiz olsun.

Update ile beraber menü geçişlerinde sayfa geçişlerinde takılma olmaması güzel bir haber.

Bu arada JellyBean'in geleceğini dair bir bilgi gözükmüyor resmi sitesinde sadece Xperi V,T,J modellerini duyurmuşlar şimdilik.

Ama stabil bir jellybean gelse gerçekten telefon uçar.Ama ne yazık ki bu update işi için herhalde en az 2013'e kadar gecikir gibi duruyor.

• merhaba,görüntülü görüşme androidlerde yok bildiğim kadarıyla,google playden uygulama ile görüşme yapılabiliyor.
  • dostum nereden ve kaça aldın? Garantisini kim veriyor?
  • arkadaşlar ben ıcs den memnun değilim 2.3.7.generic room dönüş yaptım tr room bulamadın lütfen ıcs ye geçmeyen varsa yada yedeğinde 2.3.7.tr room varsa bizimle paylaşsın pc compansiyonda ıcy geçmediyseniz vede 2.3.7 firmware güncellediyseniz pc companion da vardır bilgisayarım c nin içinde flash tool ile rom haline çok kolay getirilebiliyor
  • arkadaşlar ben ıcs den memnun değilim 2.3.7.generic room dönüş yaptım tr room bulamadın lütfen ıcs ye geçmeyen varsa yada yedeğinde 2.3.7.tr room varsa bizimle paylaşsın pc compansiyonda ıcy geçmediyseniz vede 2.3.7 firmware güncellediyseniz pc companion da vardır bilgisayarım c nin içinde flash tool ile rom haline çok kolay getirilebiliyor
  • Bu cihazi yenicarsmdan almayi dusunuyorm 890 liraya flan geliyo sanrm suanda bu fiyata alablcegm en kaliteli cihaz. Bu arada urun paralel ithalat sanrm cok sknti cikaran bi model degil snra basimiz agrimasn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

Bu cihazi yenicarsmdan almayi dusunuyorm 890 liraya flan geliyo sanrm suanda bu fiyata alablcegm en kaliteli cihaz. Bu arada urun paralel ithalat sanrm cok sknti cikaran bi model degil snra basimiz agrimasn.

kampanyamı var yeni çarşımda ben göremiyorum bende alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalindam

merhaba,görüntülü görüşme androidlerde yok bildiğim kadarıyla,google playden uygulama ile görüşme yapılabiliyor.

arkadaşım android telefonlarda nasıl görüntülü konuşma olmaz skype'ı indir kullan gayette oluyor :)skype olan bütün herkezle net üzerinden rahatça görüşebiliyorsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba arkadaşlar klübün canlılığı açısından bir paylaşımda bulunacağım ilk sayfaya alıntı yapılırsa iyi olur çünkü sadece cihaz özellikleri var.
    Konumuz Xperia P için root.
    Xda -developers sitesinden Bin4ry adlı arkadaşın üretimi olan bu program ile 30 sn de makinamızı rootlayacağız. Orjinal konuda 11 versiyonu bulunan yazılımın 9 versiyonu p yi rootladı diğerlerinde hata aldım.
    İstiyenler için orjinal konu :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460

Çalışan sürüm için link budur.

Bu anlatım Android ICS içindir.

Öncelikle makinamızı bilgisayara USB hata Ayıklama modunda bağlıyoruz.. [Bunu; Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri>Usb Hata ayıklama moduna dokunuyoruz ardından gelen uyarıya tamam diyoruz.]

Ardından indirmiş olduğunuz rar'ı bir klasör içine çıkartıyoruz, içerisindeki "RunMe.bat" dosyasını çalıştırıyoruz, karşınıza bir cmd ekranı gelecek.
     SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!!

" 1 " yazıp enterlıyoruz.]

SONY XPERİA P 'Kullanıcılar Kulübü' Güncel!!!

Bu sırada telefona dikkat edin. Menümüzün sonlarında bulunan yedekleme ve geri yükleme programı açılacaktır açılmazsa siz açın ve yedekleme adı " Root Me" olan yedeklemeyi "Geri Yükle" ye dokunarak geri yükleyin. Hemen ardından program işlemlere devam edecek ve makinanıza restart atacak.

Telefonunuz artık root'lu. Artık adfree programı ile reklamlardan kurtulabilir, set dns ile istediğiniz dns'e birkaç dokunmayla geçebilirsiniz. (bu programlara super user izni vermeyi unutmayın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rh4damanthys -- 22 Ekim 2012; 2:31:44 >

• Merhaba arkadaşlar. Geçen haftasonu Vatan Bilgisayar'dan 1098 liraya aldım ben de. Biraz önce de İCS yükledim telefon üzerinden. Her şey iyi hoş ama albüm(eski galeri)ye giremiyorum. Albüme tıklıyorum, yukarıda albüm yazıyor siyah bir ekran geliyor ve bir önceki ekrana atıyor.Kameradan resimlerime bakayım dedim; yine aynı şey oldu. Telefonu sıfırladım ama düzelmedi. Bu sorunu yaşayan var mı? Varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• xperia s mi bu mu?
  • İyi Bayramlar...

Görntülü Görüşmeyi Nasıl Yapacamyav Bulamadım Bir Türlü :)
  • ARRKADASLAR BENDE BU HAFTA SONU P ALMAYI DUSUNUYORUMDA AMA

MESAlA SOLA DA VODAFONE İÇİN KONUSUYORUM HAT BI ANDA KESILIYORMUS UCAK MODUNA ALIP CIKTIMI DUZELIRYORMUS YADA TELEFONU KAPATIP ACINCA
    NASIL DIYEYIM HAT VAR GIBI GORUNSEDE YOK YANI SIZI ARIYAN ULASAMIOR VS. BU XPERIA P ICINDE GECERLIMI YORUMLARINIZ GERCEKTEN ONEMLI yoksa samsung glaxy s advange dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan2435

ARRKADASLAR BENDE BU HAFTA SONU P ALMAYI DUSUNUYORUMDA AMA

MESAlA SOLA DA VODAFONE İÇİN KONUSUYORUM HAT BI ANDA KESILIYORMUS UCAK MODUNA ALIP CIKTIMI DUZELIRYORMUS YADA TELEFONU KAPATIP ACINCA
    NASIL DIYEYIM HAT VAR GIBI GORUNSEDE YOK YANI SIZI ARIYAN ULASAMIOR VS. BU XPERIA P ICINDE GECERLIMI YORUMLARINIZ GERCEKTEN ONEMLI yoksa samsung glaxy s advange dusunuyorum

İki hafta önce Vatan Bilgisayar'dan 1098 liraya aldım. Bir buçuk hafta geldiği gibi kullandım, geçen gün İCS'ye güncelledim. Başkalarının bahsettiği gibi sorunlarım olmadı (takılma,donma vs.).
    Telefonun tek handikapı bataryası.Ben günde en az 2 kere şarj ediyorum.Tabi kullanıma bağlı bu. Ben 3-4 saat internette, 1-2 saat oyunda ve müzikte kullandığım için az gidiyor.
    Samsung'dan çektiğim sıkıntılardan dolayı önermem. Xperia P sizi bir hayli idare eder. Tavsiye ederim. :)
    Ben de bu şebeke probleminden dolayı çok düşündüm ama sadece U ve Sola'da var.Ben hiç sıkıntı yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.