Şimdi Ara

[Cevap yazmayın, konuyu üste taşımayın! ]Hastalığıma çare bulamıyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
276
Cevap
9
Favori
50.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steroid grubu bir ilaç kullandınız mı hiç? Alerji ihtimalini elediniz mi? Antibiyotik kullandınız mı?

Klasik bir tavsiye olacak ama benim de ufak çaplı göz kuruluğum var, sıcak kompres işe yarıyor, muhtemelen denemişsinizdir ama yazayım dedim. Anlık rahatlama sağlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Light -- 19 Ocak 2014; 12:48:39 >
  • Alerji testleri de yapılmıştı. Polenlere karşı hafif alerji çıkmıştı. Alerjik merhemler de kullandım, işe yaramadılar. Daha sonra tekrar test yaptırdım, bu sefer test tertemiz çıkmıştı. Çok detaylı alerjik testler varmış, belki onlardan yapmak gerek. İnsan bedeni oksijene karşı alerjik reaksiyonlar gösterebiliyor mu bilmiyorum, eğer öyle birşey varsa gözümün oksijen ile temas ettiği anlardan sonra problemim başlıyor diyebilirim. Şu an beni rahatlatan tek şey gözlerimin hava ile temasını kesmek, yani uyumak...

Steroid kullanmadım, ilk defa duyuyorum. Yani hiçbir doktorum bana Steroid vermedi ve tavsiye de etmedi. Antibiyotik kullandım. Gözümde kanlanma sorunu vs. ortadan kalktı, dışarıdan bakıldığımda gözüm oldukça iyi durumda. Fakat verdiği sıkıntılar antibiyotiklere rağmen devam etti. Daha sonra doktorum kesmemi söyledi: "Madem faydası yoksa bunca zamandır, kullanmana gerek yok." dedi.

Sıcak kompres birkaç dakikalığına rahatlatıyor ancak bu çok geçici bir durum. Hayatıma 10 dakikada bir sıcak kompres yapmaya karar versem bir süre sonra yorulacağım. Dediğim gibi, bu çok geçici bir rahatlama yöntemi. Güneşi balçıkla sıvamak gibi. Keşke üzerimdeki etkisi biraz daha uzun sürebilse. Kullandıktan sonra gözümü birkaç dakika rahatlatan bazı damlalar da oldu, fakat o birkaç dakikanın ardından problemler geri geliyor. Üstelik aynı damlayı birkaç kez kullandığımda bu sefer hiç etki göstermiyor. Doktorumun söylediğine göre gözlerim dışarıdan gelen maddelere karşı çok çabuk bağışıklık sistemini devreye geçirerek direniyor. Yani dışarıdan yabancı hiçbirşeyi kabul etmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 19 Ocak 2014; 13:07:12 >

• Hocam Öncelikle ggeçmiş olsun elimden bbişey gelse Fizanda olsan getiririm inanki..

Ben çok uykulu olunca gözlerim agrir sallama adaçayı ni demlendikten sonra gözümün üzerine tutuyorum. 10 dakika arada baya fark oluşuyor. Bazende ablam patates koyuyor gözlerine ondan bende otlaniyorum faydası olmaz belki ama okuyan biri faydalansin geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle_beagle kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim samimiyetin için, Allah razı olsun.

Daha önce yazmış olduğum gibi sıcak kompresler beni sadece birkaç dakika rahatlatabiliyor. Tedâvi edici özellikleri ise zaten yok...
  • alerjik olabilir mi
    illa yiyecek aklınıza gelmesin, düzenli bir şekilde değişikliğe gidin, havludan tutunda yaşadığınız şehre kadar, imkânınız varsa hepsini değiştirin, parfüm markasını, sabun markasını, giydiğiniz giysileri... en azından sırayla gidin, belki olumlu sonuç çıkar

• ayrıca hacım, eğer ciddiye alırsan, bitkilerden şifa geliştiren tanıdığım var, aile boyu bu işi yapıyorlar, istanbuldaysan adresini vereyim, belki şifa olur

• Sadece geçmiş olsun, inşallah bir aradığın şifayı bulursun demek istedim. Geçmiş olsun.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

alerjik olabilir mi
    illa yiyecek aklınıza gelmesin, düzenli bir şekilde değişikliğe gidin, havludan tutunda yaşadığınız şehre kadar, imkânınız varsa hepsini değiştirin, parfüm markasını, sabun markasını, giydiğiniz giysileri... en azından sırayla gidin, belki olumlu sonuç çıkar

ayrıca hacım, eğer ciddiye alırsan, bitkilerden şifa geliştiren tanıdığım var, aile boyu bu işi yapıyorlar, istanbuldaysan adresini vereyim, belki şifa olur

Problem alerjik olsa bile ne kadar eşyayı mekanı değiştirebilir insan, bunu başarmak gerçekten zor. Ayrı bir yaşam alanı geliştirmek lazım ki buna kimsenin gücü yetmez. Dahası problemin çözümü bu olmamalı, alerjiyi ortadan kaldırmak ve normale dönmek olmalı diye düşünüyorum. Görüştüğüm Profesörler alerjiden de şüphelendiler ama sonrasında şüphelenmeyi bıraktılar. Yurtdışına da çıkmıştım 1-2 ay kadar. Ayrı bir ülke, ayrı bir şehir, herşeyiyle ayrı bir ortam. Problem bedenimde olmalı ki sorunların tümü devam ediyordu...

Tv'deki bitkisel ürün satan üçkağıtçılara güvenmem ama kişiye özel bitki tavsiyesinde bulunan kişilere itimadım var. Hastalığımdan bahsettikten sonra beni dinleyerek nokta atışı yapmayı hedefleyen birisi varsa elbette görüşmek isterim. Ben Bursadayım, özelden telefon ve isim gönderebilirsen kendileriyle iletişime geçmek isterim.

İlgin için teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 19 Ocak 2014; 23:04:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Altay Han

Sadece geçmiş olsun, inşallah bir aradığın şifayı bulursun demek istedim. Geçmiş olsun.

Sağolasın kardeşim. Allah sana duanın karşılığını hayır üzere ve bolca versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 19 Ocak 2014; 23:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

alerjik olabilir mi

ayrıca hacım, eğer ciddiye alırsan, bitkilerden şifa geliştiren tanıdığım var, aile boyu bu işi yapıyorlar, istanbuldaysan adresini vereyim, belki şifa olur

Problem alerjik olsa bile ne kadar eşyayı mekanı değiştirebilir insan, bunu başarmak gerçekten zor. Ayrı bir yaşam alanı geliştirmek lazım ki buna kimsenin gücü yetmez. Dahası problemin çözümü bu olmamalı, alerjiyi ortadan kaldırmak ve normale dönmek olmalı diye düşünüyorum. Görüştüğüm Profesörler alerjiden de şüphelendiler ama sonrasında şüphelenmeyi bıraktılar. Yurtdışına da çıkmıştım 1-2 ay kadar. Ayrı bir ülke, ayrı bir şehir, herşeyiyle ayrı bir ortam. Problem bedenimde olmalı ki sorunların tümü devam ediyordu...

Tv'deki bitkisel ürün satan üçkağıtçılara güvenmem ama kişiye özel bitki tavsiyesinde bulunan kişilere itimadım var. Hastalığımdan bahsettikten sonra beni dinleyerek nokta atışı yapmayı hedefleyen birisi varsa elbette görüşmek isterim. Ben Bursadayım, özelden telefon ve isim gönderebilirsen kendileriyle iletişime geçmek isterim.

İlgin için teşekkür ederim...

tamam, önce hastalığı tarif edeyim, eğer çözümü varsa, bilgileri yollarim sana

• Güncel!
  • Güncel olsun kardeşe
  • Güncel!
  • selamunaleykum hocam mesaj atmaya calistim numarami olmadi galiba pm almiyorsunuz mesaj atin numarami vereyim ozelden goruselim

• quote:

Orijinalden alıntı: deepdepressive

selamunaleykum hocam mesaj atmaya calistim numarami olmadi galiba pm almiyorsunuz mesaj atin numarami vereyim ozelden goruselim

Aleykum selam ve rahmetullah ve berekatuhu.

Özel mesajlarım açık, neden gelmedi acaba... Neyse, ben özelden mesaj atıyorum şimdi.
  • Özel mesaj gönderdim.İnşaallah bir faydası dokunur size.
  • cashbacter C kullanıcısına yanıt
    Cevapladım, sağolun.
  • Aynı sorun bende de var, çözüm yok.
  • waRRioR kullanıcısına yanıt
    Çözüm aslında var, kesinlikle var. Ulaşmak mesele...
  • Allah kimseyi sağlıkla terbiye etmesin, geçmiş olsun, acil şifalar. ..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.