Şimdi Ara

[Cevap yazmayın, konuyu üste taşımayın! ]Hastalığıma çare bulamıyorum... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
9
Favori
50.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ikikere2

Hocam Göz kurdu olabilir gözünüz de. Kurtları dökmenin yöntemini de belirteyim. İsterseniz denersiniz. Hocam anadolu da yabani bir bitki var.meyvesi küçük domateslere benziyor.nohut kadar. kırmızı. hatay yöresinde var. bu bitkinin meyvelerini kurutuyorsunuz. bir leğene su koyup üzerini örtüyorsunuz.kuyruk yağını bu bitkinin kurusuyla karıştırıyorsunuz. basınız leğenin üzerinde duruyor. basınızı legeni de içine alacak sekilde örtüyorsunuz. (bezle ). kızgın bir demirin üzerine bu karışımı döküyorsunuz. bezin altında bu işlemi yaptıgınız da bitkinin kurusu ile yağ yanıyor. cıkan duman bezin içine doluyor ve gözlerinize temas ediyor. kurtlar legendeki suya dökülüyor. bu yöntem daha önce denenmiştir.kurtların döküldüğü de görülmüştür.
    Ben kerametin dumanda olduğunu düşünüyorum. Biraz gözlerinizi dumana maruz bırakın.olmadı yukarıda belirttiğim bitki ile yağ karısımının dumanını denersiniz.geçmiş olsun.

Göz kurdu yani Akarlar adı verilen bu solucan görünümlü mikroskobik canlılar ile ilgili daha önce de sağolsun @mannical rumuzlu kardeşimiz beni uyarmıştı. Bir ihtimal ve bir umut ile Dermotoloji bölümünden randevu alıp doktora gittim. Sağolasun özel hastaneye gitmişim gibi bana oldukça vakit ayırdı, uzun uzun konuştuk, sorular sordu ve durumu şöyle özetledi:

"Akarlar her insanda mutlaka vardır. Muhtemelen sende de vardır. Yani gözünü açıp bir akar çıkarsak senin problemin akardandır diyemeyiz. Problem bundandır demek için akarların sana zarar verip vermediğini görmemiz gerek ki senin derinde göz kapaklarında böyle birşey görünmüyor. Çokça doktora gitmişsin onlar zaten buna dair göz damlaları vermişlerdir sana. Bir ihtimal bunları öldürecek damlalar vermemişlerse ben sana bir hap yazıyorum."

Vermiş olduğu ilâç Biteral idi. Doktorum 24 saat içerisinde ilâcın etkileşime girmeye başlayacağını ve varsa akarların ölmeye başlayacağını söyledi. 15 gün sonunda gözümde herhangi bir değişiklik söz konusu olmadı. Yani problem buradan da kaynaklı görünmüyor. Özetle bahsettiğiniz Akarlara karşı da tıbbi bir ilâç kullanmış oldum.

İlginiz için teşekkür ederim...

Göz akarları ile ilgili bilgi edinmek isteyen bu video ve türevlerini inceleyebilir;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 22 Mart 2014; 13:21:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

Bir yakınınızı kaybettiniz mi? Küçükken sık ağlar mıydınız? Güneş gözlükleriyle aranız nasıl?

-Hayır kaybetmedim.
    -Normal çocuklar kadar ağlardım.
    -Dışarı çok fazla çıkmıyorum, çıktığımda hava çok güneşli ise kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReyizReyizoglu

Hocam aleykum selam öncelikle.Ciddi derecede görme bozuklukları yaşayan kuzenim doktor doktor dolaştıktan sonra ümraniyede hisar intercontinental hospital da eski göz sağlığına kavuşmuştu.Isterseniz bi deneyin derim dilerseniz doktorun adını da ozelden mesaj atabilirim.Bu çözüm olursa çok mutlu olurum bi abimin duasını almak, onu sevindirmek çok güzel olur.Şayet ki problemin çözülürse hiç bir şey talep etmiyorum.Keşke elimden gelen bi şeyler olsaydı da doktor, hastane önermekten çok daha fazlasını yapabilseydim.

Aleykum selam ve rahmetullah ve berekatuhu. İlgin için teşekkür ederim kardeşim.

Ülkemizde gerçekten çok yetenekli doktorlar var. Senin bahsetmiş olduğun doktorun uzmanlık alanı nedir bilmiyorum ama çözdüğünü söylediğin hastalık görme bozukluğu ile ilgili. Göz çok küçük bir organ olmasına rağmen birçok branşı barındıran bir hastalık dalı. Yani çok iyi lazer yapabilen bir doktor benim gibi hastalara bakmak yerine başka bir doktora yönlendirebiliyor. Bahsettiğin doktorun branşı nedir bilmiyorum, branşı bana uygun bile olsa mesele bir doktorun bunu çözüp çözemeyeceği değil, şu an tıpta bu hastalık ile ilgili herhangi yeni bir tedavi yok. Var olanların hepsini denedim. Tıbben benim yeni çıkabilecek tedavilerin çıkmasını beklemekten başka yapabileceğim birşey yok gibi görünüyor. Yani en iyi doktor da gelse bana şu an için diyebileceği son şey "İmkânlar dahilinde denenecek ve yapılabilecek herşey yapılmış."

Dilersen sen yine de kendisi hakkında bilgileri bana ulaştır, ben kendisine ulaşıp kendimden bahsedeyim, bunca yapılan şeyin üstüne kendisinin deneyebileceği yeni birşeyler olup olmadığını öğreneyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 22 Mart 2014; 13:21:16 >

• Yorumları okumadım, söyleyen biri var mı bilmiyorum. Ben konuyu gördüm de aklıma gelen birşeyi paylaşmak istedim, belki biraz yardımcı olur. Tanıdığım bilgisayar mühendisi biriside yazılım yazarken mesela gözlerini belli süre kapatırdı. Değişik masajlar falan uygulardı. Ne tür masaj olduğunu bilmiyorum ama gördüğüm için söylemek istedim..
  • Tesadüfen dolaşırken rastgeldim. Umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Dualarım sizinle.
    Doktor değilim o yüzden hiç bir yorumda bulunmak istemiyorum ama sadece bir kaç tavsiyem var.
    Gezmedğim doktor hastane kalmadı demişsiniz, umudunuzu kaybetmeyin daha fazlasını gezin.
    Gittiniz mi bilmiyorum ama bu gibi konularda herkese tavsiem üniversite hastaneleridir. Mail yolu ile de ulaşabilirsiniz. Hem daha çok bilgililerdir hem daha çok araştrma istekleri vardır. Bir yoldan girbilirseniz olaya mümkün olabilecek en iyi sonucu alırsınız.
    Cerrahpaşa, çapa ve hacettepe'den başlayın.
    Tekrardan geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Tesadüfen dolaşırken rastgeldim. Umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Dualarım sizinle.
    Doktor değilim o yüzden hiç bir yorumda bulunmak istemiyorum ama sadece bir kaç tavsiyem var.
    Gezmedğim doktor hastane kalmadı demişsiniz, umudunuzu kaybetmeyin daha fazlasını gezin.
    Gittiniz mi bilmiyorum ama bu gibi konularda herkese tavsiem üniversite hastaneleridir. Mail yolu ile de ulaşabilirsiniz. Hem daha çok bilgililerdir hem daha çok araştrma istekleri vardır. Bir yoldan girbilirseniz olaya mümkün olabilecek en iyi sonucu alırsınız.
    Cerrahpaşa, çapa ve hacettepe'den başlayın.
    Tekrardan geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Dilekleriniz için teşekkür ederim.

Üniversite hastaneleri ile irtibata geçtiğimde bana prosedür gereği böyle bir vakâda uygulanacak ilk tedaviden başlayabileceklerini söylüyorlar. Yani benim 10 yıl önce deneyip başarı sağlayamadığım ilaçlar, tedaviler tekrar uygulanacak. Ben aynı şeyleri deneyerek tekrar yıllarımı kaybetmek istemiyorum. Prosedür gereği tüm bunlar geçildikten sonra belki farklı bir çözüm arayışına girerler, bilemiyorum. Ne yazık ki ülkemizde üniversite hastaneleri övüldüğü kadar değil. Yalnızca basında haber çıkarabilecek bir popüleritesi olan hasta ve hastalıklar üzerinde derin araştırmalara gidiliyor. Benim gözlemim bu. Bunca sıkıntıya rağmen: "Abartıyorsun, gözlerin iyi. Güneş gözlüğü tak dışarı çıkarken" şeklinde telkinatlarda bulunup başından savanlarla bile karşılaştım. Yaşadıklarıma saygı bile gösterilmiyor maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 29 Mart 2014; 1:32:07 >

• Arkadaşlar, bu konu başlığı altında ve özel mesajlarda bana tavsiye edilen denemelerim de başarısız oldu. Yakın zamanda kısmetse gözüme mantar suyu damlatmayı düşünüyorum. Organik mantar arayışı içerisindeyim. Eğer bu da fayda vermezse açlık tedavisine başlayacağım ama dayanabilir miyim bilmiyorum. Daha önce açlık tedavisi göreniniz var mı acâba? 36 saat, 3 gün, 1 hafta ve 40 gün açlıklarından bahsediyorum...
  • fuducuk kullanıcısına yanıt
    Dr.Arı Balcıyı aradın mı,danıştın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Sabit hattan açan olmadı. Cep de sürekli kapalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Kendisine ulaşmayı başardım. Telefonda bana vakit ayırdı, tavırlarıyla, yaklaşımıyla ve ilgisiyle beni mest etti. Hastalığıma çözüm bulabilir mi bilmiyorum fakat samimiyetinden şüphe yok. İstanbul'a gidip kendisine muayene olmam gerekiyor, gelişme olursa bilgilendiririm, teşekkür ederim...
    Gitmeden evvel bana özelden haber ver.Bende ayrıca konuşurum kendisiyle.10 numara bir insandır.

Göz rahatsızlığı çeken arkadaş, sana tavsiye edebileceğimiz bir ürün var. Burda Anlatmam uzun sürer. Beni ararsanız size ayrıntılı bilgi verebilirim.
    Telefonum:0538 645 5729

• Akupunktur denenmiş ve sonuç alınamamıştır.
  • İzmir'de Dr. Mustafa YAŞAR var. Dr. Aidin Salih'in yöntemlerinden önce mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim. Olmazsa da zaten Dr. Aidin Salih ve Sade Hayat önerilerinden başka sanırım yapacak pek bir şey kalmamış. Allah hayırlı şifalar versin..
    Dua ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

İzmir'de Dr. Mustafa YAŞAR var. Dr. Aidin Salih'in yöntemlerinden önce mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim. Olmazsa da zaten Dr. Aidin Salih ve Sade Hayat önerilerinden başka sanırım yapacak pek bir şey kalmamış. Allah hayırlı şifalar versin..
    Dua ile...

Duanız için teşekkür ederim.

Mustafa YAŞAR beye dün bir e-Posta gönderdim. Kendisinin yapabileceği birşey olursa beni bilgilendirmesini istedim, cevap bekliyorum. Onun dışında kalan tek ve son çare dediğiniz gibi Aidin Salih'in Açlık Tedâvileri olacak. Kitabını satın aldım. Kitabında göz için Mide&Bağırsak, Karaciğer, Böbrek ve Kan Temizliğini sırası ile yapılması gerektiğini söylüyor. Becerebilirim umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 20 Mayıs 2014; 14:42:32 >
    saf zeytınyagı banyosundan çok umutluydum demek oda fayda vermedı hocam ha?

Allah şifa versın duamızı eksik etmeyelım.
  • Becerebilirsiniz. Aslında zor değil. Ama sabır gerektiriyor. Bir de tedrici olarak yapmalısınız. Doğrudan 10 günlük açlıklara geçmeyin zaten. 1 günlükleri (sünnet-i seniyyede pazartesi ve perşembe orucu misali) ve 3 günlükleri (sünnet-i seniyyede eyyâm-ı biyz orucu misali) önce yapın. En son 10 günlük olana geçersiniz (sünnet-i seniyyede karşılığı itikâf).1 günlük ve 3 günlüklerde sıkıntı olmaz. Ama 10 günlüğü ben de yapmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Sade Hayat Dernek başkanının kendi tecrübelerine şuradan ulaşabilirsiniz. Allah hayırlı şifalar versin tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

saf zeytınyagı banyosundan çok umutluydum demek oda fayda vermedı hocam ha?

Allah şifa versın duamızı eksik etmeyelım.

Maalesef hocam. Araştırma yaptıktan sonra Manisa bahsettiğiniz özelliklerde zeytinyağı buldum; ilaçlanmamış ve taş değirmende öğütülmüş. Kullandım, Allah şifâ nasip etmedi. Gene de çok sağolun, Allah razı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan

Becerebilirsiniz. Aslında zor değil. Ama sabır gerektiriyor. Bir de tedrici olarak yapmalısınız. Doğrudan 10 günlük açlıklara geçmeyin zaten. 1 günlükleri (sünnet-i seniyyede pazartesi ve perşembe orucu misali) ve 3 günlükleri (sünnet-i seniyyede eyyâm-ı biyz orucu misali) önce yapın. En son 10 günlük olana geçersiniz (sünnet-i seniyyede karşılığı itikâf).1 günlük ve 3 günlüklerde sıkıntı olmaz. Ama 10 günlüğü ben de yapmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Sade Hayat Dernek başkanının kendi tecrübelerine şuradan ulaşabilirsiniz. Allah hayırlı şifalar versin tekrardan.

Evet çok zor olmasa gerke. Akşam yemeği yemeyip aç kaldığım zaman akşamları zorlandığımı, ancak ertesi gün açlığımdan eser kalmadığını tecrübe etmiştim. Açlık Terapisi yapanlar da bir süre sonra sofradan kalkmış gibi tok olduklarını söylüyorlar, bunları duymak güzel. Bahsettiğiniz siteyi de incelemiştim hatta kendisine ulaşmak ve aklımda kalan bazı soruları yöneltmek istiyorum kendisine. Cevapları aldıktan sonra başlayacağım İnşallah. Tedrisi olarak işe başlamak elbette en güzeli ancak mümkünse ben sert geçiş yapmak istiyorum, 40 gün orucu gibi. Şurada konu ile ilgili güzel bir yazı var;

http://www.taybeilim.com/makaleler/24-sa%C4%9Fl%C4%B1k-orucu.html

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için...

• Dr. Aidin Salih'in önerilerinde en fazla 10 günlük açlık (oruç) var. 40 günlük hakkında ilk defa sizden duyuyorum. İnceleyeceğim.
    Bu arada vitiligo şikayetinden Dr. Mustafa Yaşar vesilesiyle kurtulmuş biriyim. O yüzden muhakkak görüşmenizi tavsiye ediyorum. Destek olarak da diğer konularda zaten fevkalade malumatınız olduğu anlaşılıyor. Söyleyecek bir şey yok.
    Saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.