Şimdi Ara

CEVAP YENİ Philips Xenium X620 3,2 MP MP3 FM RADİO Autofocus 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Size: 110 x 50 x 15 mm;
    Weight: 118.7 g (with battery) / 81.2 g (w/o battery);
    2.4" (240x320) TFT display, 262K colors;
    3.2Mpix camera;
    80MB of internal memory;
    microSD slot (up to 8GB);
    FM radio;
    Multimedia formats supported: Midi, MP3, SP-Midi, WAV, WMA, MPEG4 and 3GP;
    Java games (MIDP 2.0);
    Bluetooth (A2DP, Handsfree, Headset, OPP) and USB v1.1 connectivity;
    WAP browser;
    Battery: Li-Ion, 1530 mAh;
    Apps: e-dictionary, alarm clock, calculator, value converter, Photo Editor

• USB 11

• Specifications
    Dimensions
    Antenna Integrated
    Form Factor Candy bar
    Handset color Black
    Handset dimensions 110x50x15mm
    Handset weight 118.7g (With battery) / 81.2g (Without battery)
    Picture/Display
    Diagonal screen size (inch) 2.4 inch
    Main Display Colors 262K
    Main Display Resolution 240x320 pixel
    Main Display Technology TFT
    Still Picture Capturing
    Camera Integrated
    Image sensor type CMOS
    Picture resolution VGA (640x480), UXGA (1600x1200), 2048x1536, QVGA (320x240), SXGA (1280x960)
    Picture quality Normal, High, Low
    Picture file format JPEG
    Picture Mode Night mode, Self-timer mode, Multi-shot, Continuous
    Special effects preview mode Sepia, Sketch, Blackboard, Blue carving, Blue effect, Color invert, Contrast, Copper carving, Embossed, Gray invert, Green effect, Grey scale, Negative color, Normal, Whiteboard
    White balance Automatic, Cloudy, Daylight, Fluorescent, Incandescent, Manual, Tungsten
    Still Picture Playback
    Picture compression format BMP, GIF, GIF (87a & 89a), JPEG
    Video Playback
    Compression formats MPEG4, 3GP
    Resolution (pxl) 352x288, 176x144
    Frame rate (fps) 15, 30
    Video Recording
    Compression formats MPEG4, 3GP
    Resolution (pxl) 352x288, 176x144
    Frame rate 15 fps
    Sound
    Ringers MP3 ringer, Polyphonic (64 tones), Voice memo ringer
    Audio Playback
    Audio supported formats AMR, Midi, MP3, SP-Midi, WAV, WMA
    Audio Capturing
    Voice recording yes, AMR
    Storage Media
    User memory 80 MB
    Memory Card Types Micro Secure Digital (SD)
    Memory management Memory status, Dynamic memory allocation
    Built-in memory capacity 1GB Nand flash + 512MB RAM
    Maximum memory card capacity 8 GB
    Network Features
    GSM band 900, 1800, 1900, 850 MHz
    Voice Codec FR/EFR/AMR/HR
    GPRS (Rx+Tx) Class 10 (4+2), Class B
    Messaging Concatenated SMS (Long SMS), E-mail, MMS,Multimedia Message Service, SMS CB (Cell Broadcast), SMS (Short Message Service), SMS multi-target
    Services OTA provisioning (WAP,MMS), SIM Toolkit / Release 99, WAP 2.0
    EDGE yes
    Convenience
    Buttons and controls Camera key, Side keys, Soft keys
    Call Management Call Forwarding, Call on Hold, Call Time, Call Waiting, Caller ID, Conference Call, Emergency Call, Microphone mute, Missed Calls, Multi-party call, Received Calls, Firewall
    Ease of Use Hands free mode, Hot Keys, Keypad Lock, Softkeys, Vibra Alert, In-flight mode
    Games and applications Agenda, Alarm Clock, Calculator, Java MIDP 2.0, ENG-CHN and CHN-ENG dictionary, Documents Reader, International converter, Melody Composer, MSN, Photo Editor
    Language available: UI Chinese Simplified, Chinese Traditional, English, Indonesian, Vietnamese, Thai
    Personal Info Management Daylight saving, Time Zone, International clock
    Clock/Version Digital, International clock, Analogue
    Embedded Games 3
    Personalisation/Customization Downloadable Animated GIF, Downloadable Java Applications, Downloadable Picture, Downloadable Ringtones, Ringtones, Wallpaper, Screen Saver
    Volume control yes
    Vibrator yes
    Multimedia FM Radio
    Text input T9
    Language available: T9 input Chinese Simplified, Chinese Traditional, English
    Connectivity
    Headset Via mini USB connector
    Modem Capabilities CSD (Voice, Data), GPRS
    Wireless connections Bluetooth
    PC Link USB 1.1
    Bluetooth profiles A2DP, Handsfree, Headset, Object push profile
    Bluetooth yes
    Accessories
    Standard Package Includes Battery, CD ROM (Mobile Phone Tools), Charger, User Manual, USB data cable, Handset, Stereo Headset, SAR information leaflet
    Power
    Battery capacity 1530mAh Li-Ion
    Standby time Up to 1200 hrs
    Talk time Up to 12 hours
    Battery saving manager Auto switch on/off
    Battery Type Li-ion
    Green Specifications
    Packaging material Carton
    Lead-free soldered product Yes

Bekleme süresi 50 gün olmuş

• teşekkürler
  • arkadaşlar bende dün rus sitelerinde fing atarken görmüştüm bu telefonu, bunun gibi son rakamı değişik yeni birkaç telefon daha var.... genelde ilk satışa çıktıkları yer nedense rusya oluyor anlamadım gitti...
    philip nokiyadan ders almışki döndürüp döndürüp aynı özelliklere yakın telefonları çıkarmaya başladı piyasaya... yoktur birbirimizden farkımız bizim, hep aynıyız hepimiz muhabbeti... kamerayı 1.3 den 1.8 e, 2 den 3 e sonra 3.2 sonra 3.5 sonra 4 mp yapıp bize kakalıyacak telefonları.... bizde vavvv bu adamlar bizim için neler yapıyor diye sevineceğiz...

dün akşam x800 web kamerasını benim evde sokakta almayanı dövdükleri kıytırık orite webcam ile bir kıyaslayayım dedim...
    gözlerime inanamadım... bu bu bu nedir allahım, ne görüntüdür. hepiniz meraklandınız dimi.... sizi gidi sizi philips fanatikleri sizi....
    malesef durum tam bir facia. x800 web kamerası çamur bir görüntü verdi.....

bizim arkadaş philips webcam kullanıyor bana bağlandığımda sanki evime misafir geldiğini düşünecek kadar net ve canlı görüntüsü var...
    philipsin bu kaliteyi niye cep telefonlarına taşımadığını merak ediyorum..
    Aslında Philip kullanıcı elektroniği ve multimedya ürünlerinde çok öncü ve güçlü bir marka... nedendir bilinmez pilden başka bir üstünlüğü olmaya cep modellerini ısıtıp ısıtp piyasaya sürüyor... tamam ucuz kullanışlı ürünlerde, koca markayı ucuz ürün üretir ve alıcılarıda gariban adamlardır imajından kurtarmak lazım...
    sokaktaki adam x800 ü elimizde görünce İPHONE sanıyor yakından görünce adam bize acır gibi bakıyor... vah zavallı philipse kadar düşmüş diye... bunu markanın imajını anlatmak için söylüyorum yoksa kendimizi küçültmek için değil.... zaten istesem şimdi gider alırım o pahalı zımbırtıları....
    reklam ve pazarlma işlerinden biraz çakarım ama bu philips dev bir şirket, bunu anlamacak kadar kör olamaz herhalde...
    şimdi bu yazıdan sonra x800 ler 700 ytl ye çıkarmı çıkar....
    fiyattan ziyade marka güvenirliği ve bilinirliğinde bahsediyorum ben.... şimsi her telefona kıytırık bir kamera koyarsan iyi model dediğimiz telefonlarda güme gider, ne farkı kaldı ozaman model çıkartmanın... bari kral modellere kaliteli aha bu dedirtecek gözle görülür fark atacak özellikler ve kaliteli malzeme kullan.... eminim bizim x800 deki kameranın maliyeti toptanda 2 doları geçmiyordur... sen 10 dolarlık koysan telefonun değeri 300 den 400 ytl ye çıkarsan müşterimi kaybeder, yoksa kazanırmı... ben eminim bizim millet kaliteli kamerası var diye kapışır telefonları...

hasılı uzun lafın kısası; bu model kalabalığından ben kullanıcı lehine bir avantaj görmüyorum,
    ha şunu anarım, kayan kapak, istiridye kapak, silide, dokunmatik, çift hattlı falan onları anlarımda, kameranın 2 den 3 mp e çıkıpta bir kalite farkının olmamasını anlayamıyorum..

• kamera olayı samsungda da var. e900, u600 arasındaki fark ne? dokunmatik bunlar. e840 da dokunmatik. e840 2mp, e900 ve u600 3mp civarı. ben samsunglarda 2mp ile 3mp arasında belirgin bir fark göremedim. bu modellerin tümünü kullandım. bence optik değişmediği sürece çok fark yok. nokialardaki lensler farkı belli ediyo. (c.zeiss t. lens) demek istediğim aynı optik lenste 2mp ile 3mp farkı yok bile. sadece resim boyutu 1200x1600den daha büyük oluyo 3mpde. bir de resimdeki renk kavramı biraz daha değişiyor. (resimlerde oluşan renklerin yıkanmış görüntüsü)
  • çıkış tarihi ve fiyatı hakkında bilgisiolan varmı?
  • Beklediğim telefon... Hem komple siyah hem şarjı uzun hem ekran büyük hem de özellikleri tam... Bundaki önceki philips modellerinde mutlaka bir eksik vardı ya kamera 1.3'tü, ya rengarenk birşeydi yada ekranı küçüktü... Bu iyi olmuş 350-400 gibi çıkarsa iyi olur... Tercih edilebilir...
  • Philips.com.tr bende açılmıyor. Sizde açılıyormu
  • açılıyor
  • 250 lira civarı çıkarsa iyi satar..
  • quote:

250 lira civarı çıkarsa iyi satar..

250 den çıkarsa alacak mısın?
  • büyük bi merakla bu makineyi bekliyorum ve 350 ye kadarda veririm.bir tek sey onemli olacak o da kamerada flash olup olmadıgı , müşteri hizmetlerini aradım sordum adam bilmiyorum diyor :) neyse bir an once cıksa artık
  • 250 den satsınlar ilk çıktığı gün gider alırım... inşallah öyle yaparlar....
    quote:

Orjinalden alıntı: zzoorroo

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: gwznr

250 den satsınlar ilk çıktığı gün gider alırım... inşallah öyle yaparlar....
    quote:

quote:

O kadar ucuz olacağını sanmıyorum hem kendi modelleri arasında hemde diğer modeller arasındaki rakiplerine göre daha fazla özellik barındırıyor... 350 gibi çıkar diye düşünüyorum... Ama o kadar da eder gibi geliyor...
  • quote:

quote:

bilmem alırım belki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.