Şimdi Ara

CREATIVE S200 MP3 ÇALAR CREATIVE TX SE 1 GB PORTATİF MP3 ÇALAR hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CREATIVE TX SE 1 GB PORTATİF MP3 ÇALAR 149 ytl
    CREATIVE S200 MP3 ÇALAR 1GB 149 ytl
    radyo onemli sizce hangisini alayim radyo sonradan acilabilir mi bunlarda????????

• s200 de radyoyu açabilirsin ama tx se de açamazsın heralde(bilmiyorum) s200 ü portakal renkli ekranı, bass boost özelliği ve şık tasarımı tx se den öne çıkarıyor tx se nin artı özelliği ise direk usb girişinin olması
  • tx fm 1GB de olabilir onuda karsilastirirsaniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: haliltoros

tx fm 1GB de olabilir onuda karsilastirirsaniz sevinirim

evet s200'le tx se'nin en önemli farkı usb çıkışları.s200'de kablo ile bağlayabiliyorsun ama tx se'de direk kendinden bağlayabiliyorsun.s200'de radyo yükleyebiliyorsun ama bildiğim kadarıyla tx se'de böyle birşey yok.fakat s200'de şöyle bir durum var 1gb'lik veriyi 40 dakikadan fazla bir sürede atabiliyorsun.yani ilginç bir şekilde aşırı yavaş veri aktarabiliyorsun.bu düzeldimi bilmiyorum.sen s200'le ilgili bir konu açılmıştı bu sorunu oarada araştırıyorlardı oraya bir sor istersen.ama tx se'de böyle bir sorunun olacağını sanmıyorum.ben bugün mp3 çalar alacak olsam tx se alrıdım ama elbette bu tercih meselesi
  • 1 Gb tx fm aL derim. s200Lerin aktarım hızı yavaş arkadaşLarda beLirtmiş.
    Tx Fm de kendiliğinden radyo var zaten firmware iLe uğraşmanada gerek kaLmaz ;) .
    ayrıca veri aktaraımıda oLdukça hızLı, ben tx fm kullanıyorum ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 2 Şubat 2007; 0:55:33 >
  • eğer tx fm de radyo varsa bende düşünebilirim.

ama nedense s200 daha fazla tutuluyor gibi nedenini bilmiyorum
  • tx se ile tx fm aynı şey değil yalnız onu unutmayın.tx se'de radyo yok tx fm'de var.emin değilim ama sanırım artık tx fm üretilmiyor.sadece tx se üretiliyor.onda da zaten radyo yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.