Şimdi Ara

MUZIO FS300 512MB MP3 PLAYER + 1 GB SD KART HEDİYELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu mp3 player almayı düşünüyorum fiyatı 230 ytl.fakat sizin görüşlerinizin üzerimde büyük etkisi olacak.sizce nasıl bir alet almaya değermi veya piyasada bunun kalitesine ve özeliklerine yakın 250 ytl yi geçmeyen ne alabilirim???

# Çoklu Format Desteği (MP3, MP4, WMA, ASF, OGG)
    # 512MB Hafıza
    # Harici Kart Desteği SD / MMC
    # FM Radyo
    # SRS WOW (WOW) Desteği
    # TFT LCD Ekran
    # Ekran Boyutları 160x128
    # 260K Renkli Ekran
    # Boyutlar 74mm x 36mm x 17mm
    # Ağırlık 44g
    # Li-Polymer Batarya
    # 14 Saat Çalma Süresi
    # Ses Kaydı
    # Arabirim USB 2.0
    # USB Yükleme Hızı Maksimum 480Mbps
    # Dosya Sistemi Fat 16 / 32
    # Mpeg4 Desteği
    # Kayıt Formatı Mpeg 1, 2 Layer3
    # Dijital Ses Desteği Mpeg1, 2, 2.5 Layer3 (8-320Kbps) WMA (32-192Kbps) ASF, OGG, ADPCM
    # USB Arabiriminden Firmware Güncelleme
    # ID3 Tag V1, ID3 Tag V2,
    # Ses Seviyesi 40 Basamak
    # Lirik 2.0
    # Desteklediği İşletim Sistemleri Windows 98SE, ME, XP, MAC, Linux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realbarzo -- 7 Ekim 2006; 22:24:53 >

• video için alıyorsan ekranı biraz küçük gibi.. video izlemek zor olablir.. zaten adam gibi video izlemek için kesenin ağzını biraz açman gerek.. ama muzio genel olarak kaliteli bir markadır.. bu cihazın en son kilitlenme problemi olduğunu duymuştum, firmware bekleniyordu, sanırım çıkmıştır.. muzio firmware konusunda baya iyidir.. bence alınabilir bir cihaz, ama 160x128 pixel ekranda video izlemek pek de zevk vermeyecektir sanırım.. yani kısaca al, ama video özelliği için alıyorsan bir kere daha düşün..

edit: muzio'nun sitesinde bu aletle ilgili firmware'e rastlamadım.. kullananlar varsa kilitlenme durumunu bi açıklığa kavuştururlarsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 7 Ekim 2006; 23:41:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

video için alıyorsan ekranı biraz küçük gibi.. video izlemek zor olablir.. zaten adam gibi video izlemek için kesenin ağzını biraz açman gerek.. ama muzio genel olarak kaliteli bir markadır.. bu cihazın en son kilitlenme problemi olduğunu duymuştum, firmware bekleniyordu, sanırım çıkmıştır.. muzio firmware konusunda baya iyidir.. bence alınabilir bir cihaz, ama 160x128 pixel ekranda video izlemek pek de zevk vermeyecektir sanırım.. yani kısaca al, ama video özelliği için alıyorsan bir kere daha düşün..

basit bi şekiledede olsa bu özelliği fena değil aynı fiyata sadece oled ekranı olanlar var banada zaten makul gelen tarafı bu aslında.yani bu video özelliğini pek kullanmam ama genede şarkı seçimlerinde biraz daha renkli bi ekran olması güzel............bu aleti kullanan arkadaşlar varmı acaba .... tavsiyelere açığım

• quote:

Orjinalden alıntı: realbarzo
    basit bi şekiledede olsa bu özelliği fena değil aynı fiyata sadece oled ekranı olanlar var banada zaten makul gelen tarafı bu aslında.yani bu video özelliğini pek kullanmam ama genede şarkı seçimlerinde biraz daha renkli bi ekran olması güzel............bu aleti kullanan arkadaşlar varmı acaba .... tavsiyelere açığım

bence de daha çok o tip bir kullanıma uygun bir alet.. benim de listemde, ama dahili pil olması yüzünden şimdilik orta sıralarda kaldı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.