herkese selam COWON iAUDIO U2 2 GB FM RADYOLU MP3 PLAYER yukarıdaki urunu sıparıs ettım ne dersınız,yorumlarınızı beklıyorum,forumdan okudugum kadarı ıle cowon cok kalıtelı bır mp3 player markası,yukarıdakı urun hakkında fıyat ve performans olarak bılgısı olan arkadasların yorumlarını beklıyorum... ızmırden ıyı aksamlar not:urunu 6 taksıt kargo dahıl 147 ytl ye aldım
bende geçen hafta u3 aldım.vallahi bir haftadır müzik dinlemeye doyamıyorum.iyiki almışım...
bırde ben bunu arabamda kullanmayı dusunuyorum da kulaklık cıkısı sag ve sol dan 2 tane galıba tek gırıs olucak teybe bunu nasıl yapıcaz
Senin Aldıgın U2 değil T2 verdiğin linke göre Oto-teybinde Aux çıkışı varsa basit line-in kablosuyla bağlantı kurebilirsin. onun dışında oto-teybin kaset çalıyorsa yine basit bir kaset adaptörü alıp kullanabilirsin
evet t2 yanlız benım anlamadıgım resımde gorunene gore 2 tane mı kulaklık cıkısı var yanı sag sol ayrı ayrı mı baglanıyo kulaklık,normal de 2 adet kulaklık ve tek gırıs olur yanlız burda resımde 2 adet sagda ve solda gırıs var gıbı sankı,ben bu markaya yabancı oldugum ıcın soruyorum bu kulaklık olayına kafam takıldı sıparısı ıptal ettım sımdı,mesela http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd48615&SKU=BD48615-2GB bu cowonda tek gırıs var
Orjinalden alıntı: co-pilot35 herkese selam COWON iAUDIO U2 2 GB FM RADYOLU MP3 PLAYER yukarıdaki urunu sıparıs ettım ne dersınız,yorumlarınızı beklıyorum,forumdan okudugum kadarı ıle cowon cok kalıtelı bır mp3 player markası,yukarıdakı urun hakkında fıyat ve performans olarak bılgısı olan arkadasların yorumlarını beklıyorum... ızmırden ıyı aksamlar not:urunu 6 taksıt kargo dahıl 147 ytl ye aldım
Cowon U2 yi arkadaşıma aldık. Çok memnun... Iriver kullanıyorum ve ses kalitesinde hiçbir fark yok. U2 dahili şarj edilebilir pil kullanıyor... Usb kablosuyla takıyorsunuz ve bilgisayar direk tanıyor...
Adı sanı duyulmadık dandik markalara insanlar o kadar çok para veriyorlar ki, acıyorum yurt dışına giden $ larımıza...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme