Şimdi Ara

Cevap: Yeni YAMAHA NMAX Almış Olanlar ve Alacak Olanlar ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
50.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sorunumu kendim çözdüm.ön abs sayıcı diskinde ufak bir yamukluk varmış.söküp düzeltince herşey güzel oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nmax 155 in sert amortisör leri beni şehir içinde maaf ediyor.82 kiloyum.çevremde kullananlarda aynı sorundan çok şikayetçi.udak bir çıkur,tümsekte bile böbreklerim apzıma geliyor.standart amortisör leri daha yumuşak olan ile değiştirme olanağı varmıdır.motorun amortisör leri haricinde herşeyi gayet iyi.sert amortisör yüzünden satmayı düşünorum.

• corner35 C kullanıcısına yanıt
    Bir kaç arkadaş nmax ın sert oluşu abartılıyor denmiş. Siz kısa süreli sürüşlerde bile şikayetçiminiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    evet amortisörleri berbat.hattA berbat ötesi.hiç takılmamış gibi sanki selesi ondanda kötü.izmir içinde basit işler için kullanıyorum.kısada uzunda olsa ,eve döndüğümde herzaman bir bel ağrısı oluyor.çukurlarda içim dışıma çıkıyor.
    motorun 3 kötü yanı var.
    1-sert amortisör
    2-sert sele
    3-bacak aranıza benzin deposu koymuşlar.bu yüzden ayak aranıza (takım çantası,poşet vs) hiçrşey koyup taşıyamıyorsunuz.
    Bunlar dışında kalanı gayet güzel.abs gayet başarılı.yakıt gayet iyi.motor aksaamı güzel.tipi yakışıklı.gücü süper.110 km görüyorum.iki ışıklar arasında 250cc lik viteslileri geride bırakıyorum(vitesle uğraşırken bi dünya vakit kaybediyorlar).şaşıp kalıyorlar.göstergeleri gayet güzel.tekerlekleri birazdaha büyük olaydı daha iyi olurdu.şehir içinde pire gibi.alıp satması çok kolay.poşet askısı yok.selealtı bagajı ne çok küçük ne çok büyük.aydınlatması güzel.düzyolda kuullanımı keyifli.ayaklarınızı uzatabiliyosunuz bir miktar öne doğru.bakımı kolay.keşke amortisörüde yumuşak olaydı.
    yamaha diyorki.''biz spor sürüşe yönelik amortisörler kullanıyoruz.bu yüzden sert''..155 lik scooter la yarışa gircek değilizki.yap şunu yumuşak işte.

• corner35 C kullanıcısına yanıt
    Bu kadar güvenlik li ve performanslı motor da bu kadar kusur olabilir, telafisi var, yumuşak sele vs seçenekleri var, öncelik frenler yol tutuş ve performans olmalı , bu segmentte bu teknoloji(performans) başka motorda yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizde nmax satin almayi dusunuyoruz. Arastiriyoruz . ayaklarin olduğu yerde bosluk olmadigindan poset tasinmiyor deniyor.
     Cevap:  Yeni YAMAHA NMAX Almış Olanlar ve Alacak Olanlar ?B
     Cevap:  Yeni YAMAHA NMAX Almış Olanlar ve Alacak Olanlar ?u 2019 ve 2020 nmax poset tasima icin aski aparati satan bir site linki buldum. Bunu takacak bir yer varmi nmax in direksiyonun altinda bir yerde.
    www.transmotor.com.tr
    Scooter Askı Aparatı
    https://www.transmotor.com.tr/urun/scooter-aski-aparati-7

• Nmax , pas ve korozyon yönünden nasıl?
    Sıfır YBR almıştım ve şu an kullandığım spacy e göre eşit kullanım şartlarında ybr125 ayaklık kar orta sehba ve bazı cıvata üstleri ve amortisör metallerin de pas ve korozyon noktaciklari ve beyazlama emareleri oluşmuştu.
    Keza çevremde ki 50cc lik bir çok Çinli motorlarda kısa sürede paslanmalar görmekteyim.
    Spacy (Honda) YBR ye göre şimdilik eşit kullanım a göre daha bir iyi gibi geldi.

PcX ve nmax bu konuda nasıllar.aradaki farkı veya uzun ömür kullanım olarak nasıl farklar oluşur ikisi arasında.

• Nmax155 ve PcX125 kıyaslarsak son olarak ABS'yi karşılaştırmada dikkate almadan.
    Hangisini seçmek gerek.
    Nmax155 alan adam pcx125 almadığına pişman olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attci -- 12 Mart 2020; 13:11:55 >
  • Nmax dusunuyordum simdi fiddle 3 düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: attci

Nmax155 ve PcX125 kıyaslarsak son olarak ABS'yi karşılaştırmada dikkate almadan.
    Hangisini seçmek gerek.
    Nmax155 alan adam pcx125 almadığına pişman olur mu?
    Bence (freni saymıyoruz) Pcx 125 alan biri performans dışında Nmax 155 i aramaz.

• Nmax 155 icin hangi yagi kullaniyorsunuz? Motul 3000 10w40 diyor ustam.

• uykr kullanıcısına yanıt
    Scooterlarda JASO MB onayı önemlidir, buna da uygun olan Motul Scooter Expert 10w40'tır, ustanızın dediği daha çok vitesli motosikletler içindir, vites değişimini kolaylaştımak için kalsiyum katkılıdır ve JASO MA2 onayı sunmaktadır.

• attci kullanıcısına yanıt
    Fren önemli bir güvenlik ekipmanı buna rağmen pcx. konfor kalite hissi yakıt ekonomisi yönünden çok önde. ben her iki motora sahip oldum pcx i tavsiye ederim. Nmax in süspansiyonları her şeyi bitiriyor. Nmaxi sadece sıcak asfalt da kullanırsanız keyif alırsınız

• somalı S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ler.
    Şu korona olayı olmasaydı. Almıştım PcX i.
    Nmax de güzel ancak PcX görüntü olarak daha bir güncel ve heybetli geliyor gözüme, gerçi 125cc oluşu ,şu anki motorum olan spacy alphadan sonra beklentiyi ne ölçüde karşılar bilemem.
    Birde extra vergi geldi almadan. Ne yapacağız bilemedim.simdilik beklemedeyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Scooterlarda JASO MB onayı önemlidir, buna da uygun olan Motul Scooter Expert 10w40'tır, ustanızın dediği daha çok vitesli motosikletler içindir, vites değişimini kolaylaştımak için kalsiyum katkılıdır ve JASO MA2 onayı sunmaktadır.
    Kymco xciting 250 kullanıyorum. Servis ilk bakımlarda motul 5100 kullandı. Sonra bakımlarını motul 7100 koyarak kendimiz yaptık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 29 Nisan 2020; 13:19:10 >
  • boraycan kullanıcısına yanıt
    Scooterlar kuru kavrama olduğu için kılavuzlarında genelde sadece Jaso MB veya Jaso MA veya MB önerilir, Jaso MA2 onaylı vitesli motosikletlere uygun yağlar (Motul 7100) scooterlarda az da olsa tüketim ve titreşim düzeyini kötüleştirebilir, mesela Nmax 125 - Jet 14 200 scooterlarımızda 10w40 ve Jaso MA veya MB onaylı yağ gerekliyken Forza 250 scooterım için istenen yağ Jaso MB onaylı bir 10w30

Nihayetinde en sağlıklısı kılavuzuna bakmak olacaktır.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler. Motul 3000 mineral yag koyduk. Simdilik 600 km falan yaptim. Eski yag 4200 kmde 300 ml eksiltmis. Biraz fazla geldi bana. 1000 bakiminda yetkili serviste koyulmus. Bunun daha az eksiltecegini iddia ediyor ustam. Bakacagiz...

Tur cami almayi dusunuyorum. Bugun aydindan akyakaya gidip geldik. Uc nmax vardi ekipte. Hepimiz ruzgardan yildik. Tabi fazla esiyordu mubarek ama acikta olusumuz bizi fazlaca etkiledi. Onceki motorum 200ns ile cok defa ayni yolu gittim ama bu kadar etkilendigimi hatirlamiyorum. 80 km hizin uzerinde rahatsiz etti. Tur cami sorunu ne derece cozuyor? Goruntu disinda olumsuz bir durum yaratiyor mu? Hangi urunu almaliyim? Tecrubesi olan arkadaslardan yardim bekliyorum. Tesekkurler.

Bunlar da bonus olsun 👍

Cevap:  Yeni YAMAHA NMAX Almış Olanlar ve Alacak Olanlar ?

Güzel gezi olmuş, imrendim vallahi.

Nmax'imde GP Kompozit marka elcik korumalı tur camı kullanıyorum, rüzgar ve sineğe karşı iyi koruyor ancak bazı anlarda aerodinamisinin pek özenilmemiş bir üretim olduğu hissediliyor, mesela yan ve çapraz rüzgarlarda düz gidişi çok etkiliyor, diğer motorumda Givi tur camı kullanıyorum onda bu sorunlar olmuyor.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Şunu beğendim.

Zeus marka. 200 tl. 71 cm. Füme. Nasıl sence?

Bana gayet şık geldi, fiyatı da günümüz şartlarında çok uygun.

Kullanıcı yorumlarını araştırdın mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.