Şimdi Ara

Cevap: Zte Grand X güncellememi çıktı?(Türkiye sürümü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güncellemeyi şans eseri gördüm pek bi fikrim yok kısacası.Tahminimce sistem güncllemesidir.Kamera sorununa çözüm bazı sistem hatalarına çözüm olarak yapılan bir güncelleştirme olarak düşünüyorum.
    Google Play Kitaplık
    Google Play Filmler
    Riptide Gp Demo
    TegraZone
    Fm Radio
    gibi uygulamalar eklenmiş burda en önemlisi Fm Radio bana göre

http://www1.zippyshare.com/v/69363589/file.html indir kur programı türkçe yok ingilizce olarak kurcan kurulum bittirkten sonra aç programı.teli usb ile pcye bağla telin ekranında bilgisayar yazılılmı izle bağlan de 2. seçenek.telin driverini kur.program ilk baş kendi güncellemesini kurcak sonra açılcak tamama bas sim kartı falan çıkar dio sonra nexte sonra mavi ekranlı telin altında yazılar var here ye bas üstte telefon modeli olarak zte grand x i seç orda ne diosa yap nexte bas driveri başarılır kurduysan güncellemeyi göstercek next deip kur.
    bütün bunlar olmadı denemeyin demekki güncelleme çıkmamış hatta beim yaptıpım sürüm azalma yani b07 den b05 e düşürmüşüm bu arada konu silinirse sevinrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomac -- 27 Nisan 2014; 14:23:23 >

• Selamlar, arkadaşım. Bu paylaşımın tam olarak nedir? Güncelleme ise kurduktan sonra artı ya da eksi yönleri nelerdir bilgi verebilir misin?

Teşekkürler...
  • Tahminimce sistem güncllemesidir.Kamera sorununa çözüm bazı sistem hatalarına çözüm olarak yapılan bir güncelleştirmedir.
    Google Play Kitaplık
    Google Play Filmler
    Riptide Gp Demo
    TegraZone
    Fm Radio
    gibi uygulamalar eklenmiş burda en önemlisi Fm Radio bana göre.Zaten bende şans eseri gördüm pek bi fikrim yok kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknomac

Tahminimce sistem güncllemesidir.Kamera sorununa çözüm bazı sistem hatalarına çözüm olarak yapılan bir güncelleştirmedir.
    Google Play Kitaplık
    Google Play Filmler
    Riptide Gp Demo
    TegraZone
    Fm Radio
    gibi uygulamalar eklenmiş burda en önemlisi Fm Radio bana göre.Zaten bende şans eseri gördüm pek bi fikrim yok kısacası.

ben denedim güncelleme yok dedi.
     Cevap:  Zte Grand X güncellememi çıktı?(Türkiye sürümü)

• Ben root yapmıştım telde ve build.prop dosyasını değiştirmiştim güncelleme oyüzden göstermiştim zaten başlıkta bende yazıdm güncellememi çıktı diye başlığa bakarsan görürsün.Demek ki güncelleme çıkmamış bizim versyon b07 zaten benim yüklediğim tele b05 güncellemesi yani tel versyonunu düşürmüş oldum.İyi forumlar
  • konu kilit.Silinsin
  • Arkadaslar bu guncelleme nasil yuklenir adim adim anlatacak biri var talefon kullanilamaz halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.