arkadaşlar hattımın açılıp açılmadığını bilemiyorum bir kaç sefer aramamama rağmen sizi arayacağız demekten baska bir sey yapmadılar. -yeşil işik yanıp sönüyor. -bağlantı kuramaya çalışınca cevir sesi yok diyor.
not:aygıt sürücüleri tamam
Bağlantın modemin ve yapmaya calıstıgın işlem hakkında bilgi veririsen daha rahat yardımcı olabiliriz. Saygılar.
öğrenmek istediğim hat açılmadıysa bu tür hata verirmi.. yoksa bir yerde hatamı yapıyorum.. modem alcatel usb
Baglantın adsl ise Baglantı kablosu yok gibi mesajlar normal.Bu modemin reboot ettigini gosterir her baglanmadan once bunu yapar.Ama sen gene de modeme taktıgın kabloyu bir telefonla kontrol et ses geliyormu gelmiyor mu. Ses geliyorsa Isıgın yanıp sonmesi hattın acılmadıgını gosterir. Yanıp sonmenin bir diger anlamı ise sinyal sesinin yani baglantı kablosunun olmamasıdır. Saygılar
hattı kontrol ettim çevir sesi geliyor.. sanıyorum hattan modem sinyale yanıt alamadığından yani hat açılmadığından çevir sesi yok diyor. ilginiz için teşekkürler..
Hat acılsa da gene o mesajı alıcaksın o baglantıdan once modemin kendini boot etmesi ile iligli bir olay.Endiselenme gayet normal.
haklıymışsınız arkadaşlar.. hattım açıldı ve sorunsuz bir şekilde bağlandım..