Şimdi Ara

Çeviri programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar ing-tr ye tr-ing'e ve (eğer varsa almancadan türkçeye)program arıyorum .boyut önemli değil.yeterki demo olmasın yani özellik kısıtlamaları falan.bana önerebileceğiniz geniş kapasiteli bir çeviri programı varmı.ve bide çeviriyi adam gibi yapsın saçmalamasın.

• Bunların tamamını sağlayacak bir şey ücretsiz olarak yada senin üstü kapalı olarak istediğin gibi "full" olarak yok. Demo olan kısıtlı çevirir, simka da ki gibi online bağlantısı olmayan saçma sapan çevirir. Demo olmayan ve merkeze bağlanarak çevirisini filan karşılaştıran ve daha doğru sonucu kullanıcıya aktaran da zaten bedava değildir ki sende biliyorsundur, eminim!
  • hepsi sacmalıyor baba
  • Kelime kelime çevirdikleri için saçma sapan sonuçlar alabilirsin.
  • Bir çok lisanı çeviren benim bildiğim en iyisi Babylon (Türkiye den lisans da alınabiliyor) tavsiye ederim ama tercüman gibi çevireni bulmak çok zor (imkansız değil paraya bakar)

Çeviri programı
  • Moonstar (MTU) kesin bunu indir..küçücük fıçıcık içi doLutur$ucuk ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xax

Bir çok lisanı çeviren benim bildiğim en iyisi Babylon (Türkiye den lisans da alınabiliyor) tavsiye ederim ama tercüman gibi çevireni bulmak çok zor (imkansız değil paraya bakar)

Çeviri programı

ben freeware olan bi program istedim bunda özellik kısıtlaması var.Mtu ya gelince o kelime çevirisi falan yapıyor.ben paragraf çevirmek için istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce radio programı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Simka çeviri (freeware)
    http://inndir.com/program.php?id=32882

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 20 Ağustos 2007; 11:38:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xax

Bir çok lisanı çeviren benim bildiğim en iyisi Babylon (Türkiye den lisans da alınabiliyor) tavsiye ederim ama tercüman gibi çevireni bulmak çok zor (imkansız değil paraya bakar)

Çeviri programı

abi çok ii saşmalamış mı yoksa paragraf mı öle[ingilizcem süper diil ondan kesin konuşamıcam]

• Evet hepsi saçmalıyor bunların!..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.