Şimdi Ara

çeviri yardım(ingilizce)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar irlanda vizem için sponsor mektubu hazırlıyorum kendimce çevirdim ancak sanki anlam kayması var gibi

"
    Oğlumun İngilizce dilini geliştirmesi amacıyla Cork English Academy’de İrlanda’nın yüksek eğitim standartları sebebiyle en iyi şekilde dil eğitimi alacağına inanıyorum.

Oğlumun İrlanda'daki yaşam masrafları için yatırım hesabımdan aktardığım en az 7000 euro bozdurulabilir bir şekilde İban ....... Nolu hesabımda bulunmaktadır. Dil okulu ve konaklama ücreti zaten yatırılmıştır. Uçak biletide gidiş dönüş olarak alınmıştır. Oğlumun Yurtdışındayken acil durumlara karşı 30000 TL kredi limitli kredi kartımdan ek kart çıkaracağım ve ona vereceğim.
    Hatay Dörtyol’da Şu an kendime ait 2 adet evim bulunmaktadır. Ayrıca kendi üzerime kayıtlı bir adet aracım bulunmaktadır. Yatırım hesabımda bozdurulabilir hisse senetlerim bulunmaktadır yaklaşık değeri ..... euro.
    Finansal bilgilerim ve diğer gerekli tüm evraklar vize dosyasında sunulmuştur. "

• benşm yaptığım çeviri

"I beileve my son is going to have best language education in Cork ENglish Academy because of the higher education standart in Ireland.
    I will provide full financial responsibility for my son Mehmet Orcan from 13.05.2018 to 20.11.2018. The affidavit of support includes; tuition fees, travel costs, accommadation expenses, health costs and living costs. I have already paid tuition fees and a montly accommadation costs. I have over 7000 euro in my bank acount in order to provide the living costs of my son’s. And it can be currently exchanged.
    Flight tickets was bought as departure 13.5.2018 and arrival 20.11.2018.

I have 2 flats in Dortyol/Hatay and i also have a car. I will also give my son a extra credit card from my credit card account which has limit 30000 Turkish Lira
    I also have stock in my investment bank account that can be redeemable and the amount of that about .... euro

My financial information and other necessary document are presented in this visa file."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.