Şimdi Ara

Çevirmeden Kaçma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
40.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Coyote Ugly

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler içim bir nebze olsun rahatladı sayenizde.
    Peki siz de buna benzer bir şey mi yaşadınız? 150 küsür lira dediğiniz 166 TL olan dur ihtarına uymama cezası mıydı? Yaklaşık kaç gün sonra böyle bir ceza ulaşır tarafıma? Bilginiz varsa bunları da cevaplarsanız sevinirim.

177 tl dur ihtarına uymama.

Trafiği tehlikeye atacak davranış/tutum 177 tl.

Ivır zıvırdan kitleyebilirler,hazırlıklı olun.

2 haftada gelir normalde ama daha geç sürdüğüde olabiliyor.

Merhaba,

Peki şu an aracımı kullanabilir miyim? Yani polislerin beni arıyor olma ihtimalleri falan var mı? Dışarı şimdi çıksam gezerken durduk yere plakamı görüp sırf 2 gun once boyle bir olay yasandı diye arabayı çevirirler mi? Yoksa zaten sisteme ceza kitledikleri için takmazlar mı bunu merak ediyorum?

Ceza yazılıp yazılmadığı belli değil,belkide bizim olay gibi ceza yemeyeceksiniz.

Şuan trafiğe rahatça çıkabilirsiniz.Aranma gibi bir durum yok olsaydı o gün veya diğer gün ruhsattaki adrese baskına gelirlerdi.Sıkıntı yok,sizi kafalarına bile takmamışlardır diye düşünüyorum.

Hala içim rahat değil trafiğe çıkmakta imtina ediyorum, mahalle aralarında mobeselere görünmeden kullanıyorum aracımı. Sırf yanımda bir tanıdık olduğunda yolda çeviripte sen bundan 5 gün önce şu istikamette dur ihtarına uymamışsın hayırdır? Diyeceklerinden korkuyorum açıkçası :)

Muhtemelen cezam yazıldı, ama 5 gun oldu ortada bir hareket yok internet vergi dairesinden de bakıyorum oradan da trafik cezam çıkmıyor, acaba ayda 1 kez mi güncelleniyor? Yani acaba Haziran'ın ilk günü görür müyüm net üzerinden de ceza mı? Başka öğrenme yolu yok mu?

Üstad rahat ol ya.Burası Türkiye.

Seni çoktan unutmuşlardır.Cezayı arada bir Gib'den kontrol edersin.Gelirse gelir,gelmezse gelmez.

Korkmaya gerek yok.Hele bu kadarına hiç gerek yok.

Kimsenin umrunda bile değilsindir.Rahatla gevşe ve o trafiğe çık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler içim bir nebze olsun rahatladı sayenizde.
    Peki siz de buna benzer bir şey mi yaşadınız? 150 küsür lira dediğiniz 166 TL olan dur ihtarına uymama cezası mıydı? Yaklaşık kaç gün sonra böyle bir ceza ulaşır tarafıma? Bilginiz varsa bunları da cevaplarsanız sevinirim.

177 tl dur ihtarına uymama.

Trafiği tehlikeye atacak davranış/tutum 177 tl.

Ivır zıvırdan kitleyebilirler,hazırlıklı olun.

2 haftada gelir normalde ama daha geç sürdüğüde olabiliyor.

Merhaba,

Peki şu an aracımı kullanabilir miyim? Yani polislerin beni arıyor olma ihtimalleri falan var mı? Dışarı şimdi çıksam gezerken durduk yere plakamı görüp sırf 2 gun once boyle bir olay yasandı diye arabayı çevirirler mi? Yoksa zaten sisteme ceza kitledikleri için takmazlar mı bunu merak ediyorum?

Ceza yazılıp yazılmadığı belli değil,belkide bizim olay gibi ceza yemeyeceksiniz.

Şuan trafiğe rahatça çıkabilirsiniz.Aranma gibi bir durum yok olsaydı o gün veya diğer gün ruhsattaki adrese baskına gelirlerdi.Sıkıntı yok,sizi kafalarına bile takmamışlardır diye düşünüyorum.

Hala içim rahat değil trafiğe çıkmakta imtina ediyorum, mahalle aralarında mobeselere görünmeden kullanıyorum aracımı. Sırf yanımda bir tanıdık olduğunda yolda çeviripte sen bundan 5 gün önce şu istikamette dur ihtarına uymamışsın hayırdır? Diyeceklerinden korkuyorum açıkçası :)

Muhtemelen cezam yazıldı, ama 5 gun oldu ortada bir hareket yok internet vergi dairesinden de bakıyorum oradan da trafik cezam çıkmıyor, acaba ayda 1 kez mi güncelleniyor? Yani acaba Haziran'ın ilk günü görür müyüm net üzerinden de ceza mı? Başka öğrenme yolu yok mu?

Üstad rahat ol ya.Burası Türkiye.

Seni çoktan unutmuşlardır.Cezayı arada bir Gib'den kontrol edersin.Gelirse gelir,gelmezse gelmez.

Korkmaya gerek yok.Hele bu kadarına hiç gerek yok.

Kimsenin umrunda bile değilsindir.Rahatla gevşe ve o trafiğe çık.

Zaten arabanın sağ 2 teker boyna hava kaybedip duruyor lastikçi jantlardan hava kaçırıyor abi değişmesi lazım demişti yarın bi jant bakmaya trafiğin ve mobeselerin hatta çevirmelerin bol olduğu bir yere gideceğim o trafiğe gireceğim :) yüzleşmem lazım bu korkuyla :)
    Hakkımda hayırlısı sağol sen de iyi moral oldun üstad.

• quote:

Orijinalden alıntı: öpücem abey

ben bilmeden park yasağı olan yere park ettim,motorlu polis gelip fotoğraf çekti 1.5 ay oldu daha ceza gelmedi

Valla hocam bi 1,5 ay daha bekle ondan sonra daha rahat edersin bence çünkü ben bir keresinde Ankara'da kırmızı ışıktan geçmişim haberim bile yok sonra aradan 3 ay geçti 3 ay sonra ben askerdeyken annemle konuşurken kırmızı ışık cezası geldi dedi bana şok oldum. Nasıl bir süreçtir bu?! Sonra askere giderken kenara koyduğum paralardan ödemiştim cezayı indirimiyle.
  • Coyote Ugly kullanıcısına yanıt
    Aradan geçen aylarda ne oldu bilgi alabilir miyim ? Yani gelen ceza tutarı ne idi ? Buna benzer bir olayı arkadaşım yakın zamanda yaşadı bilgi verir iseniz sevinirim.

Teşekkürler.
  • Konu hortlatmak gibi olmasında çevirmeden kaçan kovalanır .Kovalanmassa suçlu suçsuz nasıl ayırt edilsin hatta ateş etme hakları var.
  • VisionTech kullanıcısına yanıt
    Sende iyi sallamışsın. Çok amerikan filmi izliyorsun Türkiyede öyle bir uygulama yok. Sadece önemli operasyonlarda vs. emniyet o bölgedeki polislere bu hakkı yazılı birbiçimde tanır. Öyle değil yani o işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar80

Aradan geçen aylarda ne oldu bilgi alabilir miyim ? Yani gelen ceza tutarı ne idi ? Buna benzer bir olayı arkadaşım yakın zamanda yaşadı bilgi verir iseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Olayın üzerinden 5,5 ay geçti her hangi bir ceza gelmedi şuan durum bu halde.
    Ama ben dersimi aldım artık 1 bira içsem bile araba kullanmıyorum gittiğim yerler uzaksa arabayla gidip arkadaslarla ice tea içiyorum oluyor bitiyor. Böylece alkol tüketimimi de onemli olcu de azaltmış oldum. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: öpücem abey

ben bilmeden park yasağı olan yere park ettim,motorlu polis gelip fotoğraf çekti 1.5 ay oldu daha ceza gelmedi

Valla hocam bi 1,5 ay daha bekle ondan sonra daha rahat edersin bence çünkü ben bir keresinde Ankara'da kırmızı ışıktan geçmişim haberim bile yok sonra aradan 3 ay geçti 3 ay sonra ben askerdeyken annemle konuşurken kırmızı ışık cezası geldi dedi bana şok oldum. Nasıl bir süreçtir bu?! Sonra askere giderken kenara koyduğum paralardan ödemiştim cezayı indirimiyle.

Zaman aşımı diye bir şey yok mu? İtiraz etseydin. 3 ay önceki arşivi onlar bulana kadar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 sene kadar önce alkollü bir gece çevirmeye denk geldim , polisle göz göze geldik sağa çek dediği an anlamamış gibi devam ettim , ilk sapaktan içeri girdim zaten evime gelmiştim ,otoparka parkettim ,eve çıktım, bi 10dk kadar camdan gelip giden var mı diye baktım yoktu ,ardından uyudum gitti. Herhangi bir ceza falanda gelmedi.
  • Yaklaşık 5-6 ay oluyor.

Saat gece 11- 12 civarı otogardan arkadaşı aldım evine bıraktım, eve geçeceğim.

Konya - Adana yolundayım, şehre girmek için sağa dönüş var. Sağa döndüm baktım polis çevirme yapıyor.

Aracım yere inik olduğu için durduk yere ceza yemeyeyim diye lambaları hemen kapatıp geri geri çıkıp adana yoluna devam ettim ama basmıyorum da sanki yolcuymuşum edasında gidiyorum

Ne çabuk geldiniz, ne çabuk gördünüz 2 tane trafik polisi birisi arkadan birisi önüme geçti siren ile durdular.

Arabayı, üstümü başımı aradılar alkol var mı diye üflettiler cihaza, ayak üstü sorgu çektiler biraz bişey mi attın, mesleğin ne, ne işin var vs vs.

30 dk falan aracın aranmasını bekledim. Peşinden 2 tane araba geldik yaktığımız gaz çıksın bari diye 77 tl yazdılar gönderdiler.

Hala saklarım ceza kağıdını hatıra olarak.

O anlık psikoloji ile yapmıştım şimdi olsa tövbe yapmam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.