< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çevreme bakiyorumda Evlenilecek kiz Kalmamiş.. Veya çok nadir.. (4. sayfa)
-
-
Hocam son durum nedir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallahi ben de merak ettim etiketleyiverin hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence evlendi 1-2 yaşında çocuğu var. -
Bu devirde evlenilir mi yav.
Gidin onla bunla takilin hayatinizi yasayin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evlenilecek kız bulamayınca "hiçbir kadın bana layık değil" diyerek intihar etmiş. Boşa beklemeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son durum nedir hocam ? -
genelde kadınlar boşta kalmıyor hep takılacak birilerini buluyorlar, ülkede bu kadar eline kız eli değmemiş, kadın görmemiş beta erkek olunca.
yani bir Türk kadınının aslında dünyanın diğer ülkelerindeki gibi bir evde kalma problemi Türkiye'deyken pek yok. sadece listesindeki top 3-5 erkekle evlenemeyebilirler belki. yaşlılık emareleri başlayınca standartları TL/$'dan çok daha hızlı düşüyor.
nerdeyse ortalık malı olan kadınlar bile, dini imanı yerinde düzgün bir tiple bile gidip evlenebiliyor. tanıdığım biri var öyle, çocuğun kadının geçmişinden haberi yok, iyi kız buldum sanıyor, kadın da bunu uyutuyor. (bu örneklemde ben tabi ki kadını tanıyorum )
kadınların seçimleri 20'lerinde alfa yönünde iken, yaş ilerleyince betaya doğru kayıyor. Tanrı hiçbir düzgün erkeği bu hale düşürmesin ne diyeyim, mide var, mide var.
aslında mantıksal açıdan bakınca çok güzel bir kızın istediği bir erkekle evlenmesi çok kolay, fakat çoğu; bir alfa tarafından kullanılıp atıldıktan sonra bir şaft kayma sürecinden geçiyorlar ve normalde düşmeyecekleri tiplere gidebiliyorlar. eğer düzgün bir tipseniz ve bu konuda bir şüpheniz varsa, şüpheniz olmasın, kesin yapmıştır, sadece size iyi kız imajı çiziyordur. evlendikten sonra da o erkek için problem tabi, fakat çoğunun ruhu duymuyor.
bu yazıları okuyanlara önerim, gidin RedPill'i araştırın öğrenin, kadınların gerçek huylarını anlayın. ondan sonra en güzelini bile çok rahat istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
kadınları melek sanmayın, onlar da insan, onların da arzuları var ve bazı durumlarda erkeklerden daha bile istekliler. yok ülke müslümanmış, öyle şey olmaz vs diyorsanız, gözünüzü açmanızı öneririm. bu iş için Erasmus'a gitmenize bile gerek yok artık. Avrupa'daki durumda ise kadınlar daha dürüst. Türk kadınları ile Avrupalı kadınlar arasında geçmiş açısından pek fark yok.
kimse kilise rahibesi değil. o kız böyle yapmaz demeyin, daha iyisini yapar, böyle düşünüyorsanız eğer yaptığı kişi siz değilsinizdir, diğerleri zaten durumun farkında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 31 Ocak 2025; 2:15:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X