Şimdi Ara

Çevreme bakiyorumda Evlenilecek kiz Kalmamiş.. Veya çok nadir.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
6.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HolyCrap

Aynı şeyler siz erkekler için de geçerli. Keşke şu azınlıkta olan evlenilecek kızlarla, aynı şekilde azınlıkta olan evlenilecek erkekler birbirlerini bulsa bi

Konu sahibi koş
  • evlenilecek kız var. ama erken yaşta kapanın elinde kalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

21 senedir arıyorum,zaat-ı muhterem'i...

21 yaşında olduğunu bilmiyordum.
  • Kızların eve erkek attığı dönemdeyiz karakteri düzgün bulursan eyvallah ama öyle de oyun oynuyorlar ki anlayamazsın. Kadınlar klübünde zaten marifetlerini anlatıyorlar özellik ile üniversiteliler.
  • sen50 kızla öpü yat sonra evlencek kız kalmadı
  • türkiyede 100.000 civarında evlenmemiş insan var ve bunbların 82000 i kadım.düşünün artık durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

sen50 kızla öpü yat sonra evlencek kız kalmadı

Sizin hesaplar bu cevapları otomatik mi atıyor la?
  • Bı kere kızlar hakkında bu kadar fıkre sahıp olman senın de cok matah olmadıgını gosterır. Ha eger tanımıyorsan kızlar hakkında cabuk fıkıre sahıp oldugunu gosterır.
    Yanı her turlu bı tutarsızlık var. Evlenecegınız kızı bekleyerek elde edemessınız gıdın arayın aklınıza yatanlarla tanısmaya calısın muhabbet edın bu ask olaylarının nereden gelecegı bellı olmuyor otobuste tanısıp aylarca bırlıkte oldugum kız var. Ama sızde soyle bı dusunce var otobuste tanısıyorsan o kız kasardır evlenılecek degıldır. Sana ozel degıl genel konusuyorum hem evlenılecek arıyorum dıyosun hem bulunca dırek 2 hareketınden bu kızla evlenılmez dıye kestırıyorsunuz ve aramıyorsunuz. Sorun bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışına bak bir de
  • forumun %70inin etrafında evlenilecek kız kalmamış. Siz nerde yaşıyorsunuz kardeşim? Annene söyle o sana helal süt emmiş kız bulur düzgün. Güven onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

quote:

21 yaşında olduğunu bilmiyordum.

Kaç yaşında olmalıydım sence,neye göre böyle düşündün?
  • tanrı o işi senin yerine halleder...ben bir gün tanrının bana uygun birini karşıma çıkaracağına inanıyorum
  • quote:

Arayan bulur durmak yok yola devam
  • nereye baktıgınıza baglı hocam , ben 19 yasındayım kestırdım gozume bı kac tane

ama sadece kestırdım
  • Bir anımı anlatmak istiyorum, sanırım doğru yer..

Geçenlerde durakta tanıştığım ve servis beklerken iyi vatkit geçirdiğim bir kız vardı.Kapalı samimi dürüst vs.Üç hafta boyunca aynı durakta görüştük konuştuk.Kızdan iyice hoşlanmaya başladım, sanırım oda benden hoşlanmıştı..İşte en son yarın bir çay/kahve içmeye çağırırım birbirimizi daha iyi tanırız felen diyordum kendi kendime, derken ne oldu biliyonuz mu? kızın servisi değişti!!! birdaha da gelmedi durağa. Numarasınıda almamıştım soy adını bilmiyorum facebooktan bulayım.Çok kötü olmuştum o gün, sevmiştim lan.İnşallah bir gün karşılaşırız..

Ne güzel söylemiş Hz. Mevlana,

Lisanı Ağızda Olanı Değil, Lisanı Gönülden Olana Yar Et Bizi;
    Tebessümü Simasında Değil, Tebessümü Gönlünde Olana Kat Bizi;
    Aşkı Tende Sananı Değil, Aşkı Ruhunda Can Bilene Arat Bizi.

• quote:

Ne güzel söylemiş Hz. Mevlana,

Lisanı Ağızda Olanı Değil, Lisanı Gönülden Olana Yar Et Bizi;
    Tebessümü Simasında Değil, Tebessümü Gönlünde Olana Kat Bizi;
    Aşkı Tende Sananı Değil, Aşkı Ruhunda Can Bilene Arat Bizi.
  • Çevre ile alakası olduğunu düşünmekteyim yukarıda bir arkadaşın dediği gibi. Bir yerde haklısın, çok az kaldı onlardan. Lanet olası teknoloji, ileriye götürmediği apaçık ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DZIBE

Çevre ile alakası olduğunu düşünmekteyim yukarıda bir arkadaşın dediği gibi. Bir yerde haklısın, çok az kaldı onlardan. Lanet olası teknoloji, ileriye götürmediği apaçık ortada.

Lanet olası teknoloji sayesinde, iyi kötü bir hastahaneye gidip nerende ne var, kısa zamanda öğrenebiliyorsun.

Lanet olası teknoloji sayesinde şunları yazıyorsun. Lanet olası teknoloji sayesinde suçlular elinle koyulmuş gibi bulunuyor.

Biz o, dünyanın gelişmiş, medeni ve yüksek uygarlıklarının kullandığı lanet olası teknolojinin yalnızca ufacık bir parçasından pay alabilmiş bir ülkeyiz.

Şimdi anlatsam da anlamazsın diyorum ve kısa kesiyorum ama şunu söylemek istiyorum: her gelişme beraberinde bazı şeyleri de götürür. Gelen gideni aratır. İnsan zaten gelişime son derece açık bir canlı olsaydı, kimse muhafazakar olmayı seçmezdi bu dünyada. Bu insanların kanında var.

Ama her gelişmeyi de reddedip arkamıza yaslanıp doğanın bizi alt etmesine de izin vermeyiz. Yok olmaya seyirci kalmadık. Kaç tane felaketi bu dünyayla beraber ve birkaç canlı türüyle atlattık. Geliştik, zeki canlılar olduk ve şimdi hükmediyoruz. Basit ama hayranlık uyandırıcı. Ve aslında kendi içinde karmaşıklık gizli.

Ha sen kendini dağa taşa vurmayı düşünüyorsan o başka. Al kadınını dağa kaç o zaman. Bakalım kaç gün dayanıyor sana bir insan? Teknoloji tü pis kaka dedin ya hani.

Ben de teknoloji fanı değilim ama gelişimden yanayım her zaman. Hele ortaçağ öncesi düşünceler ve ideolojiler hala günümüzde destekçi bulurken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanKosto -- 26 Mart 2013; 1:54:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

forumun %70inin etrafında evlenilecek kız kalmamış. Siz nerde yaşıyorsunuz kardeşim? Annene söyle o sana helal süt emmiş kız bulur düzgün. Güven onlara

Teyzemin çok eskiden nişanlısı olan zat görücü usulüyle doğu vilayetlerimizden köylü bir tane kız ile evlendiriliyor buraya kadar herşeye normal. Kız Ankarayı hayatında ilk kez görüyor.Evlendikten 15 gün sonra kocası evde başka birisiyle yiyişirken yakalıyor ve affediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

quote:

Orijinalden alıntı: DZIBE

Çevre ile alakası olduğunu düşünmekteyim yukarıda bir arkadaşın dediği gibi. Bir yerde haklısın, çok az kaldı onlardan. Lanet olası teknoloji, ileriye götürmediği apaçık ortada.

Lanet olası teknoloji sayesinde, iyi kötü bir hastahaneye gidip nerende ne var, kısa zamanda öğrenebiliyorsun.

Lanet olası teknoloji sayesinde şunları yazıyorsun. Lanet olası teknoloji sayesinde suçlular elinle koyulmuş gibi bulunuyor.

Biz o, dünyanın gelişmiş, medeni ve yüksek uygarlıklarının kullandığı lanet olası teknolojinin yalnızca ufacık bir parçasından pay alabilmiş bir ülkeyiz.

Şimdi anlatsam da anlamazsın diyorum ve kısa kesiyorum ama şunu söylemek istiyorum: her gelişme beraberinde bazı şeyleri de götürür. Gelen gideni aratır. İnsan zaten gelişime son derece açık bir canlı olsaydı, kimse muhafazakar olmayı seçmezdi bu dünyada. Bu insanların kanında var.

Ama her gelişmeyi de reddedip arkamıza yaslanıp doğanın bizi alt etmesine de izin vermeyiz. Yok olmaya seyirci kalmadık. Kaç tane felaketi bu dünyayla beraber ve birkaç canlı türüyle atlattık. Geliştik, zeki canlılar olduk ve şimdi hükmediyoruz. Basit ama hayranlık uyandırıcı. Ve aslında kendi içinde karmaşıklık gizli.

Ha sen kendini dağa taşa vurmayı düşünüyorsan o başka. Al kadınını dağa kaç o zaman. Bakalım kaç gün dayanıyor sana bir insan? Teknoloji tü pis kaka dedin ya hani.

Ben de teknoloji fanı değilim ama gelişimden yanayım her zaman. Hele ortaçağ öncesi düşüncelere ve ideolojiler hala günümüzde destekçi bulurken...

Ne bu şiddet bu celal? Önce biraz düşünelim.

Hastalıklar konusu biraz ince konu. Şuandaki fiziksel (bel, boyun oturmaya bağlı olarak gerçekleşen) veya psikolojik hastaların sayısının oranını çok değil yüz yıl önceyle bir kıyaslamaya gidelim. Yüz yıl önce kanser bu kadar yaygındı değil mi zaten? Asıl daha önemli olan nokta şu biz hastalanıyoruz ama neden hastalanıyoruz? Teknolojinin getirileri buna sebep değil mi? Kulaklarımızda problem oluyor, kulaklıkla yüksek seste müzik dinlediğimizden dolayı en basit nedeni. Gözlük kullanıyor çevremizdeki çoğu kişi neden? Televizyon ve bilgisayar buna sebep. Çoğaltılabilir örnekler.

Suçlular elinle koyulmuş gibi bulunuyor güzel bir yaklaşım. İstersen bunu da yüzeysel olarak değil de derinine inerek tartışalım. Cahil bırakılmış bir kişi internette, arkadaş ortamında bir şeyin reklamının çok iyi yapıldığını görüyor bende de olmalı bundan diyor. Evdekiler desen yüzüne bakmıyor, ilgi alakaya muhtaç. Burada geriye kalan tek yol hırsızlık oluyor. Sonra alışkanlık haline geliyor. Çalınan malzemelere bakıyorsun paradan çok Telefon, televizyon, laptop. Ben büyük hırsızlardan bahsetmiyorum bu arada. Genelde çevremizde karşılaştığımız sorunlardan bahsediyorum. Albenicilik, gençlerin (özellikle bazı doğulu ailelerde çok çocuk yapmanın getirisi olarak evladı dışarıya salma, önemsememe) kanını donduruyor ve kolay yoldan paraya erişmesini sağlıyor. Altında yatan sebepler çok önemli.

Son yazılarına değinecek olursak, evet ben kendimi dağ taş, dere tepe demeden gezmeyi; o yaşlı insanların gençliklerini dinlemeyi istiyorum. Benimki de bir umut işte. Benim gibi düşünenler elbet vardır, ben onlarla birlikte olmak istiyorum. Beni anlamamanı yadırgamıyorum. Ancak saldırıcı uslübunun senin için iyi olmadığını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.