Bildirim
Çevresinde Almanya'da yaşayan biriyle evlenen ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu dayı ya ? -
Kafa mı buluyon lan bizle ? -
Ya ben Almanya'dan bir türk kızıyla evlenmiş birisiyle birlikte aynı uçakta Türkiye'ye gelmiştim. Adam boşanmış, kesin dönüş yapıyordu. Bayağı dertliydi, konuştuğumda hem geçim sıkıntısından bahsetti hem de evlendiği kişinin kendisini sözleriyle ezmeye çalıştığını anlattı. Ben kültürlüyüm, seni Almanya'ya getirdim. Ben olmasaydım, sen sürünürdün falan demek istemiş. Tanıştığım çocuk normalde Türkiye'de yaşıyormuş ve tanıdık vasıtasıyle o kızla evlenmiş. Görücü usulü gibi bişey. Çocuk bayağı efendi birisiydi ama evlendiği kızın nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok.
Ekleme: hayırlısı olsun, gereksiz tartışma çıkarabilecek bir şeyi sildim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosenrot -- 7 Mart 2010; 22:23:33 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Meaning Of Life
Kafa mı buluyon lan bizle ?
Yok gardaş ya ne kafası ciddiyim gayet. Başımda hayırlısıysa böyle bir iş var evlenme gibi niyetim var ama Türkiye'ye ayak uydura bilir mi mutlu olabilir mi olamaz mı merak ediyorum... Çevresinde Almanya'dan bir Türk ile evlenen birisi varsa onların yaşamını merak ediyorum kız doğma büyüme Almanya'da. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rosenrot
Ya ben Almanya'dan bir türk kızıyla evlenmiş birisiyle birlikte aynı uçakta Türkiye'ye gelmiştim. Adam boşanmış, kesin dönüş yapıyordu. Bayağı dertliydi, konuştuğumda hem geçim sıkıntısından bahsetti hem de evlendiği kişinin kendisini sözleriyle ezmeye çalıştığını anlattı. Ben kültürlüyüm, seni Almanya'ya getirdim. Ben olmasaydım, sen sürünürdün falan demek istemiş. Tanıştığım çocuk normalde Türkiye'de yaşıyormuş ve tanıdık vasıtasıyle o kızla evlenmiş. Görücü usulü gibi bişey. Çocuk bayağı efendi birisiydi ama evlendiği kızın nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok.
Ekleme: hayırlısı olsun, gereksiz tartışma çıkarabilecek bir şeyi sildim
Valla bende biraz sıkıntıdayım konuşuyoruz ileriye dönük falan Türk vatandaşı olmam diyor sebep diyorum birşey demiyor geçen ağzından kaçırdı işte olurda paramız biter iflas falan edersen ben Almanya'ya dönmek istemiyorum dedi yani bi güvence olarak görüyor orayı ve alman vatandaşlığını. Ulan madem öyle niye evleniyorsun ? İyi günümde yanımdasın, para var mutlusun bitince kaçıyorsun bu mu sadakat ? Bide garip olanı temizliğe yardım edecen falan diyor Almanyadaki Türk'ler eşlerine yardım ediyormuş..... Maço bir adamım ben ha rahatsız olur hasta olur ederim de sağlığı sıhhati yerindeyken de edemem yani. Valla bilmiyorum ya kafam Allah bullak napacağımı şaşırdım kızı seviyorum ama sevmekle iş bitmiyor mantıklı düşünmek lazım. Aldığım kadını ölene kadar bırakamam biraz eski kafayımdır öyle boşanma falan bize gelmez ne halt edecik şaştım kaldım valla Allah sonumuzu hayır ede
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X