Şimdi Ara

Çevreyi kirletenlere hafiyelik işe yaradı! 15 bin TL ceza olunca Bolu caddeleri değişti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Askerde haftasonları pirü-pak kışladan çarşıya çıkınca,

dışarısı pis-iğrenç görünüyordu, teşke diyordum

teşke dışarıda da insanlar yere birşey atmasaydı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah.

• Türkiye de kanun vardır denetim yoktur. Bir yerde denetim olunca işte böyle oluyor.
    Darısı vergi kaçağına. (Bence en önemli konu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boluyum diye söylemiyorum Bolu Türkiye standartlarının üzerinde bir şehir.
    Yalnız bu durumun insanı ile alakası yok Tamamen sıkı Denetim ve acımasız cezalarla alakalı.
    Baldızım Bolu emniyette çalışıyordu, Aman arabanı olur olmadık yere park etme affetmiyorlar, ben bile bir şey yapamam demişti. Her her her yerde kamera var.

• Bakın bu işler böyle başlar sonra yıllar geçtikçe bilinç oluşur. Bugün çevreyi kirtlettiği için ceza yiyen mağara adamı çocuğunu etrafı pisletmemesi için tembihler, o çocuk da kendi çocuğunu derken sistem bir şekilde oturur. Medeniyet görmemiş toplumlar böyle adam edilir. Gerekirse kafalarına kafalarına vurursun adam edersin. Bolu’da olan budur..sistem hızlı oturmaya başlamış orada. Bir de bu sistemi eleştiren aktroller vardı sırf CHP’li başkan diye. AKP’li yapsa onu da tebrik ederdim ama onlar da nerede o zihniyet…

• Devlet otoritesi bunu gerektirir.Toplumda cahil insanlar çoktur sen bu cahil insanları başdan eğitmessen bu şekilde katı kurallar getirmek zorundasın.Beyinsiz insana laf anlatamassın adama nie yere sigara izmariti atıyorsun dersin adam "sanane aq" der burda devletin keskin adalet kılıcı devreye girmesi tek çözümdür.Tanju Özcan'ı bunu başardığı için tebrik ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.