< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 15 Ekim 2024; 14:59:55 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çevreyi kirletenlere hafiyelik işe yaradı! 15 bin TL ceza olunca Bolu caddeleri değişti
-
-
Her yerde olmalı hatta ceza miktarı artmalı.
-
Deveye diken Türk'e zken lazımmış...
-
Tanju Özcan bunu yapmaya başladığında ne işe yarayacak diyenler vardı. Yere çöp atanlara verilen cezaları bile eleştirenler oldu. Buyrun sonuç ortada.
Çok özendiğimiz Avrupa bugün bu noktadaysa sebebi caydırıcı cezalar ve katı kurallardır. Toplum başıboş bırakılamaz. Katı kurallar ve caydırıcı cezalar ile yönetilmek zorundadır. Bu durum uzun vadede bilinç ve uyum sağlar. Aksi taktirde başıboşluk oluşur ve sorunlar zinciri ile kaos ortamı oluşur. Devletin görevlerinden birisi de budur. Ülkemizde kaos ortamını daha çok görmeye alıştığımız için tuhaf geliyor tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle her şehirde olmalı..
Özellikle turistlik bölgelerde cezalar daha da arttırılmalı.
Köpek boku görmek zorundamıyım diyen adam plastik su şişesini ve sigara izmaritini hiç umursamadan çöpe atar.
Ayrıca her gün işe giderken arabalardan atılan çöpleri izlemekten gerçekten sıkıldım. Ya ülkeden soğuttunuz be kardeşim.
-
Demek ki yapınca oluyormuş. Tüm belediyeler örnek alsın. Aynısı kömür kullanan evlerin bacalarına da yapılmalı. Dronlarla tepeden dolaşıp bacalarına filtre takmayanlara kesin cezayı. 3 kuruşluk filtre için kimse ceza yemek istemez. 3 kuruşluk filtre için gelecek nesil bedelini hayatıyla ödemesin.
-
Umarım tüm memlekete yayılan bir uygulama olur.Bir insan neden yere çöp atar,izmarit atar anlamıyorum.O çöpü elinde tutmak ve çöp kutusuna atmak ne kadar zor olabilir?Trafikte giderken kaç defa adamın elini ıslak mendille silip daha sonra arabasının camından dışarı attığını görmüşümdür.Özellikle çocuklu arabalarda bazı aileler çocuklarının arabada yediği abur cubur ambalajlarını bile camdan dışarı atar.Niye peki?Bu resmen kötülük başka birşey değil.
-
Bikac ay once baska sehirden bi akrabamiz arabayla bize gelmisti. Burda en cok sasirdigi seyin yolda kirmizi isikta kimsenin gecmemesi, emniyet seridine kimsenin gereksiz girmemesi oldugunu soylemisti. Sizin burda suruculer nekadar saygili falan demisti de gülmüstüm. Saygidan degil dedim. Nasil yani dedi. Mesela yolda trafik sıkışıyo, adam bakiyo yan taraf boş o emniyet seridine bi kere giriyo. Ay sonunda evine bilmemkac yuz lira ceza gelince bi daha o hareketi yapmiyo dedim. Tepede kamera olmasa trafigin anasini aglatirlar dedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüm ülkeye yayılır umarım.
-
Helal olsun başkana... Keşke tüm illerde bu uygulama başlasa...
-
İşin ucunda 15 bin olunca tabi nasıl adam oluyorlar.
-
Bu ülkede yere çöp atan kafaları ancak böyle eğitirsin.
Bu ülkede başka türlüsü olmaz zaten. Eğitimli ve bilinçli yetişmeyen bir topluluk cezadan anlar.
Bu milleti böyle böyle adam edeceksin işte
ceza ile başlar toplumsal bilinç ve eğitim ile devam eder. Avrupada kuzu kuzu araç kullanım sonra türkiye ye gelen hayvanat bahçesinden çıkmış gibi kaldırımlara oraya buraya park eden gurbetçileri görüyoruz. Ne diyoruz hep, sıkıyorsa avrupada yapsana.... İşte cezalarla köpek eğitir gibi eğitiyorlar, eğitilemeyenler de kafesten çıkınca özüne dönüyor ama küçük bir yüzde tabi bu.
Uzun lafın kısası, bu şehirde küçüklükten veri bu ceza ile yetişen çocuklar anne babalarının abilerinin yere çöp atmadığını ve cezası olduğunu öğrenecek büyüyecek. 2 3 nesil sonra yere çöp atmanın kötü bir şey olduğunun bilincinde olacaklar.
Yere tükürene, sakız atana, çöp atana, elinde sigara ile kalablıkta yürüyene, toplum kuralllarına uymayan herkese basacaksın cezayı.
-
Cezalar artar denetim sıklaşır çıkıp "devlete para lazım" derler😀
Her yerde kamera var. 81 ilde her gün yere çöp, balgam atanlara çatır çutur ceza kesilsin, toplanan parayla yemin ederim ekonomimiz ABD'yi sollar bizdeki insan kalitesiyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 16 Ekim 2024; 21:49:53 >
Tanju Özcan bunu yapmaya başladığında ne işe yarayacak diyenler vardı. Yere çöp atanlara verilen cezaları bile eleştirenler oldu. Buyrun sonuç ortada.
Çok özendiğimiz Avrupa bugün bu noktadaysa sebebi caydırıcı cezalar ve katı kurallardır. Toplum başıboş bırakılamaz. Katı kurallar ve caydırıcı cezalar ile yönetilmek zorundadır. Bu durum uzun vadede bilinç ve uyum sağlar. Aksi taktirde başıboşluk oluşur ve sorunlar zinciri ile kaos ortamı oluşur. Devletin görevlerinden birisi de budur. Ülkemizde kaos ortamını daha çok görmeye alıştığımız için tuhaf geliyor tabi. |
Her yerde olmalı hatta ceza miktarı artmalı. |
Kesinlikle her şehirde olmalı.. Özellikle turistlik bölgelerde cezalar daha da arttırılmalı. Köpek boku görmek zorundamıyım diyen adam plastik su şişesini ve sigara izmaritini hiç umursamadan çöpe atar. Ayrıca her gün işe giderken arabalardan atılan çöpleri izlemekten gerçekten sıkıldım. Ya ülkeden soğuttunuz be kardeşim. |
Umarım tüm memlekete yayılan bir uygulama olur.Bir insan neden yere çöp atar,izmarit atar anlamıyorum.O çöpü elinde tutmak ve çöp kutusuna atmak ne kadar zor olabilir?Trafikte giderken kaç defa adamın elini ıslak mendille silip daha sonra arabasının camından dışarı attığını görmüşümdür.Özellikle çocuklu arabalarda bazı aileler çocuklarının arabada yediği abur cubur ambalajlarını bile camdan dışarı atar.Niye peki?Bu resmen kötülük başka birşey değil. |
Benzer içerikler
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- semerşah hangi cemaatin
- suriye araba sitesi
- ak parti syria
- başkent inşaat şikayet
- adresten fay hattı sorgulama
- kara kutu nedir
- telefon iade edilir mi
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- togg kampanya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X