Çevreyi Kirletenleri Affetmedi !
-
-
Ceza fâhiş ama amaç para değil, caydırıcılık zaten. İyi olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası ben bu tarz cezaları destekliyorum. Bizim gibi ülkelerde ödül ceza sistemi olmadan çoğu şeyi öğretemezsin.
Mesela babam bile çok çok öncelerde yaya geçidine aracını park ettiği için ceza yemişti. ( Tam yaya geçidide değil aracın bir tekerleği yaya geçidinde.) Adamı şimdi kessen yaya geçidine part etmez. Ve aracını park ettimi etrafa bakar yasaklı bir yer mi bir şey varmı flan diye. Aslında ödediği ceza woow aman aman bir şey değildi ama bir musubet bin nasiattan iyi esabı. O cezası yemese bir şey olmuyor zaten diye sürekli park etmeye devam ederdi.
Mesela bunu sadece çevre kirletme için değil trafiktede aşırı uygulanması taraftarıyım. Yayalar içinde dahil. Kırmızıda geçenlere kurallara uymayanlara sürekli cezayı verecen bak bakalım bir daha yapıyor mu. Nasıl olsa bir şey olmuyor diye herkes at koşturuyor.
Eskidfen bir ara Sigara konusunda katı kurallar vardı hemen cezayı yapıştırıyorlardı yasak yerde içtimi. Oda çok boşlandı mesela millet çoğu kapalı yerde durakta kalabalık içinde tekrar sigara içmeye başladı. Onlara 1-2 kere ceza ver bakalım bak bakalım bir daha içebiliyorlar mı...
Not: Son olarak Tanju Özcan'ın bu davranışını neden CHP genel başkanına şikayet ediyorlar dersiniz ? Aman CHP iyi şeyler yapıyor kazara iktidar oluruz flan diye mi korkuyorlar nedir...
-
Bizim buralarda yollarda adım başı beş on izmarit var, pis beş para etmez insanlar.
-
Chpli değilim ama tebrik ediyorum Tanju başkanı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haberde tüm çevreyi kirletenler alkol içenler gibi gösterilmiş.
Bursa'da bir gece kültürparkta yürüyüşe cıktık, çimenlik alanlarda binlerce Suriyeli pisliklerini bırakıyordu kimse de ceza kesmiyordu.
Müslümanlara yaranmaya çalışma haberi bence bu.
Zaten CHP 'nin bir tek adı kaldı içi AKP ile özdeş zihniyet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X