Şimdi Ara

Çevrim Dışı Oyun Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevrim dışı (internet bağlantısına gerek duyulmayan) oyun tavsiyesi rica ediyorum oyunun boyutu ve türü önemli değil telefon lumia 820

• dream soccer angry birds serisi asphalt 8 gt racing 2 daha çok oyun var mağazaya bakabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öneriler için teşekkürler tavsiyelerinizi incelicem benim için önemli olan internet istemesinler yeterli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasakapisi

öneriler için teşekkürler tavsiyelerinizi incelicem benim için önemli olan internet istemesinler yeterli :)

Hem WP mağazası hem de internet istemesin.. seçeneklerin epey azaldı güzel kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

öneriler için teşekkürler tavsiyelerinizi incelicem benim için önemli olan internet istemesinler yeterli :)

Hem WP mağazası hem de internet istemesin.. seçeneklerin epey azaldı güzel kardeşim.

birkaç denemeden sonra bende anladım wp çevrim dışı oyun neredeyse imkansız neler geldi geçti Symbian yerini hiçbirşey tutmuyo :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

birkaç denemeden sonra bende anladım wp çevrim dışı oyun neredeyse imkansız neler geldi geçti Symbian yerini hiçbirşey tutmuyo :)

Helal olsun kardeşim doğru yoldasın güzel kardeşim. WP işte kardeşim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • European war 4 - napoleon

Bi kere başladınmı bırakamıyosun panpa oyun çok psikopat. Ben böyle mükemmel oyun görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

dream soccer angry birds serisi asphalt 8 gt racing 2 daha çok oyun var mağazaya bakabilirsiniz

Daha çok oyun mu var dedin güzel kardeşim :))) Espri mi yaptın yoksa cidden inanarak mı söyledin anlam veremedim canım kardeşim.
  • Zombies got a pogo diye bi oyun var güzel bişey

• GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Tabii sizde Xbox yok dimi hahaha @GOTHAM CITY Yan yattı balık düz gider

• chtsydn kullanıcısına yanıt
    Evet ben de onu oynuyorum çok güzel @chtsydn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.