Merhabalar. Bu çevrimiçi ödeme sistemleri hakkında bir sorum olacak. Neye göre çalışmamız gereken şirkete karar vermeliyiz? Konu hakkında bir kaç şirket ismi yazacağım, hangisi neden tercih olmalı? Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
ve başka öneriler de olabilir. Bir çırpıda ulaşabildiklerim bunlar. En güvenilir ve en genişi lazım bana. Üstelik kripto para uyumlu da varsa çok güzel olur.
Guvenilir derken kastedilen nedir? "Security" mi, yoksa reputasyon mi? "Genis" ten kasit nedir? Tum odeme sekillerini kapsayabilmesi mi yoksa tum banka kartlarindan cekim yapabilmesi mi ya da fazla taksit secenegi sunabilmesi mi?
Kiminin kullanimi daha kolaydir, kimi daha guvenlidir, kimisi daha yuksek reputasyonludur, kimisi aylik para alir kimisi her transaction dan komisyon alir. Buna sizin ihtiyaclariniza gore karar vermeniz gerekiyor. Birisi her konuda bariz daha iyi olsa digerleri zaten var olamazdi.
Yurt disi merkezliyseniz eger benhttps://stripe.com/ ' i oneririm. Daha once kullandim, her acidan memnun kaldim ama biraz fazla komisyon aliyorlar yurt ici alternatiflerine gore.
Kullandiginiz programlama dili, ne kadar ciro yapacaginiz, hangi sektorde urun satacaginiz, urun satma biciminiz ( perakende, toptan, taksitli vs ) , ne kadar komisyon verebileceginiz gibi etkenlere gore sizin kiyas yapmaniz gerekiyor. Burada online payment seceneklerini nasil kiyaslayalim ?
Bir de neden boyle bir seye ihtiyac duyuyorsunuz, neden kendi sanal POS'unuzu kullanmak yerine bu arayistasiniz mesela?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Netahsilat Online Tahsilat Sistemi, tüm kurum ve kuruluşların nakit akışlarını düzenleyen, tahsilatların online, kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan bir sistemdir.
Netahsilat ile müşterilerinizden online olarak, sms veya email ile ödeme linki göndererek, sahada mobil cihazlar üzerinden kolayca tahsilat yapabilirsiniz.
Ödemeleriniz 3D Secure özelliğiyle güvenli olarak gerçekleşir ve ödeme tamamlanınca her iki tarafa da ödeme bildirimleri gider.
Netahsilat ile Garanti E-Ticaret arasında yapılan anlaşma çerçevesinde, firmalar Netahsilat ürününü %15 indirimle ve Garanti Sanal POS'larını 1 yıl ücretsiz olarak kullanabilecekler.