Selamlar. Twitter'da rastladığım yeni bir siteyi forumdonanım okuyucularıyla paylaşmak istedim.www.cewiri.com olarak açılan bir çeviri sitesi. Şu anda sadece İngilizce ve Türkçe dilleri arasında hizmet vermekteler. Mevcut çeviri sitelerinden farklı olarak burada tüm çeviri taleplerinin gerçek çevirmenler tarafından yapıldığı anlatılmış. Yani makine çevirisi yok, dolayısıyla ücretli bir hizmet. Üye olup, sonrasında hesabınıza kredi yüklemeniz gerekiyor.
Cümle Çevirisi ve ilk defa gördüğüm bir hizmet olarak Sohbet Çeviri hizmeti sunmaktalar. Gerçi sohbet çeviri henüz devreye alınmamış bu nedenle onu yorumlayamam. Fakat arayüz ve kullanım kolaylığı olarak güzel bir site. Bu arada unutmadan söyleyeyim, Cümle Çeviri hizmeti 500 karakterle sınırlandırılmış. Yani sayfalarca çeviriniz varsa pek işinizi görmeyecektir ama günlük ve anlık ihtiyaçlarınıza cevap verebilecektir.
Site hakkında daha detaylı bilgi edinmek istersenizwww.cewiri.com adresindeki tanıtım sayfalarını okuyabilir veya sitenin Yardım Merkezi'nden (support.cewiri.com) merak ettikleriniz hakkında bilgi edinebilirsiniz.