Şimdi Ara

Çeyrek depo benzin kaç km götürür (1.2 16V motor için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
13.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

Hocam aynı arabadan bir arkadaşımda var palio 1.2 16V speedgear olan modelden.

Ortalama yakıtı 8-9 litre arasında değişiyor ama o biraz agresif kullanır. Ortalama 8 litre desek, 10 litre de benzininiz olsa sizi 125 km götürür ki bence sakin kullanım ve deponun dibindeki benzinle 150 km'yi bulur.

Benim araç EL modeli ve lpgli. Çeyrek depoya indi benzin ve ne zaman benzin takviyesi yapayım diye düşünüyorum.

lpgde kullanmaya devam ederseniz o benzin seni 2 ay götürür

Ben de bu cevabı bekliyordum. O zaman pek acele etmeyeyim

• hocam siz bizden kesin yanıt değil, içinizi ferahlatacak bir yorum bekliyormuşsunuz
  • Bu senenin sonunu görürsün
  • Çeyrek depo 12 litre desen nerden baksan 120-130 km yol yaptırır.
  • Deponun kaç litre olduğuna göre,gidilecek yolun şehir içi mi şehir dışı mı olduğuna göre,aracın kullanılma stiline göre değerler değişir. 1.2 ford fiesta aracım 45 litre benzin alıyor,çeyrek depo benzin ile şehirler arası yaklaşık 200 km şehir içi ise 140-150 km arası yol alıyor.
  • 1 depoya ~600 km civarı yaparım ben.
    1.4 16V. 55lt. 8.3lt/100km.
  • 6.5 yıldır aracımın ışığı 3 kere yandı.Yanmaması için özen gösteriyorum. Malum tüm pislikler birikiyor.Soruya gelince ışık yandıktan sonra 8lt daha kalıyor buda şehir içi 85-90km'ye tekabul ediyor.
  • Şehiriçi 140-150km, şehirdışı 200+ gider diye düşünüyorum. Tabii tasarruflu sürüşle.
  • Palio'larda depo küçük olduğu için(diğer araçlara kıyasla)tahmini 50-60 civarı götürür diye düşünüyorum.
  • Son çeyrek her zaman daha çabuk biter
  • en kötü 170 gider. ışık yanınca 80 km sürmüşlüğüm vardır. depo 48 litredir. fullemeye çalışırsan en fazla 41 litre alır. 500-550 km yol geçersin 1 depo ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

Arkadaşlar 1.2 16V motor için çeyrek depo benzin kaç km götürür ortalama en az ve en çok?

basmana bağlı olarak yaklasık 70-150 km arası götürür
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.