Bildirim
ceza dan kıraç olayına nokta..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
E istesen sövseydi bi daha. Bi de o iş orada kaldı demiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 28 Haziran 2005, 21:03:45 > -
bende ordaydım söylemedi ama keşke söyleseydi kıraça -
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
E istesen sövseydi bi daha. Bi de o iş orada kaldı demiş
niye diymezmi adama bak .yanlış yerde söylediğini anlamış işte ama yaptığı diss az bile kıraça o röportajı okudum kıraç sadece cezaya değil athenaya dumana sertap erener ve bi çok dj e bi ton laf etmiş durduk yerde ceza yeri geldiği zaman bitane daha yapsın aynısından bu herife ağzına sağlık adamın.
-
yeter yaf başka konu kalmadı konuşacak -
Bu konuyu çok tartıştım aynı şeyi soyledim Kıraç uyuşturucu kullanmıdnan sözetmiş bütün rapçiler bazında yani genelleme yapmış peki Kıraç'ın yerinde sen olsan sana küfür etselerohh be iyi yapmış sövdügüne hakettim dermisin demessin çünkü olaylara taraflı bakmışşsı Kıraçın bunları söyleyip söylemedigini kamerelar önünde söylmesi gerekir bence.Ayrıca yazarken seviyeli ol lütfen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X