Evet arkadaşlar sizce knight online mahkumlar tarafından oynanmalımı, bunun onlara vede dolaylı yönten bize bir faydası olurmu ? Yorum serberst, serverlar gelene kadar zaman geçirme adına bu konuyu açtım.
Bağlantıyı Çözemedim?
olmaz, sonra dc, koxp, lag derken mahkumlar sıyırıp daatmasın ortalıı
Harbi olurmu ki öle şey. Mahkumlarla ko olurmu.Durduk yere Townda kuleye yatarlar arkadaşında dediği gibi kafayı sıyırıpta ortalığı duman etmesin ((mahkumko)) oldu heralde :D
aslında hapishanelere bilgisayar salonu yapılsa 24 saat açık olsa isteyen girebilse valla hapishaneye yatarım
quote:
Orjinalden alıntı: orhun1453
aslında hapishanelere bilgisayar salonu yapılsa 24 saat açık olsa isteyen girebilse valla hapishaneye yatarım
sıyırmış
evden oyna yaw
ya olm valla belli olmaz mahkumlara biri birini görmeye çalışır başka serverda da olursa allah muhafaza birbirlerini... ayrıca arena ya gitti dielim vay sen misin beni kesen deyip onu harbiden keserse.. bunlar harbi sapık kardeş bunlara oyun da oynatmamak lazım ..
quote:
Orjinalden alıntı: thethriller ayrıca arena ya gitti dielim vay sen misin beni kesen deyip onu harbiden keserse.. bunlar harbi sapık kardeş bunlara oyun da oynatmamak lazım ..
zuahha olabilir ..
quote:
Orjinalden alıntı: sorry4myspike
quote:
Orjinalden alıntı: orhun1453
allah kimseyi hapishanelere düşürmesin..çok pis aç kalırsın, iti koğugu hırsızı ne ararsan war orda... walla oraya bilgisayar bile koymazlar koysalar int olmaz int olsa adamın işi gücü yok ko mu oynıycak
mahkumlar clanı g1 kolluk adreamın hakimleri
Bencede birbirini keserler.
quote:
Orjinalden alıntı: volkansen84
olmaz, sonra dc, koxp, lag derken mahkumlar sıyırıp daatmasın ortalıı
+1905 valla (:
cz de biri birini keser sonrada beni kestin diğe adamı bıçaklar orda mahkum
trollere dalıp yatttılarmı priesti bulur döverler
he la koysunlarda cıktıktan sora ortalıga meteor /spıke/howlıng falan atmaya çalışırlar çok iyi olur....
olur mu ole sey ko sayesinde dısardan haber alabilirler bu yasak (sanırım) ole olmasaydı cep telefonuyla girerlerdi hapse
adamlar zaten vs den girmişler hapse :D
dileim ki bi mahkumun itemini aldın sonra napıcan :D fizanda olsan bulur seni herif katil