selam arkadaşar bu cezalar konusunda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum 2033 yılı gercekmidir bu cezaların affı yokmudur nedir :)))))
quote:
Orjinalden alıntı: cesurprens
selam arkadaşar bu cezalar konusunda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum 2033 yılı gercekmidir bu cezaların affı yokmudur nedir :)))))
aldığın ceza turune bagli eger multi yapip 2033 e kadar aldıysan cezayı affı yok ama baska nedenlerden dolayı olursa moda o nedeni açıklarsın modda uygun gorurse acar senin evreni ama 2003 yılı gercek deil zaten hiç bakılmayan bir hesap yaklaşık 1 ay sonra siliniyor
ceza nedeni para para para yazıyo bunun anlamı nedir ayrıca moderatöre mesaj attım cevap gelmedi
quote:
Orjinalden alıntı: cesurprens
O yıl ve ceza gerçek ama 2033 de ogame hala olurmu bilmem Bu arada multi olayına girdin heraldeyoksa bu kadar ceza gelmezdi.
Bence senin hayal gücün biraz fazla gelişmiş... en azından doruysa bile böle saçma bi soru için konu açmamalıydın...tamam gitmiş hesabın işte...yenisini açarsın artık başka şansın yok..
haksızmıyım abi para para para diye ceza mı olur?sıyırmışsın şimdi...
quote:
Orjinalden alıntı: Magician17
mod rüşvet istiyodur belkipara para para ne ya hakkaten
quote:
o multidir ama mod ole yazmıştır banada ana gezegene sebeke halinde multi yazmışlardı dierlerine sakat sakat şeyler mesela astalavista-ban zamanı vb..
quote:
Orjinalden alıntı: rapper_07
quote:
o multidir ama mod ole yazmıştır banada ana gezegene sebeke halinde multi yazmışlardı dierlerine sakat sakat şeyler mesela astalavista-ban zamanı vb..
modlarda geyik desene
multi oynamak noluyo
quote:
Orjinalden alıntı: volkan_kara
multi oynamak noluyo
aynı evrende aynı kişinin 2-3-4-5vs farklı gezegende aynı anda oynaması ve böylece diğer oyunculara göre haksız menfaat elde etmesi.çünkü oyunun ilerleyen zamanlarında gezegenlerde biriken madenleri tek bir gezegenini geliştirmek için kullanıyolar ve yakalanıyolar.sonuç:müebbet ceza
yok bea teşir diree(ğ)ni geziyom bakıyom adamın 3multisi var..
multi 3/1 kapatıldı
multi 3/2 kapatıldı
multi 3/.. burdan devam yazıyor.. yani adam yapıyor yapıyor multiyi ve 2tanesi kapatılıyor dierini eline veriyolar tekrar...ne müebbeti mafya bulaşmış işin içine
quote:
multi 3/1 kapatıldı
multi 3/2 kapatıldı
multi 3/.. burdan devam yazıyor.. yani adam yapıyor yapıyor multiyi ve 2tanesi kapatılıyor dierini eline veriyolar tekrar...ne müebbeti mafya bulaşmış işin içine
o verdikleri evren en düşük puanlı olanı düşün adam 3 gezegenden multi yapıo ana gezegen 100k puanda oburleri 10-15k işte hangisi en düşükse onu geri veriolar..
Bende teşhir direğini geziodum multi 1/12 multi 2/12 . . . . multi 12/12 gordum artık yuh dedim yani.. bende kendimi multi yapıom sanıodum meğer ben bir hiç mişim
quote:
Orjinalden alıntı: rapper_07
quote:
multi 3/1 kapatıldı
multi 3/2 kapatıldı
o verdikleri evren en düşük puanlı olanı düşün adam 3 gezegenden multi yapıo ana gezegen 100k puanda oburleri 10-15k işte hangisi en düşükse onu geri veriolar..
Bende teşhir direğini geziodum multi 1/12 multi 2/12 . . . . multi 12/12 gordum artık yuh dedim yani.. bende kendimi multi yapıom sanıodum meğer ben bir hiç mişim
vay multici vay,aramızda multiciler de varmış demek
Arkadaşlar. Multi yapan ceza alıyor diyorsunuz ama etraf multiden geçilmiyor. Yoksa multinin anlamını ben mi bilmiyorum. Değişik gezegen adları var, oyuncu isimleri aynı. Bu multi midir? Hatta adamın biri gezegenlerini alt alta getirip slogan falan yapmış adlarından. 11. evren eğer bu ceza aldırıyorsa mod'ların mı gözünden kaçıyor nedir anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: hoooker
Arkadaşlar. Multi yapan ceza alıyor diyorsunuz ama etraf multiden geçilmiyor. Yoksa multinin anlamını ben mi bilmiyorum. Değişik gezegen adları var, oyuncu isimleri aynı. Bu multi midir? Hatta adamın biri gezegenlerini alt alta getirip slogan falan yapmış adlarından. 11. evren eğer bu ceza aldırıyorsa mod'ların mı gözünden kaçıyor nedir anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: hoooker
arkadaşım o aynı isimde olanlar aynı oyuncu olmasın?... -Sen yenisin galiba...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme