İyi günler ben cf kullanıyorum ekranın takılı olduğu kartım bu gün pc yi açınca görüntü vermediğini gördüm diğer karta taktım görüntü alıyorum 2 kartta tam olarak çalışıyor ama diğer karttan diğer çıkışlar dahil görüntü alamıyorum servise göndereceğim bir çözüm yok ise. (Not:Bir etkisi olmuş mudur bilmiyorum ama geçtiğimiz gün amd nin son çıkan driver yüklemiştim öyle kapatım pc yi)
eski driverı yükleyin ve ekran kartlarını çıkarıp yeniden takın derim ben.
direk pc yi kapatıp eskisini yükledim yerlerini de değiştirdim maalesef ginede teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Dogup32
direk pc yi kapatıp eskisini yükledim yerlerini de değiştirdim maalesef ginede teşekkür ederim.
birincil kartın çıkışlarından kullanmadığınız olanlardan birini monitöre bağlayıp deneme şansınız var mıdır?
şimdi değişik versiyonlarla denedim vardığım sonuç anakart ile ekran kartları sağlam ama 2 kart takılı iken x8 olan 2. girişten görüntü gelmiyor.
Sürücü yükledikten sonra ekran ayarları sıfırlanıyor yeniden yapmak gerekiyor.
Windows aygıt yöneticisi>Monitörler ve Windows "Ekran çözürlüğü" ayarlarından 2. mnonitörün listede var olduğuna emin olun. 2. ekran liste ise alt tarafta birden çok ekran ayarını kontrol edin.Klavye'den Windows tuşu+P bastığınızda çıkan küçük menüde benzer işi görüyör.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 19 Şubat 2017; 18:58:34 >