Şimdi Ara

Cgnat ve oynanamıyan oyunlar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birden bire bazı oyunların serverlarına bağlanamama sorunu yaşamaya başladım... İnternette hiçbir sorun olmamasına rağmen oyunlar bağlanmıyordu... Sonra modem ayarlarını kurcalarken bir de baktım 100 lü ip bloğuna alınmışım... Tekrar reel ip almak için müşteri hizmetlerini aradım ama internetinizde sorun yok deyip geçiştirdiler... Sabit ip satın almak zorunda kaldım ve oyunlar tekrar normale döndü... Bu cgnat uygulaması ayıplı hizmet olmuyor mu? Bir takım servisleri ve oyunları kullanamıyorsam ayıplı hizmet veriyorsun demektir....

• Hocam ben çok uzun süredir Cgnat tayım. Bu Cgnat ilk çıktığında çok mesafeliydim, akabinde kullandıkça ne ping ne hız ne başka bir sorun yaşamadım. İlk başlarda problemler yaşamıştım hatta forumda da paylaşmıştım. Geldiğimiz noktada her oyunu da oynuyorum ama sorun yaşamıyorum. 10 ile başlıyor benim ip. Ttnet kullanmaktayım. Cgnat iyidir hoştur demiyorum yanlış olmasın, deneyimimi aktarıyorum sadece. Zamanında kulup bile kurduk hatta.  

https://forum.donanimhaber.com/cgnat-ta-olanlar-kulubu--145920808-2

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 10.**** ile başlayan ip bloğunu TTNet kendisine, 100.**** ile başlayan ip bloğunu hizmet verdiğini diğer firmalara ayırmış sanırım. 10'lu blok ile 100'lu blok arasında 15-20 ms fark oluyor.

• KutlugKagan kullanıcısına yanıt

hiçbir alakası yok alternatif firmalar kendisi ayarlar onu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepad ile oynanan oyunlar
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.