Şimdi Ara

Challenger 700 LP bir oyuncu olarak Youtube Kanalıma Davet Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben oyunda ki ismiyle, Türk Kahvesi, Challenger 700LP bir oyuncu olarak, bir youtube kanalı açtım. Ormancı rolünde oynuyorum.

Kanalımı takip ederseniz bir çok faydalı içerik bulacağınıza eminim!

Sevgilerimle! :)

• Karsi ormanciyi cildirttik videolar var mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Garene 1500 gank attim fittirdi afk kaldi! (Kassadininde farmlarini caldim o da biraz cildirdi kudurtmali video!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-280666920 -- 24 Ekim 2019; 19:9:2 >
  • Çarp almadan jungle oynayarak dereceli maclarin mnakoyma challange!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-280666920 -- 24 Ekim 2019; 19:10:4 >
  • Bunları yapmıyorsan kanalının abone sayısı ivmesi biraz yavaş olacaktır. kanalına baktım güzel diksiyonununla güzel editli içerikler vardı eline sağlık umarım hakettiğin yere gelirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-280666920 -- 24 Ekim 2019; 19:7:18 >
  • Şu ünlü gosuyu rahatsız eden turkish coffee sen misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KANALIN SENIN OLSUN ! BENIM ALLAHIM VAR !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç gün önce youtube keşfette denk gelmiştim. Diksiyonun ve ses tonun çok hoşuma gitti. Tek amacım sizlere bilgi vermek vs. Demen de ciddisin galiba çünkü videolarında reklam yok hiç Başarılarının devamını dilerim severek takip ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralara gelene kadar günde kaç saat oynadın ? Nelerden fedakarlık gösterdin. Ve bu gelişimindeki sırrın neydi.
  • bildiğim kadarıyla worth, değer demek. yani hani rakipten shutdown alıp öldüğünde worth falan dersin. kayn videonu izledim spell bile harcamadan fizzle 2 vs 1 brand kesip worth demen, ya da "kaynla ne kadar erken dönüşürsen o kadar worth oluyor" demen garip geldi hocam:) ayrıca takibe aldım. main jungle olarak senden öğreneceğim şeyler var gibi.. teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-280666920

Garene 1500 gank attim fittirdi afk kaldi! (Kassadininde farmlarini caldim o da biraz cildirdi kudurtmali video!!)
    var mı senin videoların böyle memet hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.