Şimdi Ara

Champ Önerisi İp Birikti..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10.000 küsür ip birikti ne alacağıma karar veremedim bot hariç her yerden önerebilirsiniz.Mordekaiser aldım geçenlerde oynaması çok zevkliydi.Maokai freelere girmesini bekliyorum güzele benziyor.Apc top veya jungle önerebilirsiniz.Birde Vi nasıldır?

• Aatrox ağlatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vi güzeldir voli al mid hariç her lane gider :D

• Beğendiğim ve Almak istediğim herolar maokai,zac,vi,kassadin,le blanc,swain,yorick,elise,zigs,zed,brand,malhazar,cassiopia,kennen,wukong..!Bunların arasından ilk önce şunları kesin al hem early olsun latede olsun iyi oynanırsa oyundan düşmez hemde oynaması zevklidir diyeceğiniz 2-3 hero önerir misiniz.
  • apc top vladimir rumble elise bunlar iyidir
  • Lb zed jukelar yaparak müthiş zevk alabilirsin şahsen lb ile adamlari mal etmek zed ile de çok zevk veriyor bunun yaninda lb early mid late itemlarini alirsan tek atiyor ziggs de çok zevklidir poke yetenegi en yuksek champlerden biri cassio'nun ultisi ile rakip takimin tamamini taşa çevirmek ayri zevk elise'in tek komboda eritmesi ve görünüşü diyorum kassadin 6 saniyede(cdr ile düşürülebiliyor) bir siçra gibi ultisi olmasi zaten müthiş ama biraz sikiyor ama bunlarin zevki ayri kennen ve swain zac vi mao hakkinda yorum yapmayayim çok bilgim yok ama geri kalanlar beni fazla sarmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apakk -- 22 Ocak 2014; 17:20:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

Lb zed jukelar yaparak müthiş zevk alabilirsin şahsen lb ile adamlari mal etmek zed ile de çok zevk veriyor bunun yaninda lb early mid late itemlarini alirsan tek atiyor ziggs de çok zevklidir poke yetenegi en yuksek champlerden biri cassio'nun ultisi ile rakip takimin tamamini taşa çevirmek ayri zevk elise'in tek komboda eritmesi ve görünüşü diyorum kassadin 6 saniyede(cdr ile düşürülebiliyor) bir siçra gibi ultisi olmasi zaten müthiş ama biraz sikiyor ama bunlarin zevki ayri kennen ve swain zac vi mao hakkinda yorum yapmayayim çok bilgim yok ama geri kalanlar beni fazla sarmiyor

Çok sağol yorumun için..Ama kararsız kaldım iade hakkımda tükendi pişman olmayacağım birşey bulmam lazım lole yeni champ gelebilirmiş sanırım void champ onu mu beklesem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

Vi güzeldir voli al mid hariç her lane gider :D

trick2g midde oynuyordu :D
  • Shywana al

• undattch kullanıcısına yanıt
    neden aralarında sup yok acaba ne bileyim 1 thresh olsun 1 nami olsun bu saydıklarından zevkli herolar bunlar
  • Bana güven. Oyunu aç. Direk Vi al. Teşekkür edeceksin 5-6 oyundan sonra. Çok güçlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undattch

quote:

Lb zed jukelar yaparak müthiş zevk alabilirsin şahsen lb ile adamlari mal etmek zed ile de çok zevk veriyor bunun yaninda lb early mid late itemlarini alirsan tek atiyor ziggs de çok zevklidir poke yetenegi en yuksek champlerden biri cassio'nun ultisi ile rakip takimin tamamini taşa çevirmek ayri zevk elise'in tek komboda eritmesi ve görünüşü diyorum kassadin 6 saniyede(cdr ile düşürülebiliyor) bir siçra gibi ultisi olmasi zaten müthiş ama biraz sikiyor ama bunlarin zevki ayri kennen ve swain zac vi mao hakkinda yorum yapmayayim çok bilgim yok ama geri kalanlar beni fazla sarmiyor

Çok sağol yorumun için..Ama kararsız kaldım iade hakkımda tükendi pişman olmayacağım birşey bulmam lazım lole yeni champ gelebilirmiş sanırım void champ onu mu beklesem

Bende dün zac aldım,gerçekten çok eğlenceli.Top veya Jungler oynuyorum,öneririm.Eğer sende 10.000 ip varsa
    kendine seçtiğin bir hero al ve ona uyun runelar diz derim

• quote:

quote:

O gelene kadar 20 bin ip daha biriktirirsin

• quote:

Beğendiğim ve Almak istediğim herolar maokai,zac,vi,kassadin,le blanc,swain,yorick,elise,zigs,zed,brand,malhazar,cassiopia,kennen,wukong..!Bunların arasından ilk önce şunları kesin al hem early olsun latede olsun iyi oynanırsa oyundan düşmez hemde oynaması zevklidir diyeceğiniz 2-3 hero önerir misiniz.

Kassadin alma, ben çok sıkıldım. LeBlanc oyun uzadıkça düşer. İşi de baya zorlaşır. Zevklidir ama. Swain çok iyi cidden, öneririm. Sadece ultisi ile earlyde mana sıkıntısı çekiyor. Elise çok yönlü ve müthiş kuvvetli bi champ almalısın. Brand o kadar zevkli değil multikill arıyorsan alabilirsin. Malzahar ve Cassiopeia oldukça iyi champler fakat mobil değiller. Malzahar 0 canla kaçması hayli zor. Cassiopeia ultisi olmayınca aşırı savunmasız. İkisi de bir oyunda sıkar 2. kez almazsın, 5'te bir picklersin max.

• 10'da 10 yaptığım Maokai, 5 kişiye stun atan Sejuani, ADC'ye tecavüz eden Vi, 1300 range ile minyon arkası vuran Xerath.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BHW

quote:

Botta da oynadı sanırım thresh vardı yanında 6-0 botordi draveni ezmişti dia liginde ama tr'de voli hiç picklenmiyor nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

10'da 10 yaptığım Maokai, 5 kişiye stun atan Sejuani, ADC'ye tecavüz eden Vi, 1300 range ile minyon arkası vuran Xerath.

Maokai için hangi buildi kullandınız?Sanırım apc ve jungle champ ve rünlerini dizeceğim ilk başta..Apc oynuyorum ama jungle ı 4 oyunda bir alıyorum fena değilim ama bazı junglerlar olması gerektiği anda bir anda orda oluyor.Hangi apc ve junglerları ilk almamı önerirsiniz?
  • quote:

quote:

quote:

Botta da oynadı sanırım thresh vardı yanında 6-0 botordi draveni ezmişti dia liginde ama tr'de voli hiç picklenmiyor nerdeyse

doğru pickleyenlerde oynayamıyor çoğunlukla minyona tıklıyorlar q atıp yakalıyacam derken
  • quote:

quote:

quote:

quote:

doğru pickleyenlerde oynayamıyor çoğunlukla minyona tıklıyorlar q atıp yakalıyacam derken

Valla ben çok iddialıyım buildim vs oynayış tarzım çok iyi olduğunu düşünüyorum ve voli iyi bi jungler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ben çok iddialıyım buildim vs oynayış tarzım çok iyi olduğunu düşünüyorum ve voli iyi bi jungler

gayet iyi sadece gank nasıl atacağını bilmen lazım :D eğer karşıda bi lissandra fakan varsa midde Q atar slowlar falan o zorlarştırır biraz volinin ganklarını bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.