Şimdi Ara

ChampBusters Stream (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hardcoreun oynadığı maçı izliycem mısır alarak. Kendisinden bir ashe bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

quote:

O PhTx3 de ben değilimdir belki? :)

Edit: Her 2 durum içinde; cookie n00b.

Bizde bunu yedik ?

Sen olsanda olmasanda bu senin zeki olmadıgını degistirmeyecek :(

Sanırım noob olmayı senin duruma tercih edebilirim :)

fark etmez, zeki olmak eline bişey geçirmedikten sonra kendini avutmaktan başka bişeye yaramaz.
    Süper zeki falan değilim, İyi bir üniversitede Makina okuyorum, Noob da değilim, sevgilim de var.. Daha ne olsun?

Edit: Zeki olmadığım için düşünmem uzun sürdü de, Sadece kendini zekiyim diye avutmayı benim durumuma tercih etmen pek zekice değil bence. (DİKKATLİ BAK KIZIN ÇAMAŞIRI GÖRÜNÜYO diyen bir insansın sonuçta arkadaşının resimlerine)

Selim sadece benmi yanlıs goruyorum diye sordugum bir soruydu sence düsündügüm seymi ? demiştim hatta ama olayları carpıtmakta üstüne yok .

O degilde insanın okudugu bolumun ismini bile yazamaması ayrı bir garip :) Makine olmasın o sakın

Fail yaptığın için alıntılayım. Büyüdüğünde yüzüne çarpıcam. (Google'a MMO Yazarak ya da Herangi bir üniversitenin sitesine bakarak kontrol edebilirsin.)

Edit: Zeki olmasaydın belki bişeyin "O YANLIŞ DOGRUSU BU" demeden önce kontrol ederdin. Ama zekiyim ben süperim diye kendine güvenen bir insan olmaktan olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 5 Ağustos 2011; 4:39:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Hardcoreun oynadığı maçı izliycem mısır alarak. Kendisinden bir ashe bekliyorum.

İlk streamımda Ashe alacam. Özellikle Ranked game olmasını istiycem. Millete Ashe nasıl oynanır göstermek istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O PhTx3 de ben değilimdir belki? :)

Edit: Her 2 durum içinde; cookie n00b.

Bizde bunu yedik ?

Sen olsanda olmasanda bu senin zeki olmadıgını degistirmeyecek :(

Sanırım noob olmayı senin duruma tercih edebilirim :)

fark etmez, zeki olmak eline bişey geçirmedikten sonra kendini avutmaktan başka bişeye yaramaz.
    Süper zeki falan değilim, İyi bir üniversitede Makina okuyorum, Noob da değilim, sevgilim de var.. Daha ne olsun?

Edit: Zeki olmadığım için düşünmem uzun sürdü de, Sadece kendini zekiyim diye avutmayı benim durumuma tercih etmen pek zekice değil bence. (DİKKATLİ BAK KIZIN ÇAMAŞIRI GÖRÜNÜYO diyen bir insansın sonuçta arkadaşının resimlerine)

Selim sadece benmi yanlıs goruyorum diye sordugum bir soruydu sence düsündügüm seymi ? demiştim hatta ama olayları carpıtmakta üstüne yok .

O degilde insanın okudugu bolumun ismini bile yazamaması ayrı bir garip :) Makine olmasın o sakın

Fail yaptığın için alıntılayım. Büyüdüğünde yüzüne çarpıcam. (Google'a MMO Yazarak ya da Herangi bir üniversitenin sitesine bakarak kontrol edebilirsin.)

Sende TDK'ya makine yazıp aratabilirsin :) Bu fail oldugum anlamına gelmiyor .

Kısacası diger kurumlar degil bu işin ehli TDK beni ilgilendiriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CookieMonster -- 5 Ağustos 2011; 4:40:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Hardcoreun oynadığı maçı izliycem mısır alarak. Kendisinden bir ashe bekliyorum.

İlk streamımda Ashe alacam. Özellikle Ranked game olmasını istiycem. Millete Ashe nasıl oynanır göstermek istiyorum.

Ashe i bile özledim şaka maka. Rusun teki elosunu yükseltmem için battleforgeda bfp veriyo üstüne loldeki smurfünü verdi. Smurfde ne smurf. Nerdeyse bütün championlar var çok hoş. Şifreyi değiştiriyim yarın gelirim. HAXHAXHAHXAHAXHAXHAXHAX
  • Fail Makine yazman mı diyorum? Bölümün adı "Makina Mühendisliği" Makine değil. Makine başka bi yerde kullanırsan tabiki olur. Fail yaptın derken Makine yazmanı değil, "OKUDUĞUN BÖLÜMÜN ADINI BİLMİYORSUN HEHEHE" kısmını kastetmiştim.

Ve fail yapmadım diye kendini avut dahi arkadaşım. 1-2 yıl sonra bölüm seçicek yaşa gelince belki öğrenirsin bölümlerin isimlerini.
  • Beyler Stream kapanmış galiba dün maçın ortasında. Önce onun için özür dileyim. Sonra ise Soner'in o FAIL oyunu için. Oyundaydım ciddi ciddi durumum şu smile'dan farksızdı . Herneyse Renekton bendim o oyunda ki.
  • Arkadaşlar dün ben gittikten sonra bayağı bir fail çekmişler sanırım arkadaşlar. Stream ayarlarıyla oynaya oynaya hafif görünebilecek ve beni 80-130 ms arası bırakan bir setup ayarladım. Arkadaşlar kalite olarak TTNET izin vermiyor resmen. Yani internet bağlantısı ile ilgili sorun yaşıyorum o yüzden kalite en fazla bu kadar. Eğer performansı veya görüntüyü arttırabilecek önerileriniz var ise beklerim. Streamde 1 dakika delay vardır. Oyunlar daha kaliteli olacaktır buna söz veriyorum en azından beni izleyeceksiniz. Stream sırasında sol alttaki chatten bağlanarak sorularınızı, yorumlarınızı bekliyorum. Umarım sizi hem eğlendirebilir, hem de bir şeyler öğreterek düzgün bir yayın yapabilirim. Stream ime aşağıdaki ya da ilk posta ekleyeceğim linkten bağlanabilirsiniz. Oyun içi nickim Draglino'dur. Teşekkürler.

ChampBusters Draglino Stream

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.