Şimdi Ara

ChampBusters Stream (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 tane gold itemiyle paradan yakınan sona :(
    Bir Auspexa değiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 5 Ağustos 2011; 0:43:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

1 tane gold itemiyle paradan yakınan sona :(
    Bir Auspexa değiller

• No küfür!(ünlü oldum)

Edit:Görüntü kalitesi artırılırsa daha güzel olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batkay -- 5 Ağustos 2011; 1:07:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

1 tane gold itemiyle paradan yakınan sona :(
    Bir Auspexa değiller

Auspexa candır, can :D

Yayın güzel yalnız HQ yaparsanız daha iyi olur.
  • Abi kahkaha attım demin Nasus olan elemana diğeri sheen kas dedi o da yok lan saçmalama sheen kasılırmı ilk item yok dedi böyle gayet ciddi , ondan sonra mobafire tarzı siteden builde baktı yada sheen yapim ya iyi sheen dedi
  • Abi nasus seçme birdaha gözünü seveyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Abi kahkaha attım demin Nasus olan elemana diğeri sheen kas dedi o da yok lan saçmalama sheen kasılırmı ilk item yok dedi böyle gayet ciddi , ondan sonra mobafire tarzı siteden builde baktı yada sheen yapim ya iyi sheen dedi

Onu bende gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Abi kahkaha attım demin Nasus olan elemana diğeri sheen kas dedi o da yok lan saçmalama sheen kasılırmı ilk item yok dedi böyle gayet ciddi , ondan sonra mobafire tarzı siteden builde baktı yada sheen yapim ya iyi sheen dedi

h4x
  • Aslında eğlenceliydi ''Hayatın içinden'' türü bi program tadındaydı,tek isteğim görüntü kalitesi.
  • O degilde Selim'in leAGU adlı arkadası Oguzhan sen misin ? Cookie Monster sensin dimi diye yargılamalarıda güzelmiş hehe

<PhTx3> ss ne abi alıp g.tümüze mi sokcaz
    <leAGU> yok
    <PhTx3> cookiesin ve tanınmak istemiyosun
    <Batkay> utandı kapattı bence
    <PhTx3> ben cookie yim
    <PhTx3> diye
    <PhTx3> çıkmazsın
    <PhTx3> heralde
    <PhTx3> n00b
    <leAGU> ben cookie yim
    <leAGU> -_-
    <PhTx3> evet
    <leAGU> çıktım ve değilim
    <leAGU> lol
    <leAGU> :D
    <PhTx3> tamam bu espri anlayısı da
    <PhTx3> ona ait
    <PhTx3> noob
    <leAGU> oha amk
    <PhTx3> gayet cookiemonstersın
    <PhTx3> n00b

Selim güldüm gecenin 2 sinde tesekkürler Kim bu arada bu elaman ? :D

Diger kısımlarıda isteyenlere yollıyabilirim eray sagolsun

Selim birde arkadasa yazmıs sen kendini bizden zeki sanıyorsun dimi ? O nu bilmem de bu konusmada ki tavrın seni pek zeki yapmaz. Tahmin yeteneginin herkeste yüksek olmasını beklemiyorum zaten -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CookieMonster -- 5 Ağustos 2011; 1:58:18 >

• O PhTx3 de ben değilimdir belki? :)

Edit: Her 2 durum içinde; cookie n00b.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 5 Ağustos 2011; 2:11:20 >
  • Beyler o çektiğim mükemmel Nasus faili hakkında düşüncelerinizi alalım. Demekki neymiş 5 aydır yüzüne bakmadığın karakteri rankedda denemiyomuşsun. Hatta hiç almıyomuşsun bile.
  • Valla ''Vay Be'' diyeceğim pozisyonlar istiyorum.Mesela 5 dakika önce Auspexa Baron falan çaldı
  • :D Halledicez artık bi' şekilde. Bu arada stream kopmuş benden habersiz. Kalanını merak edenler için ben gene faildim orada bi' sorun yok. saşldkasşlfd Ama nexusu 300 canla kaçırdık ya ona üzülürüm ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

O PhTx3 de ben değilimdir belki? :)

Bizde bunu yedik ?

Sen olsanda olmasanda bu senin zeki olmadıgını degistirmeyecek :(

Sanırım noob olmayı senin duruma tercih edebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

quote:

Bizde bunu yedik ?

fark etmez, zeki olmak eline bişey geçirmedikten sonra kendini avutmaktan başka bişeye yaramaz.
    Süper zeki falan değilim, İyi bir üniversitede Makina okuyorum, Noob da değilim, sevgilim de var.. Daha ne olsun?

Edit: Zeki olmadığım için düşünmem uzun sürdü de, Sadece kendini zekiyim diye avutmayı benim durumuma tercih etmen pek zekice değil bence. (DİKKATLİ BAK KIZIN ÇAMAŞIRI GÖRÜNÜYO diyen bir insansın sonuçta arkadaşının resimlerine)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 5 Ağustos 2011; 3:49:47 >

• Hayırlı olsun. Uzun zamandır bir örgütte bulunmamıştım eleman açığı varsa geliyim bende. Stream şov yapayım benim pc takoz olduğunda stream kullanamıyorum.
  • Türk streamerların çoğalması güzel birşey genel olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

Türk streamerların çoğalması güzel birşey genel olarak.

High Elo streamlerden sonr aiyi hissediyo insan kendini türk streamlerinde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

quote:

Bizde bunu yedik ?

fark etmez, zeki olmak eline bişey geçirmedikten sonra kendini avutmaktan başka bişeye yaramaz.
    Süper zeki falan değilim, İyi bir üniversitede Makina okuyorum, Noob da değilim, sevgilim de var.. Daha ne olsun?

Edit: Zeki olmadığım için düşünmem uzun sürdü de, Sadece kendini zekiyim diye avutmayı benim durumuma tercih etmen pek zekice değil bence. (DİKKATLİ BAK KIZIN ÇAMAŞIRI GÖRÜNÜYO diyen bir insansın sonuçta arkadaşının resimlerine)

Selim sadece benmi yanlıs goruyorum diye sordugum bir soruydu sence düsündügüm seymi ? demiştim hatta ama olayları carpıtmakta üstüne yok .

O degilde insanın okudugu bolumun ismini bile yazamaması ayrı bir garip :) Makine olmasın o sakın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.