Bildirim
Champion-Skin Geri Verme Anlatım (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: lol_can_lol
Greetings Summoner,
According to our records, this content was purchased more than 30 days before you submitted this request, so I will be unable to complete your request. You can see when you purchased these items in the “Purchases” tab in the League of Legends store. I am sorry for this inconvenience.
If you provide me with items that were purchased within 30 days I would be more than happy to process this refund for you. Please make sure each item is listed in the following format:
- Type:
- Description:
- Currency Type (IP/RP):
- Amount:
- Date Purchased:
If you have any questions or concerns, please let me know and I will be sure to address them.
What is broken can be reforged,
Talise
bana böyle bir mesaj attılar çeriren varssa sevinirim
Type:cahmpmı vercen yoksa skinmi yazcan champ/skin
- Description:champın adı
- Currency Type (IP/RP):ip mi geri alcan rp mi
- Amount:ne kadara aldın
- Date Purchased:aldığın tarih
-
Hello again Summoner,
I am truly sorry, but I am prohibited from providing a refund on items that were purchased more than 30 days before requesting a refund. I am always more than happy to help, but I have to abide by the company policy. Please let me know how you would like to move forward and I will gladly oblige. I do apologize for any inconvenience.
Sincerely,
Francis
Riot Support Team
soyle bir cevap verdiler en son adimda yedirmenin baska bir yolu var mi? -
ben ticker attım şampiyonların ismini tarihini falan yazın dedi yazdım attım dün ama hala devap gelmedi 2. verme girşimim olduğu için midir acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: cursive
Hello again Summoner,
I am truly sorry, but I am prohibited from providing a refund on items that were purchased more than 30 days before requesting a refund. I am always more than happy to help, but I have to abide by the company policy. Please let me know how you would like to move forward and I will gladly oblige. I do apologize for any inconvenience.
Sincerely,
Francis
Riot Support Team
soyle bir cevap verdiler en son adimda yedirmenin baska bir yolu var mi?
sen o skin veya şampiyonu alalı 30 günü geçmiş o yüzden iade alamayız diyolar -
ingilizce biliyorum onu anladim zaten yapilabilecek her hangi bir sey var mi onu soruyorum -
dostum emaillerin aynı olmasına gerek yok. bizzat ben farklı bir email adres kullanıyorum support lol için. istersen onu bi değiştir. -
aldığımız günü nerden öğreniyoruz ? ben ne zaman aldıkğımı hatırlamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
aldığımız günü nerden öğreniyoruz ? ben ne zaman aldıkğımı hatırlamıyorum
store--->purchase -
quote:
Orijinalden alıntı: SilentDays
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
aldığımız günü nerden öğreniyoruz ? ben ne zaman aldıkğımı hatırlamıyorum
store--->purchase
teşekkürler -
ya ben yorick verip lee almak istiyorum ama yorick i alalı cok oldu kabul etmezlermi ayrıca nezaman alıgımda yazmıyo sadece 1 ayı gosteriyolar -
1 ay içinde olmadıysa kabul etmiyolarmı ? -
Valla şu anda ikinci iade için uğraşıyorum :D Bakalım sonuç ne olucak . İlk başta karakterlerin isimlerini falan istediler ben de sevindim alıcaklar diye.Sonra hesabınızı inceledik alamıyoruz diyince poff :(
- Type: Champion
- Description: Caityln , Brand , Shyvana
- Currency Type (IP/RP): RP
- Amount:
Caityln : 975 RP
Shyvana : 975 RP
Brand : 975 RP
- Date Purchased:
11-06-2011
11-02-2011
11-02-2011
Dace : Greetings Summoner,
As you know, our policy is that we don't offer refunds, although we sometimes make one-time exceptions to that policy. I have reviewed your account and because you have received a refund previously, I will be unable to process this request or any future refund requests. I hope this will not discourage you from playing League of Legends and I wish you good luck on the Fields of Justice.
Sincerely,
Dace
Riot Support Team
Arda : I just bought the ip returns
But I purchased with these characters rp and I cant playing with these champ brand caityln and shyvana.
and if you dont take it back Im thinking to leave game and dont buy Riot points...
Please refund ip.
Make me last once credit
Already the extradition had been made before, ip
It is now will be the last time the return of rp
Best Regards
Çat pat yazdım bişeyler google çevirisiyle felan :P İnşallah derdimi anlatabilmişimdir
-
baylar aldigim güne felan nereden bakabilirim? -
Şey ben de yaptım da bana resimdekilerden farklı bi cevap geldi bi de şey ingilizcem biraz kötü de ne yapacağımı anlamayadım sizin yaptığınız gibi yaptım bi sorun olmaz di mi ._.
-
Sistemi değiştirmişler arkadaşlar geri vermek istediğiniz itemlerin son 30 gün içinde alınmış olması lazım, 30 günü geçen itemleri geri almıyorlar. Bende bu konuyla ilgili iade talebinde bulundum ama 30 günü geçtiği için almadılar. Yani Purchase kısmına giriceksiniz orada listede son 1 ay içinde aldığınız champ veya skin herneyse tarihi, ne ile aldığıınız IP/RP gibi bilgiler yazıyorsa o itemi geri iade edebilirsiniz. Yoksa almıyorlar malesef. -
Beyler artık sadece 30 gün içerisinde aldıklarımızı mı verebiliyoruz... Kesin Mi Bu bilgi Lutfen cevap atın sıkıldım herolarımdan gerı vermem lazım da... -
quote:
Orijinalden alıntı: 55ayko
Beyler artık sadece 30 gün içerisinde aldıklarımızı mı verebiliyoruz... Kesin Mi Bu bilgi Lutfen cevap atın sıkıldım herolarımdan gerı vermem lazım da...
Kesin. -
iade için 30 gunu gecmemıs olması mı gerekıyo yoksa 30 gun içinde mı iade etmemiz gerekiyo ben onu anlamadım sımdı.. benm elımde ıkı champ var onları vermek ıstıyorm fakat 300 gunu gectı ıkısıde.. -
beyler tum bılgılerımı dolduruyorum ama ısaretlı bolgelerı doldurunuz lutfen dıo kabul etmıo napmam gerekır sızce ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X