Şimdi Ara

Champion Spotlight - Fiora, The Grand Duelist (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne zaman çıkar arkadaşlar bu akşam mı yarın mı uzun zamandır bir heronun cıkmasını beklemıyorumda unuttum ne zaman cıkarttıklarını yeni champları.
  • Hiç orjinal bir champ değil.Bir yi vakası daha.
  • yanimda bi kac tane fiora gormem gerekicek bunu almam icin ne oldugu elli olmayan bi champ cunku bence
  • O değilde ultisi bildiğin cabalda ki forceblader ın skill i :D ( Yanlış hatırlamıyorsam assasinate olması lazımdı )
  • Kaçma mekanizması yok. O itemlarla da teamfightdan ölmeden çıkması imkansız gibi
  • Yi yi 6300 yapıp şöyle champları 450 yapsalar ya...
  • OHA yinin R skilli bunun normal skilli some1 needs to nerf that b***h!
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

Bir tek W skill beğendim onun dışında bi özelliği yok bu champin büyük ihtimalle Ahri alacağım ama belli olmaz yine oyunda görmem lazım

Ivana Sert detected.

kasmış bir vayne in q atıp sana vurduğunu ve sen onu w skill i ile engellediğini düşün ve ne demek istediğimi anla

Mantık olarak problem yok zaten. Bir tek w skill beğendim - Bir tek gömlek beğendim. Şimdi anladın mı senin neyini ivana hanıma benzettiğimi?

• Yok ben bunu alacam.Gayet hoşuma gitti oynaması da çok zevkliye benziyor hazır para varken basacam hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coCloud -- 29 Şubat 2012; 20:37:44 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bir tek W skill beğendim onun dışında bi özelliği yok bu champin büyük ihtimalle Ahri alacağım ama belli olmaz yine oyunda görmem lazım

Ivana Sert detected.

kasmış bir vayne in q atıp sana vurduğunu ve sen onu w skill i ile engellediğini düşün ve ne demek istediğimi anla

Mantık olarak problem yok zaten. Bir tek w skill beğendim - Bir tek gömlek beğendim. Şimdi anladın mı senin neyini ivana hanıma benzettiğimi?

Bizimla değılsın.

Bir tek W skill beğendim yazmışya hani oBir tek W skillini beğendim
    olacakya ondan işte.

Hala w güzel skill diyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.