maxim tsigalko ne adamdı be hakkaten süper bi oyundu ben sıkıldım artık ama abi hala oynuyor bıkmadan usanmadan gel pes5 oynayalım diorum bırakamıo o kadar yani
Arkadaşlar biriniz cm 01 02 nin güncellenmiş data sına ulaşabileceğim bir adres vermişti. Malum sitedeki hatadan dolayı hepsi gitmiş tekrar yazabilirmisiniz.
Arkadaşlar teknolojiye açık olalım ama gerçekten o oyun da süper bende arası ra oynarım ama fifa 06 da süper
quote:
Orjinalden alıntı: toraman53
Arkadaşlar teknolojiye açık olalım ama gerçekten o oyun da süper bende arası ra oynarım ama fifa 06 da süper
fifa 06
Arkadaşlardan biri hafta sonu bir oyun cevirelim filan diyordu. EEEEE sonra ses çıkmadı
en iyi cm oyunu bence hala daha oynuorum ve sıkılmadım diğer cemeler bunun eline su dökemez bu arada en iyi santraforum tsigalko en iyi orta saham m.petkov en iyi defansım Taribo West ve En iyi kaleci Sebastian Frey.................
RONALDİNHO mumi
merhaba arkadalar ben cm o1 o2 nin türkçe versionunu biliyorsanız tardım edermisiniz
arkadaslar bu cm o1 o2 cok iyi bir oyun
arkadaslar sizce cm o1 o2 de en iyi oyuncu kim
arkadaslar bide cm o1o o2 nin türkçe versionunu bilen varsa sitesini yardım edermisiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme