Şimdi Ara

Championship Manager 01/02 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • maxim tsigalko ne adamdı be hakkaten süper bi oyundu ben sıkıldım artık ama abi hala oynuyor bıkmadan usanmadan gel pes5 oynayalım diorum bırakamıo o kadar yani
  • Arkadaşlar biriniz cm 01 02 nin güncellenmiş data sına ulaşabileceğim bir adres vermişti. Malum sitedeki hatadan dolayı hepsi gitmiş tekrar yazabilirmisiniz.
  • Arkadaşlar teknolojiye açık olalım ama gerçekten o oyun da süper bende arası ra oynarım ama fifa 06 da süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: toraman53

Arkadaşlar teknolojiye açık olalım ama gerçekten o oyun da süper bende arası ra oynarım ama fifa 06 da süper

fifa 06
  • Arkadaşlardan biri hafta sonu bir oyun cevirelim filan diyordu. EEEEE sonra ses çıkmadı
  • en iyi cm oyunu bence hala daha oynuorum ve sıkılmadım diğer cemeler bunun eline su dökemez bu arada en iyi santraforum tsigalko en iyi orta saham m.petkov en iyi defansım Taribo West ve En iyi kaleci Sebastian Frey.................

RONALDİNHO mumi
  • merhaba arkadalar ben cm o1 o2 nin türkçe versionunu biliyorsanız tardım edermisiniz
  • arkadaslar bu cm o1 o2 cok iyi bir oyun
  • arkadaslar sizce cm o1 o2 de en iyi oyuncu kim
  • arkadaslar bide cm o1o o2 nin türkçe versionunu bilen varsa sitesini yardım edermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.