Championship Manager 01/02 tutkunları bu oyun ile ilgili güzellikleri paylaşırsanız sevinir.
valla kardeş ben bu oyunun tutkunuyum.hatta 1 hafta önce arkadaşlarla italya ligi açtık 5 kişi oynadık internet kafede .şaka değil 01-02 yi artık bu oyunun herşeyini ezberledim süper bir oyun.yeni cm ve fm serilerinden zevk alamıyorum niyeyse
quote:
Orijinalden alıntı: duncan21
valla kardeş ben bu oyunun tutkunuyum.hatta 1 hafta önce arkadaşlarla italya ligi açtık 5 kişi oynadık internet kafede .şaka değil 01-02 yi artık bu oyunun herşeyini ezberledim süper bir oyun.yeni cm ve fm serilerinden zevk alamıyorum niyeyse
02-03 açsan benim açımdan daha iyi olurdu neden dersen 01-02 yi oynamadım ama 02-03 ü çok oynadım iyi biliyorum 02-03 topici açç yorum yapıyım
quote:
Orijinalden alıntı: ulu_tan_1991
02-03 açsan benim açımdan daha iyi olurdu neden dersen 01-02 yi oynamadım ama 02-03 ü çok oynadım iyi biliyorum 02-03 topici açç yorum yapıyım
Alıntıları Göster
01 02 nin bence en güzel yanı edit bölümüydü .... oyuncuların güçlerini kulüp bütçesini falan değiştirebiliyordun
Ulu tan valla aslında 01/02 tutku gibi birşey 6 senedir oynuyorum sıkılmadım . Aksine diğer managerlik oyunlarını beyenmez hale geldim. istersen bir incele.
quote:
Orijinalden alıntı: Kursatvolkan
Ulu tan valla aslında 01/02 tutku gibi birşey 6 senedir oynuyorum sıkılmadım . Aksine diğer managerlik oyunlarını beyenmez hale geldim. istersen bir incele.
hala oynarım, bıkmadan sıkılmadan, serinin en güzel oyunu bence
quote:
Orijinalden alıntı: o.n.u.r
hala oynarım, bıkmadan sıkılmadan, serinin en güzel oyunu bence
Alıntıları Göster
Manager oyunlarının kralı bana göre.Diğer yeni versiyonlarını hiç uzun süre oynayamadım aynı tadı veremedi.01-02 yi 2050 yılında istemeden de olsa bırakmıştım
Manager oyunlarının kralı bana göre.Diğer yeni versiyonlarını hiç uzun süre oynayamadım aynı tadı veremedi.01-02 yi 2050 yılında istemeden de olsa bırakmıştım
Alıntıları Göster
ben 01-02 yi oyamadım o yüzden dedim ama oynasam kesin beğenirim şu ana kadar oynayı beğenmeyen görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: ulu_tan_1991
ben 01-02 yi oyamadım o yüzden dedim ama oynasam kesin beğenirim şu ana kadar oynayı beğenmeyen görmedim
Alıntıları Göster
01/02 serinin en güzel oyunuydu... fm05 veya 06 (hele de 06) hiçbir şekilde aynı zevki vermiyor... saçma sapan sonuçlar alabiliyorsun fm 06'da...
quote:
Orijinalden alıntı: doctorfizik
01/02 serinin en güzel oyunuydu... fm05 veya 06 (hele de 06) hiçbir şekilde aynı zevki vermiyor... saçma sapan sonuçlar alabiliyorsun fm 06'da...
Alıntıları Göster
fm 06 da iyi be.
Raven Shield fm 2006 bende baktım grfikler filan bayağı havalı güzel olmuş. yalnız biraz daha yavaş çalışıyor beklemeye tahammülü olmayanlar için zor dakikalar.
quote:
Raven Shield fm 2006 bende baktım grfikler filan bayağı havalı güzel olmuş. yalnız biraz daha yavaş çalışıyor beklemeye tahammülü olmayanlar için zor dakikalar.
serinin en zevklisi bence
hileli bi adam mı ne vardı öle hatırlıorum ismi 'parosbar' gibi bişiydi her maçta en az 2 tane atardı
quote:
Orijinalden alıntı: [DJ_KIRIK]
01 02 nin bence en güzel yanı edit bölümüydü .... oyuncuların güçlerini kulüp bütçesini falan değiştirebiliyordun
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: [DJ_KIRIK]
06 da var
bencede cm 01/02 serileri arasındaki en iyi oyun. artık diğer serilerden zevk alamıyorum ama tek kişi 01/02 de oyanamak bayıyo artık.multi olursa çok zevkli oluyor. bunun gibi bir menejerlik oyunu çıkarsalarda zevkli zevkli oynasak...
quote:
Orijinalden alıntı: eros
serinin en zevklisi bence
hileli bi adam mı ne vardı öle hatırlıorum ismi 'parosbar' gibi bişiydi her maçta en az 2 tane atardı
Alıntıları Göster
maxim tsigalko asıl oyunun bug adamı:D
ah be hala oynarım arada ne fm den ne de sonraki cm serilerinden 01-02 den aldıgım zevk gıbı zevk alamadım.Bayıyo onlar beni zamanında 25m usd ye almıştım ronaldınho yu psgden:) oynıyasım geldi şimdi:D
Ah valla keşke vakit olsada şöle günlerce oynasam. ben hiç ağdan milletle oynamadım onun kurulumu nasıl yapılıyor.
bu oyunun enbeceri li oyun cusu kimdir mone mi yoksa tsigalko mu
mone kim Ahmet nasıl bulunur . bide guglielmone var tavsiye ederim
quote:
mone kim Ahmet nasıl bulunur . bide guglielmone var tavsiye ederim
valla gugli mone mi mone mi bilmiom ama çok iyidediler
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetbahcivan
valla gugli mone mi mone mi bilmiom ama çok iyidediler
Alıntıları Göster
tsigalkoyu ben 2 kere almıştım ama fos çıktı millet tavan yapmış tsigalkoyla benimki sürünüyo