Evet beyler Championship Manager 4 ün Türkçe yaması nihayet çıktı.. www.cmturkey.com dan isteyen indirebilir...15MB civarında.Haydi kolay gelsin.
Eyvallah :))
oyoyoy bu cmturkeyin serverı da bayağı iyiymiş 950k le iniyor vesselam :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Førsaken</i> <br />oyoyoy bu cmturkeyin serverı da bayağı iyiymiş 950k le iniyor vesselam :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ayıp oluyor ama [:(!] burada dialup ız [ban]
Kablolarınız kopsun be 950 imiş yuh... Şaka şaka biz kullanamıyoruz bari bu nimetten başkalarının faydalanmasını kıskanmayalım... Evet beyler nasıl buldunuz yamayı? 403 patch ile çalışıyo..Diğer tüm patch leri kaldırdım o yüzden..Samimice birşey söyleyeyim sanki oyun biraz hantallaştı.Bence CM4TR patch 2 yi bekleyelim...
dostum bende patch 4.05 yüklü idi sadece ...Türkçe yamayı yükleyince oyun 4.03 oldu...Acaba bir sorun yaşarmıyım.4.05 patch ı 4.03 patchınıda içinde barındırıyor öylemi...Birde bu oyunda menude falan ses duyamıyorum müzik falan yok acaba nedendir sizdede öylemi...
4.05 in üstüne kurmanın bir zararı varmı acaba otomatikmen 4.03 oldu...Ayrıca siz menulerde falan ses alıyormusunuz yoksa sessizmi bu oyun anlamadımki
Ya 403 ün üzerine kurduğunuz zaman patch en iyi şekilde çalışıyo.Örneğin 405 patch üzerine kurulduğunda antrenman programında bazen tr karakter hataları ile karşılaşılıyo.Adamlar önerilen 403 üzerine kurulum yapın demiş diğer patch lerde çalışmıyo dememiş zaten.
arkadasım Birkac Kisi daha verdi indirdik ya trojen cıktı yada icine baska birseyler sokmuslar
kesin calısıyo mu bu
???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme