Şimdi Ara

Football Manager 2016 Real Time Editör %100 ÇALIŞIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm versiyonlarda çalışan "GERÇEK ZAMANLI EDİTÖR"

Tamamen ücretsiz olup yapabilcekleriniz ise şöyledir:
    -Oyuncu özelliklerini değiştirmek
    -Oyuncu kondisyonlarını yenilemek
    -Oyuncu sözleşmelerine müdahale edebilmek
    -Klüp detaylarını değiştirmek
    -Klüp finansını değiştirmek vs vs.

TOUCH mod'da çalışmaktadır. Bulmuşken sizinlede paylaşmak istedim buyrun indirme linki aşağıdadır

BURADAN INDIR

NOT:
    Sorun olursa .NET FRAMEWORK 4.5 indirmeniz gerekebilir bunu kurun sonrasında bir sorun kalmayacaktır.
    Kullanımıyla ilgili bilgi vermeme gerek olduğunu sanmıyorum kurulumdan sonra oyuna giriş yapıyorsunuz daha sonra Editöre gelip "AÇ" buttonuna tıklıyorsunuz bir kaç saniye sonra arama moturuna oyuncu veya takım ismini yazarak değişiklikler yapabiliyorsunuz kullanımı gayet basittir...
    Cümleten iyi oyunlar

• Hocam merhaba 12 tl aldığımız ne bu ne anlamadımda ben
  • Hocam klübü batırdım yahu bu arada bunla 12 tllik arasında ne fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Hocam klübü batırdım yahu bu arada bunla 12 tllik arasında ne fark var?

12 TL aldığında Tocuh modda müdahale edemiyosun hocam bu oyunun hem normal modunda hemde TOUCH modunda çalışıyor ve aralarında ki farksa şu 12 liraya aldığınla orjinal editör ile yani herşeye müdahale edebiliyosun bununla ise sadece bütçeni yükseltebilirsin yada oyuncu özelliklerini iyileştirebilirin daha vs vs
  • dokuzCANLI kullanıcısına yanıt
    12 tllik olan daha mantıklı ozaman dortmundu batırdım hcam 800 milyon euro harcadım deneme amaçlı :) klüp iflasın eşiğinde ayrıca sabrinin bütün özellikleri 20 yaptım
  • Bunda sakatlık kaldıramıyormuyuz hocam?
  • quote:

Bunda sakatlık kaldıramıyormuyuz hocam?
    programı daha denemedim de resimlerde heal seçeneği vardı. ona basınca sakatlık kalkar.
  • Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bi bakıyım bunda peki antrönerin özelligini arttırma yokmu?
  • quote:

Tamam hocam bi bakıyım bunda peki antrönerin özelligini arttırma yokmu?

Hangi antrenörün özelliğini arttırmak istiyorsan ismini yazıp aratıp ve değişikliklere başlayabilirsin
  • quote:

O kadar kurcalamadım sadece klubün bütçesinde değişiklik yapmak istediğim için kullandım bir kez
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokuzCANLI

quote:

O kadar kurcalamadım sadece klubün bütçesinde değişiklik yapmak istediğim için kullandım bir kez

Alıntıları Göster
    Programı yüklüyorum sonra uygulama yok gözüküyor nasıl bişey çözemedim win10 olduğu içinmi acaba
  • LossMaho kullanıcısına yanıt
    Nasıl yok gözüküyo hocam benimde işletim sistemi windows 10 ama sorun yok, bende C:\Program Files (x86)\FMEL2016\bin bu dizine kurulu editör
  • quote:

Nasıl yok gözüküyo hocam benimde işletim sistemi windows 10 ama sorun yok, bende C:\Program Files (x86)\FMEL2016\bin bu dizine kurulu editör

Valla hocam yüklüyorum işte programın yüklü olduğu dizine giriyorum dosya var ama içinde uygulama yok resim ile uninstall dosyaları var çözemedim
    Virüs programım trojan diye siliyormuş çözdüm olayı gerçekten virüs varmıki bu uygulamada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LossMaho

Virüs programım trojan diye siliyormuş çözdüm olayı gerçekten virüs varmıki bu uygulamada?
    Bende "Aç"a tıklıyorum "Unable to load the game" yazıyor,arama yerine tıklayamıyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekiReis -- 25 Haziran 2016; 19:21:32 >
  • quote:

Olabilir müdür hiç taratmadım ben öylece kullanıyorum
    Hocam fm 2016'ya 16.3.2 güncellemesi geldi fmel programı çalışmıyor şimdi bunada güncelleme gelecekmi yapacakmısın?
  • quote:

Hocam fm 2016'ya 16.3.2 güncellemesi geldi fmel programı çalışmıyor şimdi bunada güncelleme gelecekmi yapacakmısın?

Bulursam paylaşırım kardeşim şuanda öyle bi güncelleme gelmedi editöre
  • quote:

quote:

Bulursam paylaşırım kardeşim şuanda öyle bi güncelleme gelmedi editöre

Alıntıları Göster
    Open dedikten sonra hiç bir şey gelmiyor hocam beyaz ekran bana, ben ona bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Run&Gun

Open dedikten sonra hiç bir şey gelmiyor hocam beyaz ekran bana, ben ona bakıyorum

aynı durum bendede var. Program hiçbir tepki vermiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.