Şimdi Ara

FIFA MANAGER Mİ FOOTBALL MANAGER Mİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
12.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu 2 oyundan hangisini tavsiye edersiniz daha önce menajerlik oynamadım artık oynayayım diyorum sizce hangisi daha iyi daha zevkli. Artıları eksiler nelerdir ? Birde football menajer de crush dump hatası varmış crek fix bekleniyormuş çıktımı sorunu çözen varmı?

• Ben 2007'den beri EA'nın menejerlik oyunlarını oynuyorum her yılda piyasadaki diğer oyunları test ederim. Fifa Manager çok daha sağlam bir oyundur. Herkez football manager oynar FM artık menejerlik oyununda marka haline gelmiş ama Fifa'nınki çok daha kalitelidir bunu oynayınca sende farkedersin kur her 2 oyunuda 1'er sezon geçir ve kendin gör.
  • fifa managerde oyun zamanı çok daha hızlı ama fm de ise o kadar değil biraz daha gerçekçi ama grafiksel açıdan fifa manager derim...
  • bende daha önce hiç oynamadım manager oyunu ve bende konuyu açan arkadaş gibi oynamak istiyorum artık. ama fifa mı football manager mi bilemiyorum. anlaşılabilr zor olmayan ve daha zevkli olan hangisi bilemiyorum. birde şu sorum olcak. fifa manager 2013ün oyun içersinde football manager gibi türkçe desteği var mı yok mu
  • Her sene ikisinede bakarım, FM nin yapay zekası maç motoru ile Fifa'nın görsel oyun menülerini birleştirsek adam gibi bir oyun çıkar ortaya. Fifa'da olan biten saçmalıklar devam ettikçe EA her sene karavanaya devam eder. SEGA menajerlik olayında almış yürümüş EA'nın yanında. EA gerçekçi bir maç motoru sunmuyor ne yazık ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıl EA gerilemiş. Önceki yıllada EA'yı daha başarılı bulurdum taktik detayları ve oyuna işleyişi iyi değildi ama buna rağmen daha çok keyif veriyordu bu yılda aynı terane ve dışardan patch yapımına karşı engel koymuşlar. Biliyorsunuz Fifa Manager serisini EA'nın alman stüdyosu yapıyor resmi forumda ki herkez EA'ya saydırmış hemde ağır saydırmışlar.
  • bu seneye kadar EA Fifa Manager derdim ama bu sene kesinlikle Footbal Manager diyorum. Türkiye ligi olmayan bir oyun icin iyi yorum yapamayacağım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Football Manager 2022 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Footbal Manager.
  • bana football manager çok basit geldi. İlk defa geçen yıl oynadım 2012 olanı. Aldım Galatasaray'ı ilk 3 senemde (zaten daha oynamadım bu ne la dedim) 3 lig, 3 şampiyonlar ligi ,1 tr kupası ,2 tr süper kupası ,2 uefa süper kupası aldım. Şaka değil gerçek... Yaptığım tek hile o da 5i geçmedi ucu ucuna verdiğim Şampiyonlar ligi maçlarını tekrar oynamak oldu. mesela ilk maçta r. madrid ile arenada 0-0 berabere kaldım, 2. maç barnebau da son 10 dakikasına 3-2 önde girdiğim maçta 4-3 yenildim. şimdi bu maçı sinirlenip tekrar oynamayım da ne yapayım bir başkası manu ile ş.ligi finali oynuyorum maç 4 kere penaltılara kalkdı 4 ünde de yenildim, en son 5. tekrarı açtım bu sefer de penaltılara kaldı ama bu sefer ben yendim

fifa manager de çok karışık geldi hiç denemedim. şimdi football manager Türkçe olarak da çıktı ben bu yüzden football manager diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 19 Kasım 2012; 2:00:14 >

• Birini seçmem ama ikisinin de eski versiyonlarını tek geçerim. Fifa Manager eskiden Total Club Manager diye geçerdi o zamanlar 10 numaraydı özellikle TCM 2004 ile yaptığım kariyeri asla unutamam müthiş zevkliydi o zamanlar, Football Manager'de 2006-2007-2008 zamanında müthişti. O zamanlar sabahlara kadar oynardım bu oyunları. Ne günlerdi be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 19 Kasım 2012; 2:13:47 >
  • Biara gran turismo mu need for speed mi diye bi konu açılmıştı onun gibi birşey bu,futboldan biraz anlayan birisi bu iki oyunu karşılaştırmaz bile.Fm 2012 yi 808 saat oynamışım 13 ü 171 saat.Menejerlik oyunlarında grafik aranmaz hocam ben 3D motoruyla izliyorum maçları Fm de,ama genelde hastaları hep 2D izler.
  • daha önce 2 sinide oynamadığım için açtım konuyu bilgi almak amacıyla genelde yorumlar fm 13 tarafından yana.
  • Konu biraz geçmiş ama sonra okuyanlar için yazıyorum ben senelerdir fifa manager oynadım 2006 dan 2010 a kadar 10 dan sonra türkiye ligi olmadığı için bıraktım
    bunun sebebi ise fifa değil bizim yıldırım demirörendir gitmiş ea ya kulüplerden lisans al özel olarak demiş alt tarafı bir oyun sanki bize milyon dolarlar verecek gereksiz zıtlaşma oda çıkarmış
    ligi olayın aslı bu gelelim kaliteye arkadaş fm 2015 oynadım ben böyle görsel grafik saçmalığı görmedim adam topa vuracak ayağını kaldırmış diğer ayak yerde kayıyor 2 metre sonra vuruyor fifa da ise frikik kullandığın zaman falsosu bile vardı kaleci parmaklarının ucuyla tokatladığı olurdu fifa 2008 09-10 kalite burdan çıkıyor burdan bir şey diyorum fifa türkçe olsaydı türkçe yaması olsaydı fm nin adını kimse kullanmazdı

bakın size 2 oyunun arasındaki yapay zekayı söyleyecem

fm oynuyorum fenerbahçeyim depay markovic hulk persie gibi oyuncular diğer bütün oyuncularımın en küçük değeri 20 üzerinden 16 chelsea ile oynuyorum dakika 45:52 de gol yiyorum 46:22 de 2. golü yiyorum yahu santra yapıp topu degaj yapsan yine 1 dk sürer chelsea benim süper kadroma 7 tane atıyor

fifa da ise real madrid ile oynuyorum kadro çok zayıf sow filan var yani madrid bana 5 tane atıyor bak aradaki farka bakın bu örneklerimi size çok kez sunarım

demem o ki footballl managerde kulübün dünyanın en zengin kulübü olursa oyuncuların dandikde olsa önüne geleni yenersin fifa da ise kadron iyi olursa herkesi yenersin ben fifada zidane ronaldo messi filan getirdim tabi 4-5 şl kazandırdıktan sonra savesiz şl ye finale gidiyordum ligde açık ara şampiyon oldum savesiz ama fm de 5 kez şl ve diğer bütün kupaları kazanmama rağmen bütçem 50 milyon euro maaş ise 120 milyon fifa da ise bu bütçe sadece 3 şl kupasında 100 milyonlara çıkıyordu

vel hasıl kelam oynayacaksanız fifa manager 2008 oynayın 08 den sonra atılma sorunu var oyun sistemi içinde 3 seneyi doldurunca otomatik kovuluyorsun takımdan az bişi ingilizceniz varsa yeter fifa nın antreman çeşitleri çok daha güzel ben genç oyuncuyu oynattığımda 1 sezon sonunda gücü 90 a çıkıyordu fm de 3 senedir genç oynatıyorum zor bela gücü 17 oldu her yönden fifa manager tek geçerim fmyi sevenler ömründe fifa manager oynamayan oynamış ise oyunu anlayamayan 1 hafta sonra silen adamdır

burda fifa oynadım ama fm iyi diyen kim varsa fifa da 1 sezonu bitirmemiştir fifa manager 2013 zaten son seri fifa kapandı orijinalini aradım 08 in bulamadım torrentlerden de yok bulursanız 08 oynayın

• coco44 C kullanıcısına yanıt
    08 de stadi bile buyute biliyorduk sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA Manager serisi 14'te son buldu..

ancak fan kısmısı boş durmamış ve 15-16'sını yapmışlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.