Bildirim
FIFA MANAGER 13
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Football manager serisi fifa manager serisinden her zaman iyi olmuştur bunu grafiksel anlamda söylemiyorum fifa cok daha karısıktır fm ye göre anlaman için ugrasman gerekir bayaa. türkçe dil destegini de yamalarla halledersin o sorun degildir de hiçbir zaman fm den aldıgın zevki fifadan alamazsın zaten EA da fifa manager için fazla ugrasmıyor her sene makyajlayıp aynı seyi sunuyorlar önümüze. sen grafiklere aldanma fm fifa dan iyidir fm den sasma o yüzden . -
Bi sorum var bu fifa manager'da 3d maç grafikleri, oynanışı fifa 13 ile aynı mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 4 Kasım 2012; 16:04:47 > -
Bende öyle düşünüyordum zaten. ama işte maçı izleme olayında fifa manager 13 daha keyifli izleyiş sunuyor gibi geldi -
bende football manager oynamanı tavsiye ederim açıkcası fifa menü olarak zengin olsada fm 2013 büyük keyif veriyor sana gerçekten menejerlik hissini yaşatabiliyor. bende araldan aldım param olursa fifa manageride almak istiyorum. umarım aralda stoklar bitmez -
FM 2013 türkçe çıktı bu sene -
Fm alır kesinlikle -
quote:
Orijinalden alıntı: antidoksan
Football manager serisi fifa manager serisinden her zaman iyi olmuştur bunu grafiksel anlamda söylemiyorum fifa cok daha karısıktır fm ye göre anlaman için ugrasman gerekir bayaa. türkçe dil destegini de yamalarla halledersin o sorun degildir de hiçbir zaman fm den aldıgın zevki fifadan alamazsın zaten EA da fifa manager için fazla ugrasmıyor her sene makyajlayıp aynı seyi sunuyorlar önümüze. sen grafiklere aldanma fm fifa dan iyidir fm den sasma o yüzden .
Bence tam tersi bu olay. Fifa basit FM karmaşıktır. Ben Fifa görselini beğendiğim için her sene denerim acaba bu yıl oldu mu diye. Hep gözüme daha hoş gelir menüler. Fakat futbolu futbol gibi yaşatan FM dir seninde dediğin gibi. Özellikle Fifa da 3d maç güzel görünse bile hala daha verdiğin taktiği sahada göremezsin. Saçmalıklar doludur. FM de bu olaylar azdır. Taktiğini ne verdiysen sahada onu görürsün. Futbolcularla bire bir ilişkilerin takıma hatta sezona yansır. Fifa da bunlar sadece göstermelik ne yazık ki. Mesela yazı modunda sezonu yırtan her maç golü olan bir forveti 3d maç modunda izlemeye kalk miden bulanır. Sonra aynı macı tekrar yazı modunda oyna torbayla gol atar. Bence de Fifa görsel olarak iyi sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsymaloone -- 12 Kasım 2012; 9:49:29 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
fifa manager 13 ün demosunu oynadım 12 den pek bi farkı yok gibi geldi sadece güneş ışığı gölgeler felan geliştirilmiş EA nin yaptıgı managerlik oyunları tam bir komediydi fakat 12 fena değildi oynanabiliyor 13 dede biraz daha gelişmiş fakar dediğim gibi çok bi fark yok grafik motoru FIFA 09 la aynı ve fifa manager 12 ile aynı -
Zaten EA fifa manager serisine pek önem vermiyor kaç senedir aynı seyi makyajlayıp makyajlayıp önümüze sunuyorlar. Menejerlik oyunlarında grafik çok önemli degildir bence mesela ben cm 03-04 ten aldıgım zevki daha hiç bir menejerlik oyununda alamadım. Ne oyundu be hakikaten... -
En güzeli FIFA manager 2008 dir bu oyunların hala oynarım, ve yeni sürümlerin hiç birinde FIFA manager 2008 den aldığım keyfi almam. -
aynen öyle ve pes te fifadan daha iyidir her zaman oynadınız zaman aldınız keyif bambaşkadır peste herşey grafik değil.. -
football manager kat kat iyi transferler felan hepsi... -
Fifa manager daha detaylıdır ve daha güzeldir.sponsorluk anlaşmalarından tutun stadyum geliştirmeye kadar herşeyi kontrol edebilirsin.Takımın yaz kampını hangi ülkede yapacağını seçebiliyorsun.Dil öğrenebiliyorsun v.b fifa manager türkçe çıksa her sene orjinal alırım -
Fm -
fm'yi tek geçiyoruz bu sene -
Fifaya başlayacaktım fakat internetten izledim çok saçma grafik falan iyide adam uzaktan şut çekiyer hepsini tutuyor kaleci yavaşça geliyor hep -
Şuan için yama yok. Çalışmalarımız devam ediyor. %80 çevirdik şuan. Ayrıntıları Fifa Manager Türkiye resmi sitesinde bulabilirsiniz. -
bekliyoruz -
Bende başladım oynamaya ama ana sayfaya tıklayınca orada staff club facilities transfer gibi durumları yıldız sayısıyla belirtiyo ama ben transfer haricinde hepsini daha iyi hale getirebildimm o kısmı nasıl geliştirebilirim
Benzer içerikler
- guitar hero pc
- tekken 6 iki kişilik nasıl oynanır ps5
- ets2 dlc crack
- havalı pilot sözleri
- en iyi simülasyon oyunları pc
- microsoft flight simulator sistem gereksinimleri
- sims 4 para hilesi
- fs 25 mobile ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X