ewet arkadaslar football manager 2005 burda konusulsun artık
alexi sol kanatta canavar gibi yapmislar.... cm4 ü bayaa gelistirmisler...hem cok daha hizli hem de sampiyon fenerbahce.. (:))
okey ne konuşalım beşiktaşla 8 yıl üst üste şampiyon olduğmu ve bunlarda 4'ü şampiyonlar ligi kupası ve bunların 4'ü UEFA kupası ve bir sürü yıldız bu arada %100 türkçe çıktımı çıktıysa link verirmisiniz....
Fren Adu'yu alan adam %90 iki sene sonra şampiyon olur
umarim kaydetmeden olmussundur...hile yapmadin dimi......... oyunda fenerle dierleri arasinda tartisilmiycak kadar fark yapmislar... eger buna ragmen sampiyon olduuysan tebrikler...
bakın size bi şey sölicem ama beşiktaşlı olmaktan değil ama tümer metin'i çok iyi yapmışlar almanızı tercih ederim bide tuncay şanlı bu arada link verin yawwwwwwwwwww.........
hayatta hile yok hilesiz tabi ki şimdi sana bi şey sölicem GTA vice city bile hilesiz bitirdim ama hiç kime inanmadı bu lafıma dedimya tümer metinle işi hallediyom bi taktik yapmayı bilecen benim arkadaş diablo taktik diye bitaktik varmış onu önerdi netten denedim benim taktikle eşit gibi bişey duyduğuma görede çoğu kişi bu diablo taktik'i kullanıyomuş walla bilmiyom zate iki yıl şampiyon olunca kurtarıyon ama en zor ilk yıl..................
fenerde ilk yilda kolaydi... (bence tabii).... bide su fredy aduyu ilk sene nasil oynatiyonuz... ben aldiim da yasi kucuk olduu icin ilk yil oynatamadim....
%100 türke biraz zor çıakr turksportal ın bu konuda çalışmaları sürüyor ama malesef işler biraz aksadı sanırım 1 ay daha beklicez %100 türkçe Fm için.
Ya size bi şey sölicem zaten bu oyunda şifre yokki.Oyun çok güzel ona bi şey demiyorum ama zaten oyunu herkes anlının teriyle bitircek çünkü şifre yok.Bu arada van nisterooy'u forvet'e koy ilk satın aldığında kötü oynuyo ama sonradan yılın en çok gol atan oyuncusu seçiliyor.Bide freedy adu var 2004 yılındayken 15 yaşında oda manyak oynuyo ortasahada
olsun%90 da olur
quote:
Orjinalden alıntı: erayyirik
Ya size bi şey sölicem zaten bu oyunda şifre yokki.Oyun çok güzel ona bi şey demiyorum ama zaten oyunu herkes anlının teriyle bitircek çünkü şifre yok.Bu arada van nisterooy'u forvet'e koy ilk satın aldığında kötü oynuyo ama sonradan yılın en çok gol atan oyuncusu seçiliyor.Bide freedy adu var 2004 yılındayken 15 yaşında oda manyak oynuyo ortasahada
gerçekten freddy aduyu alın bide paranız varsa rooney alın hehehehe tabi varsa şu an bende beşiktaşta oynuyo bide türkiyeyi dünya şampiyonu yapıyodum finalde yediler beni ama olsun canım...........
quote:
Orjinalden alıntı: x_axis
umarim kaydetmeden olmussundur...hile yapmadin dimi......... oyunda fenerle dierleri arasinda tartisilmiycak kadar fark yapmislar... eger buna ragmen sampiyon olduuysan tebrikler...
kaydetme işini çok iyi bildiğine benziyon nasıl iyi oluyomu kaydetme çok saçma tabiki yenildim ama bir sürü de yendim şimdi en baştan gene oynucam........
quote:
Orjinalden alıntı: affetmez
quote:
kaydetme işini çok iyi bildiğine benziyon nasıl iyi oluyomu kaydetme çok saçma tabiki yenildim ama bir sürü de yendim şimdi en baştan gene oynucam........
tabiki oyunu oynamaya baslayince her modu deniyoz.. ama hangisi alin teri ve heyecan veriyosa o yoldan oyunu oynamaya devam ediyoz... sen vice city yi hile ile bitirseydin hosuna gidermiydi????
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: affetmez
quote:
tabiki oyunu oynamaya baslayince her modu deniyoz.. ama hangisi alin teri ve heyecan veriyosa o yoldan oyunu oynamaya devam ediyoz... sen vice city yi hile ile bitirseydin hosuna gidermiydi????
bilmiyom ama hoşuma gidermiydi hileyi hiç sevmem bana göre oyunu çirkinleştiriyo oyunlarda ölmemek ve yenilmemek için herkes elinden geleni yapıyor çok saçma bu oyunu yenile yenile ve öle öle öğreneceksin ne derler düş kalka öğreneceksin dediğim gibi oyunu hilesiz bitirmeyi deneyin uzun sürecek ama çok zevkli msl en güzel diablo hile yok bi şey yok habire ölüyon ama şimdi biraz zor öldürüler..............................................................
hadi affetmez itiraf et yapmışsındır birkaç kere gir çık.
hehe olacak o kadar herkes En BAŞTA yapar ........................
ama sonradan yapmadım............
Bende Galatasaray'a editörden gelmiş geçmiş en ii Galatasaray'lı oyuncuları ekledim tabi hepsini superman yaptım maçları çok kolay kazanıyosun ama gerçekten duygulandırıyo insanı... Ayrıca aynı oyunda Sakaryaspor'un başına geçtim 7 sene peşpeşe lig 2.si ve UEFA şampiyonu oldum tabi Sakarya'nın herhangi bişeyine dokunmadım
imkansız.Bu arada editörden güçlerini dolduruyorum sonra çıkıp oyuna giriyorum olmuyo nası olacak
quote:
Orjinalden alıntı: SeRGaT
Bende Galatasaray'a editörden gelmiş geçmiş en ii Galatasaray'lı oyuncuları ekledim tabi hepsini superman yaptım maçları çok kolay kazanıyosun ama gerçekten duygulandırıyo insanı... Ayrıca aynı oyunda Sakaryaspor'un başına geçtim 7 sene peşpeşe lig 2.si ve UEFA şampiyonu oldum tabi Sakarya'nın herhangi bişeyine dokunmadım
İmkansız?? Neyin imkansız olduğunu anlamadım. Editörden güçlerini doldurduktan sonra yeni oyun açman lazım yoksa save'li oyunda işe yaramıyor.