Şimdi Ara

football manager 2005 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SeRGaT

İmkansız?? Neyin imkansız olduğunu anlamadım. Editörden güçlerini doldurduktan sonra yeni oyun açman lazım yoksa save'li oyunda işe yaramıyor.

freedy adunun güçlerini 20 yaptım sonra new game'e girdim oyunu açtıktan sonra freedy adu yazdım tıkladım güçleri normaldi
  • Alla alla bi gariplik var. Sen yaptığın değişiklikleri oyunun database'ine kaydettiğine emin misin?
  • valla save'e bastım orada iki tane yere kaydedebiliyodum alttakini seçtim
  • yaw oynamayın editörle hiç bi zevki olmuyo delikanlı gibi girin oynayın, sinirlendirmeyin beni
  • Editörde ki ayarlarda oyuncunu bütün özelliklerini 20 yapmayın forvet oyuncu ise forvet kısmına 20 yazın gerisini ellemeyin. Ona göre program oyuncunun özelliklerini hesaplayacaktır. Ayrıca bir oyuncunun sadece özellikleri başarılı olamaz çünkü reputation özelliğide çok önemli yani ülke içinde veya dışında rahat oynayabilme olayınıda ayarlamanız gerekiyor.
    Size bi de benden trick: oyunun mantığı sizin taktiğiniz üzerine kurulu olduğu için oyuncuların dışında, mümkün olduğunca taktiğinizin son ayarlarını yani önemli ayarlarını maça girdikten sonra değiştirin ki bilgisayarın sizin taktiğini çözmekte zorlansın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirneo

Editörde ki ayarlarda oyuncunu bütün özelliklerini 20 yapmayın forvet oyuncu ise forvet kısmına 20 yazın gerisini ellemeyin. Ona göre program oyuncunun özelliklerini hesaplayacaktır. Ayrıca bir oyuncunun sadece özellikleri başarılı olamaz çünkü reputation özelliğide çok önemli yani ülke içinde veya dışında rahat oynayabilme olayınıda ayarlamanız gerekiyor.
    Size bi de benden trick: oyunun mantığı sizin taktiğiniz üzerine kurulu olduğu için oyuncuların dışında, mümkün olduğunca taktiğinizin son ayarlarını yani önemli ayarlarını maça girdikten sonra değiştirin ki bilgisayarın sizin taktiğini çözmekte zorlansın.

quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

yaw oynamayın editörle hiç bi zevki olmuyo delikanlı gibi girin oynayın, sinirlendirmeyin beni

Cynsure arkadaşımın dediğine hak veriyom ellemeyin editörleri delikanlı gibi oynayım

Sirneo arkadaşımızında taktik ile ilgili dediğini dikkate alın arkadaşlar çünkü aynısını bende yapıyom maça girdikten sonra değiştirin oke mi...

saygılar..................

• Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum, editörü kullanırken yaptığınız değişiklikler, daha sonra oynayacağınız oyununuzun database'ine zarar verebilir ki bu çok muhtemel bir durum çünkü oyun her ne kadar görsel olsada içerik olarak tamamen xml yani programlamaya dayalıdır. Bunun sonucunda hata mesajlarıyla karşılaşabilirsiniz bu oyunun başlangıcında genellikle ortaya çıkar ya da ileriki senelerde...
    Son olarak oyunun türkçe yaması da olmadığından (not: belli başlı çıkan türkçe yamaları yama olarak görmüyorum.)oyunu türkçe çeviriyorum isteyen arkadaşlara email yoluyla yollayabilirim.
    Dip not : CM 5 18 mart da piyasalarda ( En çok eleştiriyi getirdiğim oyun CM 5 daha doğrusu beğenmediğim,demosu yüzünden ama ne de olsa onun geçmişi adına oynanmayı hak ediyor.)
  • TCM2005'e Türkiye Ligi nasıl eklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: omershener

TCM2005'e Türkiye Ligi nasıl eklerim

yeni topic ab burası football manager tcm yeri değil üzgünüm

• Turksportal bizleri daha fazla bekletmemek içi doyurucu bir türkçe yamam çıkartmaya hazırlanıyor. %100e daha zaman var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_axis

alexi sol kanatta canavar gibi yapmislar.... cm4 ü bayaa gelistirmisler...hem cok daha hizli hem de sampiyon fenerbahce.. (:))

• tama konuşalim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alibaba_330

tama konuşalim

konuş bakalım hadi.......
  • ya arkadaşlar ben uzun süredir bu oyunu oynamıyodum oyun baya değişmiş 98 e göre. bildiğiniz iyi adamlar ve gerçekten güsel deplasman taktikleri varsa ve bana yazarsanız (e-maile) sevinirim . Teşekkürler...
  • Online Turnuva dependence.cjb.net de yakında baslioOoO!!!!1

• cm5 i oynayan var mı yaw nasıl bi oyun
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama bence internetten taktik indirmek bile hiledir. Önemli olan kendi taktiğini ayarını yaratıp kendi menajerliğini yapmaktır. Örneğin ben hiç hile olmadan galatasarayı şampiyon yaptım ve RİGOBERT SONG gol kralı oldu. Bunun taktiğini öğrenmek isterseniz sormanız yeterli. Bence Song oyunda en kolay gol atan adamlardan bir tanesi...... HiLe__Yapmay1N Hileye

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.