Şimdi Ara

Football Manager 2009

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Football Manager 2009 Açıklandı

Sports Interactive, Football Manager serisinin devrim yaratacak özelliklerini taşıyacağı Football Manager 2009'u tanıttı.
    Geçtiğimiz hafta Sports Interactive Genel Müdürü Miles Jacobson, 3 Eylül tarihinde Football Manager serilerinin yeni versiyonu Football Manager 2009'un tanıtımının yapılacağını açıklamıştı.

Tarih 3 Eylül 2008 akşam Türkiye saati ile 20:00 civarı Football Manager tutkunları ekranları başında oyuna ait tanıtım videolarının Youtube Sports Interactive kanalına yüklenmesini bekledi. Yaklaşık olarak yarım saat kadar gecikme sonrası Football Manager 2009'un ilk tanıtım videosu yayınlandı. Videolar, Youtube'a eklendiği anlarda erişim engeli yaşayan Türk kullanıcılar Turksportal adresinden aynı anda videoları izleme fırsatı buldu.

Football Manager'de bir devrimin olacağının ipucu, geçtiğimiz hafta ünlü devrimci "Che" görseli kullanılarak verilmişti.

Football Manager 2009 tanıtım videosunu ilk izleyenler Football Manager'de artık 3D maç motorunun olduğunu gördüklerinde büyük şaşkınlık yaşadı. Yaklaşık olarak 6 yıllık bir süredir 2D maç motoru kullanarak bu alanda fazla geliştirilmeye gidilmemesi sonrası, maç motorunun tamamen ele alınarak baştan sona yenilenmesi Football Manager 2009'un en büyük özelliği olarak gözükmekte.

Video, belgesel şeklinde hazırlandı ve Football Manager'in gelişimi, dünyada ki etkileri, elde edilen başarılar Sports Interactive Genel Müdürü Miles Jacobson ağzından anlatıldı.

İkinci video'da Football Manager 2009'da ki yeniliklerden daha çok bahsedildi.

Yeni eklenen özelliklere göre artık oyuncularla daha fazla etkileşim içerisinde bulunacağız. Oyuncuları maç içerisinde motive edebileceğiz, tavsiyeleri alabileceğiz, onlara yeni özel antremanlar yükleyebilecek ve böylece özel yetenekler kazanmalarında yol gösterebileceğiz.

Basın ile aramızdaki etkileşimde çok daha fazla olacak, gazetecilerin sıralı olarak gelecek sorularına maruz kalabileceğiz ve bunları oyunun bize sunduğu seçenekler ile cevaplayabileceğiz veya yorumsuz bırakabileceğiz. Sorulardan bunalan menajerler kendi yazdıkları cevap ile basın toplantısına son verebilecek. Verdiğimiz cevabın anlamı oyuna etki etmesede, basın toplantısını sonlandırmamız oyuna etki edebilecek.

Maç motoru artık tercihe bağlı 3D veya 2D olarak seçilebilecek. 3D maç motoru üzerinde gadget sistemi mevcut olacak. Maçı izlerken, oyuncuların puan durumları, oyun sahasındaki dağılımlarını gösteren radar, takımın dizilişi gibi pencereleri kullanılabilecek. Maçta zaman çizelgesi ile önemli anlara gidilebilecek. Maçı takip edebileceğimiz çeşitli kamera varyasyonlarıda bulunacak. Maç motoru ise şu anda %50 oranında hazırlanmış ve geliştirilmesine devam ediyor.

Asistan menajer artık bizimle daha fazla ilgilenecek ve düşüncelerini gerek maç gerekse maç dışında bizimle paylaşacak.

Transfer sistemi baştan sona yenilenmiş, artık daha fazla transfer haberi, spekülasyon ile karşılaşacağız. Transfer söylentilerini görebileceğimiz özel bir ekran olacak. Ülkelerin ekonomik durumları ve kulüplerin bütçe durumları oyunda daha hassas bir biçimde hissedilecek ve transferlere etki edecek.

Kulüpteki güven ortamımızdada yenilikler görülecek.

Hata panelinden artık oyunda yaşanılan sorunlar firmaya kolaylıkla gönderilebilecek,

Artık bayan Football Manager kullanıcılarınıda sevindiren bir özellik olarak cinsiyet özelliği yer alacak.

Playstation Handheld kullanıcıları içinde iki farklı skin hazırlanmış, ayrıca artık PSP kullanıcıları tek lig ile sınırlı kalmayacaklar PC'de olduğu gibi kariyerleri farklı ligler seçerek oynayabilecek.

Bu yeniliklerin bir kısmı ve Miles Jacobson, önümüzdeki günlerde oyuna ait diğer yeni özelliklerinde açıklanacağını belirtti.

Kaynak ; TurkSportal.Net

Ekran Görüntüleri:

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Football Manager 2009

9.02 patch linki :http://community.sigames.com/showthread.php?t=82282

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varavaravara -- 18 Ocak 2009; 23:45:52 >

• Büyük devrimci menajer oldu: Football Manager 2009'un duyurusu "fazlaca" ilginç bir afişle yapıldı.

Menajerlik oyunu dendiğinde hemen herkesin aklına gelen ilk isim Football Manager olacaktır. Yıllar önce yoluna Championship Manager adıyla başlayan seri, yapımcı Sports Interactive'in yayıncı EIDOS ile bozuşması sonrasında Football Manager adını almak zorunda kalmıştı. Ancak bu isim değişikliği bile serininbaşarısını önleyemedi, Football manager bugün hala en çok oynanan menajerlik oyunu olmayı sürdürüyor.

Sports Interactive bir süredir tüm gücünü yakında hizmete sokacağı ve online menajerlik deneyimi sunacak olan Football Manager Live'a harcıyordu. Tabi bu durum, Football Manager 2009'u bekleyen sanal menajerlerin daha da meraklanmasına neden oluyordu. Çünkü şirket, serinin yeni halkası hakkında herhangi bir açıklama yapmıyordu.

Ve nihayet beklenen açıklama geçtiğimiz gün geldi. Sports Interactive ve SEGA, Football Manager 2009 ile ilgili ilk detayları 3 Eylül'de açıklayacaklarını duyurdu. Bu açıklamaya eşlik eden duyuru afişi ise gerçekten görülmeye değer. Afişte ünlü devrimci Che Guevara'yı teknik direktör kıyafetleri içerisinde ve elinde bir futbol topu tutarken gören FM fanlarının merakı, eminiz ki bir anda iki kat daha arttı.

alıntı: Chip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varavaravara -- 30 Ağustos 2008; 13:10:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: varavaravara

Büyük devrimci menajer oldu: Football Manager 2009'un duyurusu "fazlaca" ilginç bir afişle yapıldı.

Menajerlik oyunu dendiğinde hemen herkesin aklına gelen ilk isim Football Manager olacaktır. Yıllar önce yoluna Championship Manager adıyla başlayan seri, yapımcı Sports Interactive'in yayıncı EIDOS ile bozuşması sonrasında Football Manager adını almak zorunda kalmıştı. Ancak bu isim değişikliği bile serininbaşarısını önleyemedi, Football manager bugün hala en çok oynanan menajerlik oyunu olmayı sürdürüyor.

Sports Interactive bir süredir tüm gücünü yakında hizmete sokacağı ve online menajerlik deneyimi sunacak olan Football Manager Live'a harcıyordu. Tabi bu durum, Football Manager 2009'u bekleyen sanal menajerlerin daha da meraklanmasına neden oluyordu. Çünkü şirket, serinin yeni halkası hakkında herhangi bir açıklama yapmıyordu.

Ve nihayet beklenen açıklama geçtiğimiz gün geldi. Sports Interactive ve SEGA, Football Manager 2009 ile ilgili ilk detayları 3 Eylül'de açıklayacaklarını duyurdu. Bu açıklamaya eşlik eden duyuru afişi ise gerçekten görülmeye değer. Afişte ünlü devrimci Che Guevara'yı teknik direktör kıyafetleri içerisinde ve elinde bir futbol topu tutarken gören FM fanlarının merakı, eminiz ki bir anda iki kat daha arttı.

alıntı: Chip
    Ooo grafikler süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_ÖmeR_| -- 6 Eylül 2008; 23:11:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Ooo grafikler süper

Alıntıları Göster
    FM 2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Ooo grafikler süper

Alıntıları Göster
    Oooo süper olacak gibi duruyor hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Oooo süper olacak gibi duruyor hadi bakalım

Alıntıları Göster
    Çıksada alsak hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacquelineЯ -- 30 Ağustos 2008; 21:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacquelineЯ

Çıksada alsak hemen

Alıntıları Göster
    hadi bakalım cıksada turkiyenin en alt liginin en kötü takımını sampiyon yapcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    football manager 2005
    20 yıl önce açıldı
    The Office (2005-2013)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRacymagacan

hadi bakalım cıksada turkiyenin en alt liginin en kötü takımını sampiyon yapcam

Alıntıları Göster
    Çok güzel olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Çok güzel olcak

Alıntıları Göster
    Che Guevara'nın yaptığı devrimlerden daha büyük bir devrim bekliyoruz FM 2009'dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Çok güzel olcak

Alıntıları Göster
    Sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akygn

hadi bakalım hayılısı olsun çıksın daa yeni bi tat yeni bi heyecan

Alıntıları Göster
     Football Manager 2009

Sports Interactive, Football Manager 2009 lansmanını yapacağı tarihi açıkladı. Buna göre Football Manager 2009 tanıtım resimleri 3 Eylül tarihinde açıklanacak.

devmanetihad

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Football Manager 2009

Sports Interactive, Football Manager 2009 lansmanını yapacağı tarihi açıkladı. Buna göre Football Manager 2009 tanıtım resimleri 3 Eylül tarihinde açıklanacak.

Alıntıları Göster
    http://www.footballmanager.net/en/

devmanetihad

• quote:

http://www.footballmanager.net/en/

Alıntıları Göster
    Konuyu ben açacaktım. Uğraşamam diye vazgeçtim. Artık burdan devam ederiz

dembe7

• quote:

Orijinalden alıntı: dembe7

Konuyu ben açacaktım. Uğraşamam diye vazgeçtim. Artık burdan devam ederiz

Alıntıları Göster
    Hadi hayırlısı..

İ.x.İ.r
  • quote:

Orijinalden alıntı: İ.x.İ.r

Hadi hayırlısı..

Alıntıları Göster
    fm 2008 den farkı ne acaba menü felan çok merak ediyorum varya 3 eylül gelmek bilmez şimdi

cihan_baba_5249
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan_baba_5249

fm 2008 den farkı ne acaba menü felan çok merak ediyorum varya 3 eylül gelmek bilmez şimdi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cihan_baba_5249

video,resim,bilgi

hersey 3 Eylul'de

devmanetihad

• quote:

quote:

video,resim,bilgi

hersey 3 Eylul'de

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

video,resim,bilgi

hersey 3 Eylul'de

ama hiç uğraşma o dediklerini ilk ben duyurucam

HeRo_MeRT

• quote:

quote:

video,resim,bilgi

hersey 3 Eylul'de

Alıntıları Göster
    3 eylül hayatımın en önemli günü olucağı kesin bu oyun piyasaya ne zaman düşer

cihan_baba_5249

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan_baba_5249

3 eylül hayatımın en önemli günü olucağı kesin bu oyun piyasaya ne zaman düşer

Alıntıları Göster
    inşaallah fm 2009 da kornerde gol atınca faul demesin zırt bırt attığın goller ofsayt demesin zırt bırt

cihan_baba_5249
  • quote:

Football Manager 2009

Alıntıları Göster
     Football Manager 2009

Football Manager 2009: Bu afiş çok konuşulur!

Büyük devrimci menajer oldu: Football Manager 2009'un duyurusu "fazlaca" ilginç bir afişle yapıldı.
    Football Manager 2009: Bu afiş çok konuşulur!
    Devrimciden menajer olur mu?

chip

devmanetihad

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.